Back to Question Center
0

Vinkkejä sosiaalisen median markkinoinnista Semalt-asiantuntijoilta

1 answers:

Haluatko parantaa sosiaalisen median markkinointistrategioita? Vinkkejä ja temppuja on paljon, mutta Max Bellin, Semaltin asiantuntijan parhaita sosiaalisen median vinkkejä käsitellään alla.

Käytä Twitter kasvattamaan yleisöä

Sinun kannattaa pitää mielessäsi sekä Facebook että Twitter rakentaa yleisösi. Jos olet vakavissasi yleisön rakentamisessa, sinun on kiinnitettävä huomiota sisältöön osallistumiseen ja jakamiseen internetissä koko päivän ajan. Sinun pitäisi kirjoittaa laadukkaita artikkeleita, luoda upeita kuvia ja kuvia levittämään ne verkossa. Se tulee olemaan suuri joukko ihmisiä, mutta lyhyitä leikkauksia ei ole, joten sinun on osoitettava kärsivällisyyttä saada halutut tulokset - cuadro de las 100 aves volando. Käytä Twitterissä ja löydä asiaankuuluvat käyttäjät seuraamaan. Jaa joitain tweetejä ja valokuvia profiiliisi, ota mukaan ihmisiä elokuvilla, videoilla, audiosilla ja muilla vastaavilla tavaroilla.

Analysoi aiempi sisältö parantaa virkaa

Asiantuntijat sanovat myös, että liikemiehien on analysoitava viimeisintä sisältöä, jotta heidän virkansa laatua ja yleistä ulkoasua voitaisiin parantaa. Sinun kannattaa kiinnittää huomiota laadukkaan sisällön julkaisemiseen, eikä siitä saa tehdä kompromisseja..Käytä erilaisia ​​työkaluja analysoimaan ja arvioimaan aiemman sisällön tehokkuutta ja parantamaan sosiaalisen median profiilien yleistä ulkoasua. Ensin sinun on syötettävä avainsana sosiaalisen median hakulausekkeissa, jotta näet, minkä tyyppistä sisältöä yhä enemmän ja enemmän ihmisiä. Se antaa sinulle käsityksen siitä, mitä ihmiset haluavat eniten ja miten parantaa tulevaa artikkeliasi sisällyttämällä niihin joitain hyvin optimoituja avainsanoja.

Optimoi visuaalinen sisältö linkkien avulla

Visuaalisen sisällön ansiosta voit jakaa videoita ja kuvia suurella määrällä visuaalisten sisältöjen suunnittelussa. Sinun pitäisi miettiä, minkä tyyppistä sisältöä yleisösi pidät eniten. On erittäin tärkeää jakaa vain se, mitä seuraajasi ja fanit rakastavat tutkia. Sinun ei pitäisi koskaan jakaa pornoa tai aikuisten videoita liikuttamaan verkkosivustoosi, koska se voi vahingoittaa yleistä maineesi internetissä.

Vaihda sisältömuotoja

Sinulla ei pitäisi olla mitään syytä kokeilla erilaisia ​​sisältötyyppejä. Voit esimerkiksi jakaa useita ainutlaatuisia videoita YouTubessa ja paljon kuvia Facebookissa ja Instagramissa. Sinun tulee aina varmistaa, että sosiaalisen median alustoille on tullut erilaisia ​​juttuja ja erilaisia ​​sisältöformaatteja, jotta voit lisätä näkyvyyttäsi verkossa.

Toimittaa sisältöä johdonmukaisesti

Online-uralla tai yrityksellä ei ole pikakuvaketta, ja sinun pitäisi työskennellä kovasti. Tärkeää on, että toimitat sisältöä jatkuvasti lisäämällä sitoutumista kaikkiin sosiaalisen median profiileihin. Tämä saa sinut paljon tykkää, osakkeita ja kommentteja, mikä auttaa sinua ansaitsemaan elämää kodin mukavuudesta. Voit ajaa paljon liikennettä verkkosivuillesi toimittamalla sisältöä lähes päivittäin. Ilman laadukasta tavaraa ihmiset kyllästyisivät ja jättäisivät sivustosi tai sosiaalisen median sivuja. Olen varma, että et halua antaa sen tapahtua, joten sinun on toimitettava heille laadukasta sisältöä joka päivä joka päivä.

November 29, 2017