Back to Question Center
0

Vihjeitä siitä, miten estäisit viittaavan roskapostin Google Analyticsista - Semalt Advice

1 answers:

Jo muutaman vuoden ajan sivuston viittaus roskapostista on ollut merkittävä ongelma. Epätavalliset viittauslähteet saattavat olettaa, että Google Analytics -tilissäsi on ollut niin paljon käyntejä viittausliikenteen ja ylimitoitettujen raporttien vuoksi .

Verkkokauppasivustojen toiminta vaarantaa hakukoneiden optimointityökalujen viittausriskin, kuten darodar, verkkosivuston painikkeet ja yksinkertaiset jakopainikkeet. Google Analytics on yksi tärkeimmistä työkaluista, jotka auttavat yrityksiä ja sähköisen kaupankäynnin yritysten omistajia analysoimaan ja seuraamaan kävijänsä seurantaa.

Seuraavassa on muutamia tapoja, joita Max Brain Semalt -asiakas menestyspäällikkö kuvailee, joiden avulla voit estää viittausriskit vaikuttavan sivustosi tehokkuuteen.

.htaccess-tiedoston käyttäminen

Roskapostin vastaisen liikenteen estäminen käsitellään tehokkaasti .htaccessin kautta. Konfigurointitiedostoa käytetään palvelimen suorittamiseen. Menetelmä estää verkkosivustosi ylikuormituksesta ja estää myös sivustosi viittaus roskapostitunnuksista. Estää roskapostin lähettäminen .htaccessin kautta on niin tehokasta, koska tiedostoa voidaan ohjata estämään roskapostivierailut verkkotunnuksen tai IP-osoitteen perusteella.

Hyviä markkinointiyrityksiä ja verkkosivustojen omistajia mieluummin käyttää .htaccessia estääkseen viittausriskit vaikuttamaan verkkoyritystensä toimintaan. Tämä hypertekstiluokka ei ainoastaan ​​estä poistamalla viestejä roskapostilta ja verkkosivustohaarukoilta GA: lta, mutta myös estää haitallisen verkkotunnuksen niiden palvelimilta.

Oikeanlaisen komennon syöttäminen poistamalla ja estämällä viittauksen roskapostia kannattaa välttää tarpeettomia tietoja verkkosivustosta. Tiesitkö, että komentorivillä suoritettava merkkijonon kaksinkertainen välys voi kaatua B2B-liiketoiminta? Ennen kuin estät viittauksen roskapostia komentokehotteella, harkitse verkkosivustojen kehittäjän kuulemista tai lataa WordPress-plugin.

On tullut esiin joitain kysymyksiä, joiden tarkoituksena on selventää robotien ja .htaccess-tiedostojen välistä eroa. Web-sivuston suunnittelijoiden mukaan (29) robotti-tiedoston tarkoituksena on auttaa hakukonerobotteja ja web-hämähäkkejä ajaa verkkosivustoa, kun taas .htaccess auttaa online-markkinoijia asettamaan komentokehotteita estämään viittausriskin, erilaisia ​​IP-osoitteita ja väärä liikenne.

GA-suodattimien ottaminen viitteenä roskapostissa

Google Analytics -tilin roskapostin estämisessä Google Analytics -suodattimet ovat erittäin suositeltavia. GA-suodattimet mahdollistavat online-markkinoijien ja web-kehittäjien analysoida tietoja ja raportteja Google Analyticsissa. Markkinoijana voit käyttää GA: ta sulkemaan työpaikaltaan syntyneen sisäisen liikenteen, estämään viittauksen roskapostin ja sulkemaan pois useita IP-osoitteita ja haittaohjelmia verkkotunnuksistasi.

Voit käyttää Google Analytics -suodattimia sulkemaan pois haitalliset verkkotunnukset ja darodar-sivustosi. Seuraavassa on muutamia temppuja, joilla päästään siihen.

  • Käynnistä GA-tili ja kirjaudu sisään.
  • Napsauta Hallintaasetukset-kuvaketta ja valitse Kaikki suodattimet.
  • Luo uusi suodatin ja luo uusi nimi, jonka muistat helposti.
  • Napsauta Suodatyypit-kuvaketta ja valitse 'Esiasetettu suodatin'.
  • Napsauta ja napauta Google Analytics -tilisi ruuduissa koskettamalla 'Poissuljettu', 'IP-osoitteet' ja 'vastaava' -kuvakkeet.
  • Täytä poistettavat IP-osoitteet ja napsauta Tallenna.

Kun suljet pois IP-osoitteet ja viittauksen roskapostin Google Analytics -tililtäsi, kannattaa huomata, että suodattimet eivät toimi aiempien raporttien yhteydessä. Jotta saavutettaisiin kestäviä ja tehokkaita tuloksia, harkitse roskapostitietojen estämistä sekä Google Analyticsin että .htaccess-tiedoston avulla. Älä odota, kunnes roskapostialueet ylikuormittavat palvelinta. Asenna Google Analytics verkkosivustoosi ja estä viittaus roskapostilta, verkkopohja, bot-liikenne ja sisäinen liikenne Source .

November 29, 2017