Back to Question Center
0

Velvoittavia vinkkejä siitä, miten voit poistaa IP-osoitteen Google Analyticsista

1 answers:

Google Analyticsin IP-osoitteen poistaminen on yhtä tärkeä kuin kampanjasi strategisointi. Jotta tiedot olisivat tarkkoja ja puhtaita, harkitse Google Analyticsin asentamista verkkosivustoosi. Kun olet asentanut ja päivittänyt GA: n verkkosivustollasi, poista oma IP-osoite, jotta vältät potentiaalisten kävijöiden poistumisprosentit. Sisäinen liikenne ei vain häiritse kävijöiden poistumisprosentteja, vaan vaikuttaa myös raportteihisi.

Viimeisen kolmen viikon aikana toimistosta syntynyt bot-liikenne ja sisäinen liikenne ovat vaikuttaneet useisiin asiakkaiden tietoihin. Viittaava ja haamukuvat ovat myös osaltaan edistäneet sisäistä liikennettä suuressa määrin. Käyttäjien sitoutumisen lisääminen on erittäin tärkeää, kun suoritetaan Hakukoneoptimointi. Sulje tietojasi IP-osoitteesta, tunnetuista hämähäkkeistä ja robotteista realistisempiin tietoihin pääsemiseksi.

Käytä vinkkejä, joita Oliver King Semalt -asiakas menestyksen hallinnoija tarjoaa roskapostin, haamun viittauksen roskapostin ja osoitteen tehokkaaksi suodattamiseksi.

Miksi sinun on poistettava oma IP-osoite Google Analyticsista

Työskentely omalla verkkosivustollasi edistää sisäistä liikennettä. Mitä enemmän sinä ja työntekijäsi napsautat verkkosivustojen sivuja, sitä enemmän kävijämäärää kasvaa. Asiakkaan henkilökunnan olisi myös suljettava pois IP-osoitteet kokonaan. Ei ole syytä korostaa, että on tärkeää, että poistumisprosentit pysyvät alhaisina hakukoneoptimoinnin kampanjassasi. Poistumisprosentit ovat tärkeä rooli kohti avainsanojen muokkaamista.

Ponnahdusastetta mitataan enimmäkseen asiakkaiden, jotka vierailevat sivustossasi ja sitten napsautetaan. Ponnahduskiertosi ylläpitäminen varmistaa, että sivusi vierailijat ovat onnistuneet käymään muiden sivujen kautta..Ilman IP-osoitetta sivustollasi vähennetään poistumisprosentteja, joten Googlen kannalta tärkeä avainsana on muuttunut.

IP-osoitteesi jättäminen pois GA: lta

Google-analyysin IP-osoitteen poissulkeminen edellyttää prosessuaalista prosessia. Noudata tätä menettelyä, jotta vältät sekaannuksen tietojen kanssa.

1) Napsauta Seuraava Raportointi -vaihtoehto ja hae sivustosi.

2) Napsauta oikealla yläkulmalla 'Järjestelmänvalvoja' -painiketta.

3) Tarkista verkkosivustosi linkki ja klikkaa nähdäksesi.

4) Napsauta Google Analyticsin mukana tulevia oletussuodattimia.

5) Napsauta 'Uudet suodattimet'. Tässä vaiheessa voit jättää IP-osoitteen ilman vaikeuksia.

6) Tarkista GA: ssä näkyvä pudotusruutu ja valitse 'Poissulje'. Jatka ja valitse "liikenne IP-osoitteestasi".

7) IP-osoitteen tarkistamiseen käytetään kahta menetelmää. Voit hakea osoitteen tietokoneesi komentoriviltä määrittämällä IP-osoitteen tai kirjoittamalla HTTP-osoitteen pyytämisen.

Kun olet saanut IP-osoitteen, palaa takaisin Google Analytics -sivulle ja syötä osoitteesi annettuihin aukkoihin. Voit suodattaa ja sulkea IP-osoitteen verkkosivustolta ja Google Analyticsilta napsauttamalla Tallenna. Viestien roskapostit, robotit ja hämähäkit ovat olleet niin haastavia verkkoyrityksille viime viikkoina. Kun poistat poistumisprosentit alhaisilta ja haet puhtaita tietoja kampanjastasi, on erittäin tärkeää Source .

November 28, 2017