Back to Question Center
0

Tricks From Semalt miten päästä eroon Bad Bots

1 answers:

Bot-liikenteellä on kyky vaikuttaa Google Analyticsin (GA) raportointitietoihin, mikä heikentää verkkosivuston tehokkuutta, lisää verkkosivustojen ylläpidon kustannuksia ja johtaa vääriin oletuksiin. Useimmat käyttäjät uskovat, että bot-liikenne ei vaikuta niiden verkkosivustoihin. Viimeaikaiset tutkimukset osoittavat kuitenkin, että kuusikymmentä prosenttia verkkosivustoista voidaan yhdistää botisiin. Tältä osin on tärkeää ymmärtää tapoja havaita bot-liikenne tietojen raportoimiseksi tarkasti.

Tässä artikkelissa Semaltin asiakastyön menestystekijä Lisa Mitchell korostaa joitakin parhaita käytäntöjä, joilla voidaan havaita botin liikennettä Google Analytics (GA) -raporteissa, sekä menetelmiä, joilla poistetaan botit suodattimien ja muiden mainittujen tekniikoiden käyttö. Lisäksi käsitellään tärkeitä alan käytäntöjä, joita on noudatettava GA-suodattimien ohella.

Botit tunnistetaan

Seuraavassa on tärkeitä kohtia tarkastella GA-raportteja, jotka liittyvät botit:

  • Keskimääräinen kesto istuntoa kohden.
  • Korkeat hyppäämiset.
  • Uusien kävijöiden lähes 100% liikenteestä.

Botojen suodatus

  • Admin View -asetukset

Käyttäjä voi muokata "näkymä" -asetuksia kohdassa "Hallinta" -osiossa valitsemalla ruutu tunnettujen bottien poistamiseen. Internet-asiantuntijat suosittelevat, että käyttäjien on ensin koottava testi katsottava näkemään kyseiset tulokset ennen kuin heihin päsäkseen pääsee. ABC / IAB: n kansainväliset robotit ja hämähäkit -luettelossa hahmotellaan poistetut botit, jotka eivät ole julkisesti saatavilla.

  • Käyttäjäagentin ja IP-osoitteen käyttö

Tilanteissa, joissa tietty IP-osoite on vastuussa bot-liikenteestä, sivuston omistajat voivat käyttää "näkymäsuodattimia" mainitun IP-osoitteen poistamiseksi. Käyttäjien on kuitenkin ymmärrettävä, että botit muuttavat aina IP-osoitteita välttääkseen identiteettinsä. Google Tag Managerin avulla kävijän merkkijonon arvo voidaan siirtää Google Analytics (GA) -palveluun omaksi ulottuvuuteen sekä istuntojen poissulkemiseen. Lopuksi käyttäjä voi määritellä muokatun ulottuvuuden GA-käyttäjäksi ja määritellä Google Tag Managerin JavaScript-muuttujaksi haettaessa arvoja navigator.userAgentin avulla. "Tämän jälkeen voidaan luoda suodatin, joka estää käyttäjiä käyttämään kunto.

  • Lukuun ottamatta Botin liikennettä

GA: n ulkopuolella on useita alan käytäntöjä, esimerkiksi CAPTCHA-palvelu. Yritykseksi Google esitteli uuden palvelun suositulle CAPTCHA-nimelle nimeltä "Ei CAPTCHA." Tämä palvelu pystyy havaitsemaan ihmisen käyttäytymisen, kuten hiiren käytön ja tekemään tällaisiin tekoihin perustuvan päätöksen. Lausekkeen lisääminen todentamisperusteista ei ole hyödyllinen tässä skenaariossa. Joka kerta kun käyttäjä vierailee verkkosivulla ensimmäistä kertaa, käyttäjälle näytetään "Ei CAPTCHA" -palvelua. Google Analytics (GA) -tunniste pitäisi sitten aktivoida CAPTCHA-palvelun onnistuneen loppuunsaattamisen jälkeen. Lopuksi, istunnon evästettä voidaan sitten perustaa menettelyn jälkeen, ja sen pitäisi sulkea pois suurin osa sivustosta saapuvasta bot-liikenteestä. Seurantaprosessi voidaan luoda esittämällä lomake, jossa käyttäjät voivat pyytää sähköpostiosoitetta aktivointilinkin lähettämisestä 24 tunnin kuluessa Source .

November 28, 2017