Back to Question Center
0

Top 10 vinkkejä siitä, miten saat lisää sivuston osumia - Semalt Advice

1 answers:

Yksi tapa, jolla verkkoyritykset voivat onnistua, on ajamalla mahdollisimman paljon liikennettä sivustoon. Nämä kymmenen vinkit, jotka ovat Max Bellin Semaltin asiakassuhdehallinnon määrittämä, pitäisi kasvattaa yleistä liikennettä ja verkkosivujen osumia.

# 1. Lähetä verkkosivusto kolmelle kolmelle hakukoneelle s. He ovat Google, Bing ja Yahoo (nyt powered by Bing Microsoft) - stoffe baumwolle bedruckt. Näin ihmiset löytävät yrityksen tiedot, kun he tekevät hakujaan.

# 2. Luo laadukkaita videoita ja lähetä ne videoiden jakamiseen tarkoitettuihin verkkosivustoihin. Varmista, että sisällytät URL-osoitteen videon alkuun ja loppuun sekä kuvausalueeseen. Informatiivisia videoita saa enemmän ihmisiä käymään sivustossa.

# 3. Jaa verkkosivuston URL-osoite Facebookissa. Ihmiset, jotka katselevat linkkiä, haluavat napsauttaa sitä ja nähdä, mitä se merkitsee. Facebookista on hyvä, että kun he tekevät niin, heidän ystävänsä näkevät tämänkin toiminnon ja haluavat myös napsauttaa sitä. Jatka sivuston sisällön päivittämistä jakamalla uusia artikkeleita ja sivuja säännöllisen verkkosivujen liikenteen ylläpitämiseksi . Yrityssivujen luominen Facebookissa on myös ilmainen.

# 4. Varmista aina, että luotu sisältö on laadultaan ja lähetä se suosittujen artikkelihakemistojen kanssa. Lisää tekijän bio-ruutuun verkkosivuston osoite, jotta käyttäjät voivat käydä, jos he pitävät sisällöltään. Sen pitäisi myös liittyä tarjolla olevaan palveluun..

# 5. Jaa verkkosivuston URL-osoite seuraajiesi kanssa Twitterissä. Tällä hetkellä Twitter on alkuun kaikkein käytetyin mikroblogisivusto. Siinä ihmiset voivat lähettää viestejä tweets-muodossa heidän seuraajilleen. Se on hyvä potentiaali, jos sitä käytetään asianmukaisesti. On myös mahdollisuus asentaa sosiaalisen painikkeen ominaisuuksia, joilla käyttäjät voivat jakaa sisältöä suoraan muihin sivustoihin, kuten Facebookiin ja niin edelleen.

# 6. Tule luovia kuvia ja lähetä ne sivustollesi. Käyttäjät, jotka löytävät asiaankuuluvat kuvat, jakavat ne sivustoihin, kuten Pinterest. On järkevää, että omat kuvat jaetaan tällaisella alustalla, koska se on huippuluokan sosiaalisen median sivusto kuvien jakamiseen. Se toimii samalla tavoin kuin Facebookissa ja Twitterissä, ja sen laajan ulottuvuuden ansiosta se toimii hyvän verkkosivustojen liikenteen lähteenä, koska kuvana olevat ihmiset haluavat jakaa sen ystäviesi kanssa.

# 7. Lähetä verkkosivusto indeksointiin keltaisilla sivuilla ja paikallisilla hakemistoilla. Etsi luetteloita, jotka ovat suosittuja toiminnan sijainnin tai maan kohdalla. Jos ihmiset siellä suorittavat kyselyn, joka vastaa verkkosivustoa, on suuri todennäköisyys, että se palaa osana tuloksia.

# 8. Varmista, että sivusto näkyy parhaiten luokitelluissa mainoksissa. Näissä verkkosivustoissa kaikkien omistajien on tehtävä mainoksensa yksityiskohtaisella kuvauksella ja unohtamatta URL-osoitetta. Kun potentiaaliset asiakkaat käyvät näitä suosittuja mainospaikkoja, he saavat mahdollisuuden selata mainosta, ja jos kuvaus on riittävän vilkas, he käyvät sivustossa.

# 9. Käytä pay per click (PPC) -ohjelmia. Se on maksullinen vaihtoehto, joka lähettää liikennettä varmistamalla muuntaminen. Mitä tapahtuu, sivusto näkyy sponsoroiduksi listaksi yhdellä hakukoneista ja saa osumia, kun ihmiset hakevat parhaita avainsanoja.

# 10. Käytä SEO. Tekniikka auttaa yritystä sijoittamaan korkealle hakukoneiden tulossivulla. Hyvät sivustot jakavat URL-osoitteet yleisön kesken. Ennen kuin toteutat SEO, varmista, että noudatat hakukoneiden ohjeita.

November 29, 2017