Back to Question Center
0

Tehokkaita vihjeitä siitä, miten voit poistaa viittaavan roskapostin Google Analyticsissa

1 answers:

Suorat ja puhtaat tietueet ovat vapaita bot-liikenteestä ja roskapostista kuvaa enemmän liiketoiminnan ammattitaitoa ja päätöksentekoa. Viime viikkoina pienillä organisaatioilla on ollut haaste käsitellä sisäistä liikennettä ja roskapostia kampanjatilastoissaan. Onneksi Google on pelastanut sen jälkeen, kun se on ottanut käyttöön Google Analyticsin päivityksen, joka auttaa yrityksiä ja organisaatioita suodattamaan viittauskirjallisuuden ja tunnetut hämähäkit ja robotit.

Oliver Kingin Semaltin johtava asiantuntija , kuten darodar, painikkeet , on vaikuttanut haitallisesti online-alustoilla toimivien B2B- ja B2C-yritysten tietopisteisiin. Viittaavan roskapostikanavat väärennetään sivustollesi ja lisäävät sivustosi kävijöiden määrää. Useimmissa tapauksissa roskapostin lähettäjät näyttävät siltä, ​​että jonkin verkkotunnuksesi vierailijat viittasivat sivustoosi, jotta heidät voidaan nähdä legitina. Pitkällä aikavälillä liikenne päätyy ponnahdusikkunoiden luomiseen ja haaveelliseen haittaohjelmistoon kampanjassasi.

Tilastot osoittavat, että viittaus roskapostista edustaa yli kolmasosaa Internetissä syntyvästä liikenteestä. Viestien roskapostista kuluttaa aikaa uudelleen ohjaamalla tavallisia sähköpostiviestejä ja kaventamalla etenemistäsi ja tietoja, varsinkin jos verkkosivustosi kohdataan vähän liikennettä.

Referrer-roskasisällön vaikutus mittareihin

Suuri osa asiakkaista olettaa, että sisällön markkinoinnissa oletetaan, että Google Analytics otti vastaan ​​sivustonsa tunkeutuneet robotit, hämähäkit, roskapostin ja haittaohjelmat. Jotkut haittaohjelmista ja bot-liikenteestä eivät kuitenkaan noudata Googlen käyttöön ottamaa mittausprotokollaa, ja ne vaikuttavat joka tapauksessa mittareihisi.

Nykyään roskapostittajat käyttävät verkkosivustojen omistajien tunnusta lähettämään osumia, jotka saastuttavat tilastojaan. Roskapostin lähettäjät voivat nyt lähettää osumia ja saastuttaa tietosi liittämättä palvelimiasi liittymällä Google Analytics palvelimia. Hakkeri ID: n avulla, jolla voit muodostaa yhteyden GA-palvelimiin, ei voida sulkea pois tavallisilla toimenpiteillä, joita käytetään roskapostittajien ja opportunistien estämiseen.

Kuinka jättää viittaavan roskapostin ulkopuolelta

Suodattimien ja kehittyneiden segmenttien käyttäminen roskapostittajien katkaisemiseksi toimii tehokkaasti. Suodattimet ja kelvolliset nimetunnukset estävät ärsyttäviä roskapostittajia tietojen kaventamisessa. Suorita seuraava menettely estääksesi roskapostittajat tietojasi.

Luo uusi suodatin

  • Täytä suodatintiedot.
  • Täytä suodattimen nimi. Käytä tässä tapauksessa 'Poissuljettua viittaavan roskapostin'.
  • Lisää suodattimen tyyppi. Käytä tässä tapauksessa "Custom" -tyyppiä.
  • Poista viittaus roskapostista suosikkisuodattimen avulla.

Sisällön markkinoijaksi voit päättää jättää viittauksen roskasyrjinnän pois tietojesi kautta luomalla näkymätason suodattimen tai käyttämällä isäntänimiä. Nämä kaksi ratkaisua toimivat samoin kuin suodatinkenttien näkökohdat. Lisäksi isäntänimen ratkaisu vaatii enemmän ylläpitoa ja valppautta, koska organisaatio voi päätyä tietojen menettämiseen. Noudata yllä lueteltua ratkaisua poistaaksesi viittauskohtaisen roskapostin tietojasi. Google Analytics käyttää muuttujia ja tärkeitä tietoja roskapostittajista estämään ja poistamaan ne kampanjastasi. Yritykset, jotka haluavat käyttää IAB-luetteloa sulkemalla pois tunnetut robotit ja hämähäkit, voivat tilata vuosittain saadakseen kokopäiväisen jäsenyyden Source .

November 28, 2017