Back to Question Center
0

Take of Semalt on Rogue-sivustot - Vaikuttaa tietosi

1 answers:

Rogue-sivustot ja viittauskirjallisuus ovat olleet verkkokaupan yritysten tilastojen ja tietojen vuoksi pitkään ilman heidän suostumustaan. Hyvässä määrin B2C- ja B2B-yrityksiä oletetaan, että Google Analytics käsittelee automatisoitua liikennettä ohjaavien roskasivustojen asiasta, mikä heikentää pienten yritysten tietoja.

Ryan Johnson, joka on yksi Semaltin johtavista asiantuntijoista, tarjoaa tältä osin hyödyllisiä tietoja, joiden avulla voit ymmärtää roistovaltioiden sivustojen vaikutukset tietoihisi.

Roskapostittajat ja opportunistit käyttävät nyt seurantakoodeja väärennetyn liikenteen tekemiseen omalle ja hauskalle haittaohjelmalleen verkkosivustollesi. Asettamalla GA-seurantakoodisi sivustollesi vierailut sivustossasi näkyvät automaattisesti Google Analyticsissa. Tämä voi vahingoittaa verkkosivustoasi kahdella tavalla. Ensinnäkin haittaohjelmat ja bot-liikenne saattavat hallita sivustosi vaarantaa tietosi. Ja toisaalta, sivustosi uudelleenohjautuvat kävijät saattavat napsauttaa sivujesi, jotka vaikuttavat poistumisprosentteihisi.

Kun asiakkaat vierailevat verkkosivustollasi ja jatkavat napsauttamalla sivujesi kautta, poistumisprosentit nousevat korkealle, jolloin muuntamalla avainsanasi on hyvässä asemassa algoritmien korkealle sijalle. Vierailijat, jotka selailevat sivuillasi takaisin, pienentävät kuitenkin poistumisprosentteja, esimerkkinä, joka tekee algoritmeista avainsanasi merkitsemäksi merkityksettömiksi. Tässä on oltava tarve estää väärennettyjä sivustoja ja viittaavan roskapostia käymästä sivustossasi.

vinkkejä roistovaltioiden tunnistamiseen ja merkitsemiseen

Isännän nimi -raportin luominen poraus alas ja isäntänimen mittasuhteet tunnistaa roistovaltiot. "Yksittäisten kävijöiden" ja "vierailujen" mittareilla mitataan vierailustesi kokonaismäärä, jotka kävivät sivustossasi..Käytä kampanjasi tavoitteita ja tuloja varmistaaksesi, että todellista liikennettä ei suodateta. Vaihtoehtoisesti voit lisätä uuden suodattimen omaan raporttiin sulkemalla sisäisen liikenteen, botin ja hämähäkkejä sekä viittauskirjallisuutta, joka sisältää verkkotunnuksesi käyttöoikeudet.

On kuitenkin suositeltavaa suorittaa tehtävät huolellisesti, kun suljet pois roistovaltiot ja viittausriskit Google Analyticsista. Segmenttisi näyttäviä kahta Googlen isää nimeä ei pidä käsitellä roistovaltiot, koska tämä voi johtaa arvokkaiden tietojen menetykseen. Segmentti sisältää myös web-välimuistin, joka ilmaisee, milloin kävijät napsauttavat välimuistin vaihtoehdon ja kääntää palvelimen nimen, joka ilmaisee, että jotkut potentiaaliset kävijät käyttävät Google-kääntäjäpalvelua.

Tarkista segmenttisi nähdäksesi, näkyykö joitain tuntemattomia isäntänimiä. Jos ilmoitat ne, porata ne alas vierailijoiden aloitussivulle. Liitä isäntänimen URL-osoite vierailijoille aloitussivulle, jotta voit tarkastella sivustoja todellisen liikenteen avulla. Kun olet vakuuttunut, että toimialue on roistovaltio, suodata ne käyttämällä seuraavia menettelytapoja.

Suojaus rogue-paikkoihin käyttämällä reaktiivista poissulkemismenetelmää

Kun olet tunnistanut estettävien isännänimien luettelon, lisää uusia syrjäyttösuodattimia. Kun käytät tätä menetelmää poissulkevien verkkotunnusten poissulkemiseksi, kannattaa ottaa huomioon, että uudet suodattimet sulkevat pois uusia tietoja. Luo toinen suodatin, joka säilyy suodattamattomana suorituksen aikana. Näin palautat tietosi, vaikka häiritsitkö syrjäytymismallia.

Proaktiivinen poissulkemismenetelmä

Tässä menetelmässä, jossa suljetut sivustot poistetaan Google Analyticsista, verkkotunnukset suodatetaan riippuen siitä, vastaavatko ne luoduihin nimeisiisi. Jos suodatetun datan isäntänimi ei vastaa verkkotunnuksia, tietoja ei voi hakea raportista.

Google Analytics on päässyt pelastamaan sekä verkkoalustoilla toimivia B2C- että B2B-yrityksiä. Yritys voi nyt suodattaa ja sulkea pois vakoojakäyttäjät, viittauksen roskapostin ja haittaohjelman verkkosivustoltaan puhtaiden ja tarkkojen raporttien saamiseksi. Ole varovainen, kun suljet pois väärennetyt sivustot Google Analyticsista, jotta vältät arvokkaiden tietojen suodattamisen Source .

November 28, 2017