Back to Question Center
0

Sosiaalisen median markkinointivinkkejä siitä, mitä sinun kannattaa tietää

1 answers:

Jos suoritat pienen ja uuden yrityksen, on olemassa mahdollisuuksia, että olet jättänyt huomiotta sosiaalisen median läsnäolon. Ja jos käytät enemmän kuin tarpeeksi aikaa Facebookissa, Twitterissä, Pinterestissä, LinkedInissä ja Google+ -verkkosivustoissa, Nik Chaykovskiy Semalt -asiantuntija varmistaa, että nämä sivustot antavat sinulle paljon etuja aika. Siksi on tärkeää valita sosiaalisen median sivustoja viisaasti ja viettää aikaa johtoonsa. Kuinka paljon aikaa kulutat päättää, kuinka monta näkemää sivustosi saa ja kuinka monta tuotetta voit myydä verkossa. Facebook ja Twitter ovat kaksi tärkeintä sosiaalisen median verkostoa, joissa henkilökohtaiset ja brändialtistukset ovat erittäin tärkeitä. Tänään olemme jakaneet sosiaalisen median markkinointivinkkejä jokaiselle pienyrittäjälle.

Facebook

Facebookin käytön aikana sinun tulee luoda sivuja, liittyä yhteisöihin ja sitouttaa yhä useampia ihmisiä Facebook-mainosten kautta. Nämä eivät maksa paljon, mutta kohdeyleisösi saavat tietää kaiken brändinsä ja yrityksestänne. Ensimmäinen askel on luoda yrityksesi sivu ja saada se vahvistamaan Facebook. Varmista, että täytät sen paljon kiehtovalla sisällöllä ja kirjoita laadukkaita artikkeleita tuotemerkeistäsi. Jaa sivu yhteisössä ja pyydä muita mieluummin..Seuraava vaihe on luoda sisältöstrategioita Facebookille ja lähettää artikkelit, kun suurin osa faneista on verkossa. Olisi hienoa, jos aikataulisit postit ja saat maksimaalisen altistumisen, varsinkin ruuhka-aikoina.

Twitter

Kun käytät Twitterä, sinun pitäisi pyrkiä saamaan paljon seuraajia ja syöttämään oikeat hashtagit, jotta tämä olisi mahdollista. Twitter on yksi parhaimmista tavoista vuorovaikutuksessa ja viestimisessä maailman kanssa. Jos tweettisi virustentorjuntaan, voit olla varma erinomaisesta online-läsnäolosta. Ensimmäinen asia, joka mahdollistaa sen, että laita veneesi oikein. Lisää nimesi, profiilikuvaasi ja kirjoita itsestäsi hieman linkki takaisin brändiisi. Seuraava askel on valita ihmisiä, joita haluat seurata ja pyytää heitä seuraamaan sinua. Toista tämä prosessi joka päivä ja varmista, että pidät yleisösi kiinnostuneena koko ajan. Jos jakat mielenkiintoisia ja hyödyllisiä juttuja Twitterissä, on olemassa mahdollisuuksia saada runsaasti seuraajia muutamassa päivässä.

LinkedIn

LinkedIn on kolmanneksi tunnetuin ja hämmästyttävä sosiaalisen median alusta. Tässä työnhakijat ja liikemiehet kohtaavat päivittäin. Ei ole väärin sanoa, että LinkedIn on digitaalinen CV. Täällä sinun pitäisi kirjoittaa henkilökohtaisesta ja ammatillisesta kokemuksesta, koulutustasosta ja yrittää yhdistää lukuisiin ihmisiin. Mitä useampia ihmisiä olet yhteydessä, sitä korkeammat ovat mahdollisuutesi palkata verkossa. Jopa silloin, kun olet tekemässä ja edistänyt liiketoimintaa LinkedInissä, voit helposti saada altistumisen riippuen yhteyksien määrästä ja seuraajista, joita sinulla on. Edistää sisältöäsi säännöllisesti ja jakaa asioita lähes päivittäin Source .

November 29, 2017