Back to Question Center
0

SEO Tricks From Semalt - Paikalliset käänteiset linkit ja niiden löytäminen

1 answers:

Paikalliset käänteiskehykset tapahtuvat vain yhdellä ensisijaisella tarkoituksella: rakentaa relevantti tietylle paikalle. Vahvan paikallisen käänteisen linkin on noudatettava seuraavia kriteerejä: ohjatkaa kävijöitä verkkosivustoon ja puhua paikallisten markkinoiden tarpeista tai mieltymyksistä.

Jason Adler Semaltin asiakassuhdehallinta selittää täältä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää paikallisista käänteisistä

Alueellisilla markkinoilla toimivilla yrityksillä ei ole suurta valtaa hakukoneessa - dekostoff erdbeere. He voivat olla myös pienyrityksiä, kuten sinä. Mutta koska ne ovat erittäin vaikutusvaltaisia, saada yhteys heistä saattaa olla arvokkaampaa.

Syy siihen, miksi pienet omistajat näyttävät paikallisille linkkiluokille, johtuu niiden rajoituksista. Useimmiten se on laadukkaan sisällön puute, jota suuret julkaisijat etsivät rajoitettujen budjettien seurauksena. Yrittäjäksi on hyvä päästä tähdille, mutta on tärkeää ymmärtää myös työparametri. Ei ole arvokasta harjoittaa liiketoimintaa yhdellä alueella, kun se kohdentaa liikennettä toiselta.

Aloita viittauksilla

Jotkut tehtävät, jotka auttavat yritystä aloittamaan paikallisen linkityksen, ovat kerätä viittauksia, etsiä yleisiä hakemistoja ja varmistaa, että kaikki yrityksen tiedot ovat nykyisiä ja oikeita. Luettelon laatiminen auttaa omistajaa laittamaan kansallisen toimintasuunnitelmansa (nimi, osoite, puhelinnumero) tai linkin aloitussivulle omalla verkkosivustollaan, joka ei sisällä roskapostia. Se myös lisää hakukoneiden mahdollisuuksia indeksoida sitä satunnaisten hakujen aikana, jos kyselyn kilpailu on vähäistä. Hanki brändin nimi rajoittamattomalla määrällä lähteitä. Yext ja Moz paikalliset voivat auttaa lainausten rakentamisessa.

Mahdollisuudet Lie missä tahansa

On väitteitä, että paikallinen linkkirakennus on luonnoton, ei-hyödyllinen tai mahdoton. Suurelta osin ne ovat vääriä, mutta suorittavat paikallisia SEO-palveluja, on oltava luovampia kuin suuret julkaisijat.Lisäksi linkkien luomiseen verkkosivustoilla on paljon rajoitetumpaa, koska paikallisilla avainsanoilla ei ole niin paljon volyymiä.Vuonna myös kohdealueilla on vain vähän valtuuksia Käytä paikallisia sanomalehtiä, paikallisia bloggaajia, tapahtumasivut kyseisellä alueella, muut paikalliset yritykset tai paikalliset hyväntekeväisyysjärjestöt, jotka toimivat sponsoreina.

Mahdollisuudet ovat laaja, mutta ennen uuden tilan ottamista ymmärtää sen rajoitukset. Määritetty säde määrää, miten yritystoiminnan edistämisstrategiat toimivat. Nykyiset rajoitukset lisäävät luovuutta ja mahdollisuuksien löytämisen tehokkuutta.

Avaa linkityökalu aloittaaksesi etsintätilanne

Kaikki hyvät työkalut toimisivat verkkosivuilla. Huomioi kuitenkin yrityksen asema ja kilpailutekijät. Tutkimus paikallisista avainsanoista ja näkemys siitä, miten muiden yritysten sijoitus heistä ja korkeimmista sijoittajista.

Tee luettelo näistä yrityksistä ja näet, mitä käänteisiä he ovat hankkineet aiemmin. Vertaa nähdäksesi, mitkä yhteydet ovat olemassa, koska ne ovat nykyinen kilpailu markkinoilla. Tee vertailu sivuston kääntötietoprofiilista, jotta näet, mistä se kaipaa. Poista kaikki kaksoiskappaleet, jotka ovat yhteisiä kilpailun kanssa ja menevät sen jälkeen, kun niiden sivusto ei ole. Sivusto on paremmassa asemassa kilpailemaan nyt, jos se tehdään ilman puutteita.

Uusien mahdollisuuksien löytäminen

Jos kilpailu on kiinni, looginen ja luonnollinen tehtävä on saada lisää linkkejä. Tutki muita paikallisia yrityksiä, jotka eivät ole nykyisessä teollisuudessa, tietääkseen, miten he rakentavat. Voi olla jonkin verran vähän roikkuu hedelmiä siellä, jotka ovat saattaneet tukea pienyrityksiä aiemmin. Yksi tapa on löytää suuria vetopalveluja esimerkiksi Yelp-palveluista ja laittaa ne takaisinlinkin analysointityökaluun. Ne eivät voi tarjota mitään arvoa, vaan sisältävät paljon tietoa eri edistämistekniikoista.

November 29, 2017