Back to Question Center
0

Semalt: Uudet trendit SEO-markkinoinnissa

1 answers:

Asiantuntija Semalt Ivan Konovalov toteaa, että AI: n toteuttaminen lisää mahdollisuutta saada kilpailuetua, mikä voi johtua kehittyneistä visuaalisista, hyper-paikallisista ja äänihautuksista. Mutta silti, kun saamme tietoa AI: n eduista, sen tuominen vähittäiskauppaan voi muuttua todellisena haasteena. Tältä osin SEO-johtaja Kevin Bobowski ja markkinoija tarjoavat AI: n yksityiskohtaiset edut vähittäiskauppiaille. Hän selittää, että monet käyttäjät, niiden prosenttiosuus jopa 60%, aloittavat hakuja mobiililaitteista - south america tours for young adults. Hän selittää, että ei ole digitaalisia markkinoijia, jotka eivät ole kiireisiä tekemällä hakuja matkapuhelimissaan tai etsimään paikallisia hakukoneita optimoimalla palveluita.

Huolimatta siitä, että matkapuhelimia käytetään laajalti markkinoinnissa, tutkijat valitettavasti jättävät huomiotta AI- ja äänihaut. Tällä hetkellä yhä useammat markkinoijat kohtaavat paljon haasteita työssäan ja lisääntynyt kilpailu alalla. Hyvä uutinen on, että yksinkertaisia ​​tapoja auttaa ratkaisemaan tämä ongelma. Ensinnäkin sinun on ymmärrettävä asiakkaan aikomus, samoin kuin heidän tarpeensa tiettynä ajankohtana, käyttämällä paikallisia hakukoneoptimointipalveluja .

Kevin Bobowski uskoo myös, että puhehaun käyttö tuo markkinoille paljon markkinointikentän muutoksia, koska se voi auttaa vähittäismyyjiä ja hakukoneita ymmärtämään paremmin eri asiakkaiden mieltymykset. Myös asiakkaiden tyypin muutokset tapahtuisivat. Esimerkiksi New Yorkin rakennusten kirjoittamisen sijaan he kysyisivät, "Mistä löydän parhaan näköalan New Yorkissa?". Tämä on erittäin suuri etu ja mahdollisuus markkinoijille, jotka voivat todella parantaa liiketoimintaansa ja saada heille runsaasti rahaa vuosittain.

Kysymys, joka ei ole vielä ilmaistu, on "Mikä on tämän vaikutus SEO-käytäntöihin?" Kun tämä kysymys otetaan huomioon, pääpaino siirretään muihin pitkän kantaan liittyviin avainsanoihin, ja tämä tekee strategiasta helpomman ja nopeamman optimoinnin. Ihmiset ovat tottuneet kommunikoimaan Alexan ja Sirin kanssa. Ja huomaa, että tämä vuorovaikutus on lähes aina yleisten kysymysten muoto. Käytännössä tämä tarkoittaa, että voit parantaa sivustosi lisäämällä FAQ-sivun tai luomalla blogin, joka antaa vastaukset suosituimpiin kysymyksiin.

November 29, 2017