Back to Question Center
0

Semalt: Tärkeää poistaa Google Analyticsin seurantakoodit verkkosivustosta

1 answers:

Max Bell, Semalt Customer Success Manager kertoo, että Google Analyticsin estämisessä paikallisten testausten aikana staattisille ja ei-staattisille sivustoille löytyy paljon ehdotuksia, työkaluja, temppuja , ja vinkkejä. Useimmiten meitä pyydetään joko suodattamalla se IP-alueittain tai ottamalla käyttöön verkkosivuille moottoreille asetetut ehdolliset ehdolliset koodit.

Sallikaa minun kertoa teille, että alkuperäinen ja todistusvoimainen tapa saada Google Analyticsisi ratkaistu on ohjaamalla pyynnöt Google Analyticsin viralliselle verkkosivustolle. Se ehdottomasti toimisi kaikilla pöytätietokoneilla ja mobiililaitteilla, mutta prosessi ei tarkoita mitään, kun testaamme iPhonea ja muita Wi-Fi-laitteita. Paikallistestauksen määritykset ovat paikallisten hakemistojen ja projektien dev-verkkotunnuksia ja etsiä sitten päivitetyt versiot sivustostasi, jotta se on valmis sekä mobiililaitteisiin että kannettaviin tietokoneisiin. Tätä tarkoitusta varten useimmiten käytetään jailbreaking-koodeja ja iPhonien isäntätiedostoja ilman suodattimia. Olen myös yrittänyt Xip ja Adobe Shadow. Sen avulla en voinut suodattaa IP-alueita, koska tein tämän prosessin kotona. Lisäksi Internet-palveluntarjoajani eivät tarjoa staattista osoitetta asuintilille.

Olen yrittänyt määrittää mukautettuja poissulkemisia ja mukautettuja suodattimia useita kertoja Google Analyticsissa. Tämä varmistaa, että profiili saa laadukasta liikennettä ja orgaanisia näkymiä useista verkkotunnuksista. Minulla on myös määritetty mukautetut suodattimet, jotka perustuvat minun isäntänimiin, ja ne sopivat paremmin yhteen Google Analyticsin mallien kanssa. Teknisesti ottaen olisi vaikeaa etsiä alkuperäisten verkkotunnusten isäntänimeä alussa. Kuitenkin, kun olet tehnyt tarvittavat muutokset, voit saada halutut tulokset helposti. Pian sen jälkeen, kun Google Analytics -seurantakoodit poistettiin verkkosivustollani varmuuskopiointimenettelyn aikana ja lisättiin uudelleen, voin nähdä, että suodattimet toimivat oikein ja lopputulokset ovat ihania.

Poista omat vierailusi Google Analyticsista

Ei ole helppoa jättää vierailusi Google Analyticsista, ennen kuin olet tehnyt tarvittavat muutokset. Näin voi vaikuttaa sivustosi liikenteen ja tilastojen laatuun. Sivustojen kehityksen alkuvaiheessa et näe paljon näkemyksiä, vaikka olet tehnyt hakukoneoptimoinnin. On olemassa erilaisia ​​tapoja, joilla estetään Google Analyticsin jäljittäminen omien hittiesi. Jokaisella menetelmällä on omat edut ja haitat, joten sinun olisi helppo valita oikea tarpeisiisi. Palvelimen puoli- tai taustapuolen menetelmät ovat hämmästyttävin ja suotuisampia menetelmiä. Niiden toteuttaminen kestää jonkin aikaa, mutta lopputulokset ovat aina hyviä. Tätä varten sinun on lisättävä Google Analytics -seurantakoodi verkkosivustosi HTML-koodiin ja palattava sitten palvelimeen, jotta voit luoda sopivia suodattimia. Toinen tapa on Google Analytics -suodatus, jonka avulla voit jättää omat käyntisi ja säätää sivustosi parametreja IP-osoitteiden mukaan. Tämä menetelmä korjaa suurimman osan IP-ongelmista ja voi saada sinulle laadukasta liikennettä Source .

November 28, 2017