Back to Question Center
0

Semalt selittää miksi pitäisi estää robotteja ja verkkosivujen indeksoijia

1 answers:

On turvallista sanoa, että sivustoosi tulevat monet näkymät ovat peräisin ei-ihmisiltä ja ei-alkuperäisiltä lähteiltään. Tämä ei ole syytä, koska sinun on päästävä eroon, jos haluat nähdä verkkosivustosi kasvavan elinikä. Jos tunnet, että bot-liikenne on hyvä ja luotettava, teet suuren virheen, koska se voi johtaa Googleen poistamaan AdSense-tilisi käytöstä. Useimmiten botit näkyvät ihmisen liikenteessä Google Analyticsissa, mutta se ei ollut näin kuukausi sitten. Nykyään yli 75 prosenttia pienten verkkosivustojen tuottamasta liikenteestä on peräisin robotteista ja väärennöksistä. Max Bell, Semalt -asiantuntija, varoittaa, että robotit pyrkivät aina pääsemään sivustoosi monin tavoin, eikä voi olla mahdollista päästä eroon niistä.

Hyvä robotteja

Merkittävä määrä botteja, jotka vierailevat sivustoillasi, ovat vain vääriä ja hyödyttömiä; vaikka ne ovat hyödyllisiä verkkosivuillesi, jos ne tulevat pieneen määrään. Google käyttää itse esimerkiksi hyviä robotteja löytääkseen uutta sisältöä verkossa. Lähes kaikki hakukone s käyttävät hyviä robotteja artikkeleiden laadun tunnistamiseksi. Niiden laadun määrittäminen on muuttunut, ja nyt he käyttävät massiivisten parviohjelmistopalveluiden käyttöä..Hirvet seuraavat linkkejä, siirtyvät yhdestä sivustosta toiseen ja indeksoidaan uusi ja muuttunut sisältö. Google-robotit ovat monimutkaisia ​​ja niissä on syviä sääntöjä, jotka ohjaavat käyttäytymistä. Esimerkiksi linkkien NoFollow-komento tekee niistä vähemmän tehokkaita ja näkymättömiä Google-robotteille.

Bad Bots

Bad robotteja ovat ne, jotka pilata sivustosi ja eivät voi antaa mitään hyötyä. Heitä etsitään tarkoituksella ja indeksoidaan automaattisesti. Sisältösi näytetään sekä ihmisille että robotteille, mikä ei koske laatua ja aitoutta. Huono robotteja ohittaa robottiohjeet ja älä käytä IP-lohkoja web-sivujen laadun ylläpitämiseksi. Yksi suurimmista ongelmista näillä botilla on, että sisältöä on vaikea indeksoida ja se on edelleen piilossa yleisöltä, mutta se on avoin hakkereille, jotka saattavat käyttää tiedostojasi, jotta järjestelmä vaarantuisi. On myös roskapostia, jotka voivat vahingoittaa sivustosi yleistä suorituskykyä. He täyttävät sivustosi ennalta määritellyillä viesteillä, joten kumppaniperäisten markkinoijien tuntemus on huono.

Olisiko estettävä robotteja

Jos katselet jatkuvasti hyvistä robotteista, niitä ei välttämättä tarvitse estää. Mutta jos saat näkymiä huonoista robotteista, saatat harkita niiden estämistä. Sinun pitäisi estää Googlebot, joka on olemassa poistamaan sivustosi hakukoneiden tuloksista. Toisaalta sinun on ehdottomasti estettävä roskaposti. Jos olet tietoinen sivustosi suojaamisesta DDOSingista, on vältettävä robottien ja roskapostittajien IP-osoitteet. Muista aina, että huonoja robotteja ei koskaan välitä robot.txt-tiedostoistasi, mikä on erittäin valitettavaa, koska tämän tiedoston suojaaminen on pakollista sivustosi kasvulle ja sen yleiselle suoritukselle Source .

November 29, 2017