Back to Question Center
0

Semalt selittää kuinka saada luotettavia Google Analytics -raportteja

1 answers:

On turvallista sanoa, että me kaikki haluamme aitoa ja todellista liikennettä verkkosivustoillamme ja vain luotettavia Google Analytics -raportteja. On olemassa monia tapoja tehdä se mahdolliseksi. Jos käytät staattisia IP-osoitteita, voit helposti luoda tietosi seuraamalla tätä oppaita. Tässä Semalt Customer Success Manager kertoo, miten voit käyttää IP-osoitteiden suodattimia ulkoisen liikenteen sulkemiseen Google Analyticsin sisäisestä liikenteestä.

Hyödyt ja haitat IP-osoitteiden suodatuksesta

Ensinnäkin meidän on tiedettävä IP-osoitteiden suodatuksen eduista ja haitoista. Google Analyticsia käytetään laajalti sen seurannassa, kuinka asiakkaasi potentiaalinen ja vakava asia on ja kuinka käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa verkkosivujemme kanssa. Kun Analytics-raportit sisältävät sekä ulkoisia että sisäisiä kävijöitä, sinun on vaikea erottaa toisistaan. Mutta ei ole mitään syytä huoleen, koska voit estää Google Analyticsin tunnistamasta ja seurattaessa sisäisiä ja ulkoisia vierailuja. Tämä on mahdollista, kun luot eri luetteloita ja lisää kaikki IP-osoitteet siellä. Huomaa, että IP-osoitteen suodatus tapahtuu vain silloin, kun käytät staattisia IP-osoitteita. Staattinen IP-osoite on sellainen, jota ei voi muuttaa. Tätä käytetään tietämään, kuinka luotettava sivusto ja analyysitiedot ovat..Suurin osa käyttäjistä ei tarvitse IP-osoitteissaan sallittuja valkoisia luetteloita, joten he voivat käyttää dynaamisia IP-osoitteita, joita voidaan muuttaa, muuttaa tai nimetä uudelleen ajan myötä. Sallikaa minun kertoa teille, että IP-osoitteesi ei koskaan matku kanssasi, mikä tarkoittaa, että sinun tarvitsisi muodostaa yhteyden aina, kun käytät Wi-Fi-yhteyttä. Kaikki nämä toiminnot tallennetaan automaattisesti Google Analytics -palveluun.

Luo IP-osoitteiden suodatin Google Analyticsissa

IP-osoitteiden suodattimien luomiseksi sinun on tiedettävä kaikesta julkisesta ja yksityisestä IP-osoitteesta. Yksi helpoimmista tavoista tehdä tämä on tietää, millaisia ​​IP-osoitteet Google hyväksyy. Kun saat vastauksen tähän kysymykseen, sinun on helppo luoda suodattimia sivustoillesi Google Analyticsissa. Ensinnäkin sinun pitäisi avata Google Analytics -tilisi ja valita verkkosivusto, jolle haluat luoda suodattimia. Seuraava askel on avata suljettu vaihtoehto ja napsauta suodattimen tyyppiä. Täällä voit kirjoittaa IP-osoitteen ja soveltaa suodattimia näkymiin. Nyt sinun on tallennettava asetukset ja estettävä sisäisen liikenteen sekoittuminen Google Analyticsin tietojen ulkoiseen liikenteeseen.

Vaihtoehtoinen menetelmä IP-osoitteiden suodatukseen

Jos et ymmärrä edellä mainittua prosessia, voit käyttää vaihtoehtoista tapaa suodattaa IP-osoitteen. MonsterInsightsin avulla voit käyttää useita suodattimia. Voit valita ja aktivoida valitsemasi suodattimet seuraamaan verkkosivustosi IP-osoitetta. Sinun on tehtävä määritettävä rooli jokaiselle käyttäjälle ja lopettaa Google Analyticsin seuranta niiden toiminnasta muutaman päivän ajan. Tämän työkalun avulla näet enemmän sitoutumista ja suurta määrää käyttäjiä verkkosivustollasi, ja heidän verkkosivuillaan on helppo seurata heidän roolejaan, käyttäytymistä ja vuorovaikutusta Source .

November 28, 2017