Back to Question Center
0

Semalt paljastaa Twitter-vihjeitä, joiden avulla voit ladata liiketoiminnan

1 answers:

Joulun ja mustan perjantain lahjoittajat Facebookissa ja Twitterissä Tumblrin ja Instagramin taidemurhaltajia varten ovat erilaisia ​​strategioita ja tekniikoita, joilla onnistutaan menestymään verkossa liikemies. Jos olet käyttänyt Facebookia ja haluat kokeilla Twitterä, olemme jakaneet jännittäviä vinkkejä aloittamaan.

Ensimmäinen asia, jonka tarvitsee tehdä, on luoda ammattimaisen Twitter -profiilin ja täydentää bioasi. Sosiaalisen median faneja ei ole helppoa, joten sinun pitäisi työskennellä kovasti - high pr seo backlinks. Sanotaan, että sinun on suunniteltava asioita oikein, varsinkin kun olet uusi Twitterissä ja et tiedä kaikkea siitä. Alussa on aikaa viettää enemmän ihmisiä.

Semaltin asiakaspalvelun menestystekijä Frank Abagnale kertoo, että Twitterillä on paljon parempi ja helpompi kuin Instagramilla ja Facebookilla. Sinun on vain kannustettava ihmisiä seuraamaan sinua, ja tämä voidaan tehdä, jos suunnittelet asiat oikein ja sitoutat ihmisiä jakamalla laadukasta sisältöä ja erinomaisia ​​asioita.

Työskentele Twitterin algoritmilla

Useimmat ihmiset eivät tiedä Twitterin algoritmin merkitystä eivätkä tiedä, että työskentely sen kanssa voi lisätä seuraajien määrää. Digitaaliset markkinoijat ja sosiaalisen median johtajat tietävät, että Twitterin algoritmilla työskentely on tärkeää tuotemerkkien ja sivuston omistajien kannalta..Sinun on pidettävä silmällä sitä, ja sen pitäisi olla selvillä siitä, millaisia ​​ylä- ja alamäkiä on meneillään.

Käytä Twitter-videoita

Twitter-videoiden käyttö voi antaa sinulle paljon seuraajia, osakkeita ja tykkäyksiä. Sosiaalinen media videomarkkinointi on yksi parhaista tavoista laajentaa yritystäsi, ja tämä on korostettu paljon artikkeleita. Twitterin lisäksi voit valita Snapchat-, YouTube- ja Instagram-videoita lisätäksesi seuraajiesi määrää. Sosiaalisen median profiilien yleinen ilme pitäisi olla varsin vaikuttava ja kiehtova.

Tweet Useammin

Kuinka monta tweets jakaa päivässä? No, ajatus on, että käytät Twitterä joka päivä ja pidät seuraajasi mukana tavalla tai toisella. Lähetä tweets joka kymmenes minuutti anna maailman tietää, että olet verkossa ja valmis vaikuttamaan fanisi. Tämä lisää viime kädessä seuraajiesi lukumäärää, ja käyttäjät saisivat lisää sitoutumista tweeteihin.

Kokeile jotain uutta ja uutta

On tärkeää, että yrität jotain erilaista, uutta ja kiinnostavampaa kuin mitä muut jo tekevät. Poissa ovat ne ajat, jolloin ihmiset kertoivat samaa asiaa yhä uudelleen. Nykyään ihmiset saavat houkuttelemaan profiileja, jotka ovat tarttuneet profiilikuviin ja ihmeelliseen sisältöön. Siksi sinun pitäisi kokeilla erilaisia ​​asioita ja kokeilla ihanaa sisältöä, jotta saat paljon seuraajia Twitterissä. Tämä prosessi saattaa kuulua monimutkaiseksi, mutta se on ainoa tapa varmistaa selviytyminen Internetissä. Joten jos olet vakavasti saamassa näkyvyyttä verkossa, sinun on otettava mukaan ihmisiä, joilla on erinomaisia ​​ja ainutlaatuisia tweettejä sekä artikkeleita. Joten, mitä mieltä olet siitä? Älä unohda jakaa ajatuksia alla olevaan kommenttikenttään.

November 29, 2017