Back to Question Center
0

Semalt Osakkeet 10 helppoa osumia Boost SEO

1 answers:

Kun puhutaan online-näkyvyydestä ja hakukoneen optimoinnista, yksi yleisimmistä asioista, jotka tulevat mieleemme, on optimoida sivut ja käyttää meta-kuvauksia sekä avainsanoja sisältöömme . On olemassa erilaisia ​​strategioita ja menetelmiä, joita sinun on huolehdittava riippumatta siitä, oletko tekemässä sivulla SEO tai off-page SEO. Internet on laaja maisema, jossa on triljoona verkkosivustoja, joten voit tuoda brändisi hakukoneisiin vain, jos osaat kohdistaa oikean yleisön - planification de projet avec excel.

Seuraavassa on muutamia nopeita osumia Jason Adlerin, Semaltin menestystekijästä, parantamaan SEO: tä suuressa määrin.

№1 Paikallisten ilmoitusten optimointi

Ensin sinun pitäisi tehdä optimoida paikalliset tiedot. Johdonmukaisuus on erittäin tärkeä World Wide Webissä, ja voi olla kovaa, kun ihmiset viettävät paljon aikaa verkkosivustollasi. Siksi sinun pitäisi houkutella heitä kohti yksinkertaisia ​​ja hämmästyttäviä tarjouksia vain. Paikallinen listaus koostuu puhelinnumerosta, osoitteesta, sähköpostiosoitteesta ja muista tällaisista tiedoista. Tarjoamalla sen asiakkaille voit varmistaa, että he ovat turvallisissa käsissä ja olet valmis ottamaan tilauksensa vakavasti.

№2 Hallitse maineesi

On erittäin tärkeää hallita online-maineesi. Tästä syystä sinun tulisi keskittyä saamaan paljon positiivisia arvosteluja, hyviä palautteita ja online-luokituksia ja arvosteluja, jotka puhuvat itsestäsi legitiimiydestään ja luotettavuutenne. Tämä antaisi hakukoneille käsityksen siitä, kuinka luotettavia ja keskittyneitä olette yrityksesi suhteen.

№3 Jatkuvasti päivitä avainsanaluettelo

Sinun on päivitettävä avainsanaluettelosi säännöllisesti. Jos luot paljon artikkeleita päivittäin, sinun on varmistettava, ettei avainsanoja toistu..Vaihtoehtoisesti voit asettaa viikonajan ja tehdä luettelon avainsanoista, jotka haluat kohdistaa tulevina päivinä.

№4 Älä varaa SEO-sivustosi

Eri yritykset varaavat SEO-sivustonsa yrityksilleen. Jos teet samaa, anna minun kertoa teille, että teet suuren virheen. Sen sijaan sinun pitäisi joskus käyttää sivusi otsikoita, kuvauksia, laadukasta sisältöä ja kuvia.

№5 Luo laadukas sisältö

Laatuartikkeleiden merkitystä ja avainsanojen asianmukaista käyttöä ei voi jättää huomiotta. Sinun ei tarvitse julkaista päivittäin monenlaisia ​​heikkolaatuisia artikkeleita. Sen sijaan sinun pitäisi keskittyä laadukkaiden materiaalien julkaisemiseen ja jatkuvasti ylläpitämään sivustosi näkyvyyttä.

№ 6 Yhdistä sivustosi yhteen

Jos sinulla on useita verkkosivustoja, olisi hyvä yhdistää ne yhteen. Se on yksi parhaista SEO-tekniikoista, ja monet asiantuntijat suosittelevat sitä asiakkailleen.

№7 Käytä sanoja

Kun luot linkkejä, sinun on käytettävä omia sanoja ja lopeta luottaen muiden sivustojen sanoihin. Käytä aina ankkurointitekstejä ja anna linkkejä eri artikkeleihisi, jotta yhä useammat käyttäjät saavat osallistua.

№8 Älä laihda YouTube-kanavaa

Jos haluat saada hyvää sijoitusta hakukoneiden tuloksiin, sinun ei pidä koskaan laiminlyödä YouTube-kanavaa ja saada se liitetty sivustoosi. Lataa laadukkaita videoita tällä kanavalla ja Google saattaa antaa sivustosi bonuspisteitä ja erinomaisen sijoituksen. Upota videosi suoraan tuotteisiisi houkuttelemaan paljon ihmisiä.

№ 9 Pidä sosiaaliset yhteisöt huudahtana

Yksi helpoimmista tavoista saavuttaa menestys internetissä on sosiaalisten yhteisöjen huijaaminen. Sinun tulisi käyttää säännöllisesti Facebook, Twitter, LinkedIn ja Google+, jotka ovat parhaita sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja.

№10 Mobile on avain vuonna 2017

On totta, että mobiiliystävälliset sivustot todennäköisesti käyttävät enemmän kävijöitä. Tee sivustosi reagoivaksi ja Googlen ystävällinen saavuttaa erinomaisia ​​tuloksia. Google antaa paremman sijoituksen sivustoille, joita voidaan tarkastella kaikentyyppisissä laitteissa paremmin.

November 29, 2017