Back to Question Center
0

Semalt: Ohjeet siitä, miten kehittyneitä segmenttejä käytetään Google Analyticsissa

1 answers:

Markkinointikonsultit, online-markkinoijat ja web-sisällöntuottajat pyrkivät saamaan puhtaat tiedot kampanjansa lopussa. Hakukoneoptimoinnin tietojen virheellinen tulkinta voi johtaa Google-luokituksesi voimakkaaseen laskuun. Tule kilpailijoihisi tarjoamaan samaa tuotevalikoimaa markkinasektorilla käyttämällä kehittyneitä segmenttejä, joiden avulla estetään roskapostin ja bot-liikenteen roskapostittajat ja haittaohjelmat roskapostittajat verkkosivustollasi, jotta heitä uhkaavat verkkosivustosi uhat.

Artem Abgarian Semaltin Senior Customer Success Manager jakaa kokemuksensa ja paljastaa joitakin hyödyllisiä kysymyksiä tässä suhteessa - website application.

Viimeisten viikkojen aikana yli 20 prosenttia B2B-aloilta toimivien yritysten ja muiden pienten yritysten yrityksistä on joutunut kohtaamaan haasteita viittausriskin ja sisäisen liikenteen vaikutuksesta verkkosivuillaan. Suodatus tiedot oikeilla mittareilla on erittäin tärkeää, jotta vältytään suodattamasta sivustosi linkkejä ja ulkoista liikennettä.

Miten kehittyneet segmentit suodattaa ei-toivottuja tietoja

Uusimmat heuristisen teknologian kehittämä kehittyneiden segmenttien avulla markkinoijat voivat suodattaa ei-toivotut liikennetiedot käyttämällä käytettävissä olevia edistysaskeleita. Web-sivuston omistajana voit käyttää kehittyneitä segmenttejä poistaaksesi viittauskysynnän ja useita IP-osoitteita, jotka vääristävät Google Analytics -raportteja. Ole yksi askel eteenpäin kilpailijoista ja rankkaa korkealla Google-algoritmilla tarjoamalla reaaliaikaisesti uutta ja alkuperäistä sisältöä yleisölle..

Kehittyneillä segmenteillä on ylimääräinen mahdollisuus ymmärtää tietojasi verrattuna pääliittymään. Asiakas, joka käyttää kehittyneitä segmenttejä, pystyy seuraamaan, missä todellinen liikenne on peräisin raportointiriviltä, ​​joka tarjoaa vain tietoja vain muuttujista.

Googlen tarjoamat edistyneiden segmenttien tyypit

Google tarjoaa online-markkinoijille ja markkinointikonsultteille 13 segmenttiä arvioimaan ja valitsemaan heille oikeuden. Näihin käynteihin kuuluu maksullista hakuliikennettä, ei-maksettua hakuliikennettä, suoraa liikennettä, mobiililiikennettä, tablet-liikennettä, viittausliikennettä ja niin edelleen. Nämä oletusarvon mukaiset kehittyneet segmentit antavat markkinoijille mahdollisuuden lukea ja ymmärtää liikenteen päälähteitä.

Markkinoijana voit myös luoda uuden segmentin, joka vastaa työasiakirjasi. Napsauta näytön yläosassa olevaa "Lisäosat" ja valitse Uusi mukautettu segmentti -painike. Tallenna ja käytä äskettäin luotua segmenttiä Google Analytics -profiileihisi täydelliseen käyttöön.

Tietojen vertailun vaikutukset Google Analytics -tietoihin

Kehittyneet segmentit tarjoavat markkinoijille ja verkkosivujen omistajille mahdollisuuden vertailla tietoja ja kehittää tehokkaita tekniikoita, joilla he voivat tavoittaa kohdemarkkinansa. Hakukoneoptimoinnin asiantuntijoiden mukaan asiakkaat voivat tehdä vertailun, joka sisältää enintään neljä segmenttiä kerralla. Kehittyneet segmentit ovat olleet keskeisessä asemassa vertaamalla orgaanisen haun vaikutuksia ja maksullista hakua SEO-kampanjoissa.

Viestien roskapostit ja sisäinen liikenne ovat vaarantaneet verkkotoimintojen toimintaa epäedullisesti. Vastata verkkosivustollasi käyttämällä kehittyneitä segmenttejä, jotta voit jättää ei-toivottuja tietoja ja roskapostia, jotka vaikuttavat Google Analytics -raporttiin. Aja oikeanlaista liikennettä sivustoosi ja koota valtava menestys kampanjassasi suorittamalla kampanjan edellä mainitut tiedot.

November 29, 2017