Back to Question Center
0

Semalt ohjaa kuinka estää painikkeet verkkosivuilla ja Darodar-Botit

1 answers:

Monet verkkosivuston omistajat ovat huomanneet darodar.comin ja buttons-for-website.com -verkkotunnukset, jotka näkyvät Google Analytics -raporteissa. Ne ovat viittaavia, jotka lähettävät huomattavan määrän liikennettä. Ne eivät aiheuta paljon haittaa sivustolle, mutta verkkosivustolla näkyvien vierailujen määrä vaikuttaa poistumisprosentteihin ja sivulle kuluneeseen aikaan. Tuloksena on, että Google-haun algoritmi käsittelee sitä laatukysymyksenä ja että ihmiset eivät löydä etsimääsi sivustoa. Siten he alentavat verkkosivujen hakuehtoa. Se ei ehkä näytä kovin suurilta organisaatioilta, mutta pienikokoiselle yritykselle, jolla on verkkosivusto, se saattaa tehdä tai katkaista toimintansa.

Semantin asiakkaiden menesuunnittelija Alexander Peresunko esittää tässä joitain käteviä keinoja tämän ongelman ratkaisemiseksi.

Molemmat indeksoijat linkittävät takaisin sivustoon, joka näyttää oikeutetulta. Darodar näyttää tarjoavan sivuston analyysia käyttäjille, kun taas painikkeet -sivustoille antavat yrityksille mahdollisuuden jakaa URL-osoitteensa esimerkiksi nimellä + AddThis. Siitä, että legitimiteetin kysymys näyttää päättyvän, vaikka jotkut lähteet ovat paljastaneet näiden kahden sivuston halventavan tarkoituksen. Darodar on ollut enemmän kuin painikkeet-for-verkkosivuille, ja on luonut "botnet". Botnet on viruksen tartunnan saaneiden tietokoneiden verkko, jonka tarkoituksena on vaarantaa tietoturva. Se antaa hakkerit heikkouksille, joita he tarvitsevat voidakseen päästä takaisin järjestelmään. Botnetin hallitseminen ohjaa näiden verkkojen toimintaa.

Botnet sisältää tuhansia IP-osoitteita, mikä vaikeuttaa indeksointirobottia onnistuneesti IP: n poissulkemisen kautta Analyticsissa. Usein kirjoitetut artikkelit viittaavat siihen, että bot jatkaa tarttumista verkkosivuilla yhden tai useamman sulautetun viruksen sisältävien ohjelmien kautta. Soundfrost on suosittu apuohjelma, joka sisältää mainitun viruksen.

Robotien käyttö..txt-menetelmä, jolla estetään verkkosivustojen ja verkkosivujen painaminen, kuten muidenkin indeksoijien / hämähäkkien kanssa, ei olisi yhtä tehokasta, koska direktiivit perustuvat vapaaehtoiseen noudattamiseen. Jos omistaja tällä hetkellä toimii Black Hat -strategioita, heidän toimintaansa ei ole noudatettu annettuja ohjeita.

Darodar-botilla on useita käyttötarkoituksia. Yksi niistä on lisätä keinotekoisesti sivuston SEO-sivustoa ohjaamalla liikennettä sivustoon. Sen kokoonpano on sellainen, ettei se tule näkyviin indeksoijana. Näyttää siltä, ​​että todellinen kävijä ja hakukone s sisällyttävät sen raportteihinsä, mikä johtaa heilahteluun Analytics-tiedoissa. Tätä kutsutaan linkkien roskapostiksi, mikä on tullut vähemmän tehokkaaksi viimeaikaisten algoritmipäivitysten vuoksi.

Wikipediassa määritellään viittaus roskapostiksi spamdexing-lomakkeeksi, johon liittyy toistuvia pyyntöjä käyttämällä väärennettyä viittaus-URL-osoitetta sivustoon, jonka roskapostori haluaa mainostaa. Sivustot sitten vahingossa linkittävät takaisin roskapostittajan sivustoon, joka tallentaa ne liikenteeksi. Se on hyödyllinen roskapostittajalle, sillä ilmaiset linkit auttavat luomaan hakuja.

Muita botnet-palvelimen rooleja ovat palvelunestohyökkäykset, petokset, roskapostin torjunta, varkaus tai henkilökohtaiset ja taloudelliset tiedot, SMTP-sähköpostiviestit roskapostille ja kaivosbitokiinit. Näiden havaintojen perusteella ei olisi toivottavaa, että tällainen liikenne olisi verkkosivustolla.

Napit Verkkosivustolla on samankaltaisia ​​toimintoja, vain sen toimitus on hieman erilainen. Se tarjoaa kätevän jakelutyökalun verkkosivustoille. Kun omistaja asentaa sen, se luo yhdyskäytävän, jonka avulla ihmiset voivat kaapata sivuston kävijöiden verkkoselaimen.

Internet-sivuston ja Darodarin (39)

Vaihtoehto, jolla estetään verkkosivustojen ja darodarien painikkeet käyttämällä IP-syrjäytymistä liikennöinnin estämiseksi, ei onnistu. Syynä on, että molemmilla on monia IP-osoitteita, jotka käyttävät liikennettä sivustoon. Vaihtoehtona on muuttaa kunkin verkkotunnuksen .htaccess-tiedosto ja estää liikenne siellä. Tätä varten joudutaan avaamaan WordPress-sivuston muodostavan web-isännöksen juurihakemisto. Varmista, että käytät Apache-järjestelmää, jota useimmat palveluntarjoajat käyttävät. Jos sinulla ei ole kokemusta .htaccess-tiedostojen vaihtamisesta, pyydä webmestaria auttamaan sitä, koska pieni virhe saattaa johtaa koko sivuston kaatumiseen Source .

November 29, 2017