Back to Question Center
0

Semalt: Miten tarkistaa ja estää Google Analyticsin viittaavan roskapostin

1 answers:

Pienikokoiselle yritykselle mikään ei ole parempi kuin kirjautua Google Analytics -tilille ja nähdä paljon liikennettä. Tulet innoissani tietämään, että verkkosivustosi saa erilaisia ​​näkemyksiä, eikä se voi joutua arvioimaan onko tämä liikenne aito vai ei. Jos sinulla ei ole vahvaa sosiaalisen median läsnäoloa tai et ole tehnyt SEO asianmukaisesti, on olemassa mahdollisuuksia, että olet joutunut Google Analytics -viestin roskapostin uhreiksi. Tarkasta huolellisesti, jos olet kehittänyt käänteisiä oikein tai ei. Ja jos sinulla ei ole linkkejä ja silti saa paljon näkemyksiä, niin liikenne on kaikki väärennettyjä ja laillisia.

Semaltin asiakastyön menestystekijä Lisa Mitchell tietää, miten torjua viittauksen roskapostia ja jakaa täällä joitain käytännön asioita.

Google Analyticsin roskaposti on enemmän kuin pelkkä pettymys, kun kyseessä on elinikäinen liiketoiminta. Botit voivat auttaa sinua indeksoimaan sivustosi, mutta et koskaan saa mitään myyntiä tai tuloja AdSensesta. Lisäksi et voi hyötyä Googlen seurantapalveluista, koska olet kärsinyt analyysisivustosta. Tämä voi aiheuttaa vakavia vaikutuksia havaittuihin tietoihisi, estää sivustosi trendejä ja kuvioita ja saada sinulle prosenttiosuuden poistumisprosentti. Analytics-robotteja voi esiintyä ja niitä esiintyy suuressa määrin, jota ei voida käsitellä pienyrityksille..Jos esimerkiksi olet saanut paljon haastatteluja ja näkemyksiä tämän viikon aikana, eikä koskaan tee mitään SEO, niin olette tämän ongelman uhri, ja se pitäisi päästä eroon mahdollisimman pian.

Viittaus roskapostiksi

Jotkut roskapostiverkkoista tekevät siitä helpompaa löytää ne, parhaat seo -ostokset, 100 dollaria-seo ja vastaavat. Se on helppo havaita, koska niiden URL-osoitteet ovat internetissä. Ostaminen SEO-palveluista luotettavasta yrityksestä on ainoa vaihtoehto selviytymiselle internetissä. Jos sinulla on digitaalinen markkinoija, pyydä häntä näkemään viittauksen roskapostia ja poistamaan sen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Haitalliset sivustot ovat yleensä oikeutettuja, ja voit löytää ne satunnaisilla linkillä ja väärennetyillä sähköpostiviesteillä. Jos joku vetää sinut sähköpostin välityksellä ja pyytää sinua napsauttamaan annettuja linkkejä, pidä itsesi erossa. Valitettavasti Analytics-roskasisältö on erilainen ja paljon monimutkaisempi kuin viittaus roskapostille. Aina kun näet referenssit freemoneyonline tai vastaavia verkkosivustoja, on parempi sulkea ikkunat alas ja tyhjentää kätkösi.

Lopettaminen viittaus roskapostia

Kun olet tunnistanut viittauksen roskapostin, seuraava askel on estää heitä salamasta Google Analytics -raporttisi. Suodattimet ovat helppo tapa pysäyttää ne. Voit luoda mahdollisimman monta suodatinta, jotta roskapostivierailut eivät tallennu Google Analyticsiin. Vaihtoehtoisesti voit saada suodattamattomia näkymiä, joiden avulla sivustosi voi saada vain laillista liikennettä. Testi-näkymä on toisaalta kopio suodattamattomista näkymistä, joissa voit lisätä analyyseihin erilaisia ​​suodattimia testattavaksi. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, voit valita päävalintamahdollisuuden, joka testaa suodattimet ja toimii automaattisesti tehtävien suorittamiseksi Source .

November 29, 2017