Back to Question Center
0

Semalt: miten ja miksi sinun on estettävä IP-osoite Google Analyticsissa

1 answers:

Blogissa on mahdollista vastaanottaa satoja tai jopa tuhansia näkemyksiä, mutta eivät kuitenkaan saa yhteystietoja tai kommentteja samaan. Verkkosivuilla voi olla merkkejä siitä, että useat katsojat ovat katsoneet sitä, mutta kommenttien ja yhteystietojen vastaukset osoittavat toisin. Tämä tapahtuu Google Analytics -tilissä. Tarkasteltavan vastauksen osoittavat tiedot tunnetaan raporttitietoina. Raportointitiedot voivat olla epätarkkoja, jos Google Analytics -tilin IP-osoitetta ei ole estetty.

Jotta saataisiin tarkkoja raportointitietoja, on välttämätöntä, että verkkosivustolla päivittäin käytettävä IP-osoite on estetty. On hyvä, että verkkosivusto saa melko useita näkemyksiä. Yksi voi olla houkutteleva ajatella, että jos verkkosivusto osoittaa, että se saa useita näkemyksiä, se pystyy ampumaan lisää tuloja mainoksista. Päinvastoin, näin ei ole, koska raportointitiedot eivät ole tarkkoja, jos kyseisen verkkosivuston IP-osoite ei heijasta sitä. Siksi potentiaalisen mainostajan vakuuttavuutta käyttämällä nämä tiedot voivat olla harhaanjohtavia. On parempi saada pieni määrä katsojia verkkosivuilta, joiden tilastot ovat luotettavia, kuten tietäen, mitä he tekevät, kun he käyvät kyseisellä verkkosivustolla, kuin vastaanottavat joukon katsojia, joiden aikomuksia ei ole määritelty selkeästi.

On mahdollista estää IP-osoite, jos noudatetaan tätä yksinkertaista menettelytapaa, jota Ryan Johnson Semaltin

Vaihe 1: IP-osoitteen tunnistaminen

Useimmat ihmiset viettävät pitkiä tunteja tietokoneissaan, eikä niillä ole vihjeitä IP-osoitteistaan. IP-osoitteen selvittämiseksi sinun tarvitsee vain Googlelle "Mikä on IP-osoite?" tuloksista, sivun yläosassa oleva numero on IP-osoite. On tärkeää muistaa tämä numero, jos ei, se voidaan kirjoittaa myöhempää käyttöä varten.

Vaihe 2: Kirjautuminen

Seuraava vaihe on kirjautua Google Analytics -tilille, jonka haluat estää IP-osoitteen.

Vaihe 3: Tilin valitseminen

Kun olet kirjautunut Google Analytics -tiliin, seuraava asia on valita tili, jolle haluat estää IP-osoitteen.

Vaihe 4: Valinnaisen linkin valitseminen

Kun tili on valittu, sinun on siirryttävä näytön oikeaan yläkulmaan ja klikkaa hallinta-linkkiä.

Vaihe 5: Suodattimien valinta

Kun Admin-linkki on avattu, valitaan "Kaikki suodattimet" -asetus tililtä.

Vaihe 6: Valitse uusi suodatin

Seuraava vaihe on klikata Uusi suodatin. Nimi-kenttään voidaan valita haluamasi nimi IP-osoitteelle. Jo määritetty suodatin ja "Poissulje" -vaihtoehto on tarkistettava. Toista pudotusta pitäisi muuttaa ja kirjoittaa "liikenteeksi IP-osoitteesta", ja kolmas pudotus jäisi ennalleen. IP-osoite Google-hausta tulee syöttää sopivaan kenttään ja sen jälkeen valitsemalla käytettävissä oleva profiili ja lisäämällä siihen. Viimeinen vaihe on sen säästäminen.

Kun tallennettu, IP-osoite on estetty raportoimasta Source .

November 28, 2017