Back to Question Center
0

Semalt: Mitä ovat painikkeet-sivusto-ja Darodar Botit ja miten estää niitä?

1 answers:

Kun tarkastellaan Google Analyticsin liikennearviointia, yksi huomattavista seikoista on näkyvän liikenteen lähde. Joskus jotkin lähteet voivat tuottaa huomattavan määrän liikennettä kuin toiset. Lähemmässä tarkastelussa voi huomata, että numero viittaa näistä kahdesta: darodar.com ja painikkeet-for-website.com. Niiden lisäksi, jotka ilmestyvät GA-raportteihin, on mahdollista, että et ole koskaan ennen kuullut näistä sivustoista ja ole utelias tietääkseni miksi ne tuovat niin paljon liikennettä.

Yhteenvetona, nämä kaksi aluetta käyttävät taktiikkaa, joka tunnetaan viittaus roskapostina. Max Bell, johtava asiantuntija Semalt , kertoo, että ajatus roskapostista on, että sivustot saavat luoda useita linkkejä yhdelle verkkotunnukselle tietystä sivustosta, jonka he haluavat edistää. Kun hakukoneet indeksoivat lokit, he löytävät nämä viittaukset ja sisällyttävät ne loppuraportteihin. Haittapuolena tähän on, että yksikään liikenteestä ei ole pätevä ja voi muuttaa tapaa, jolla tehdään päätöksiä verkkosivustolle.

Koska kaikki linkit viittaavat tiettyyn sivustoon, omistaja voi olla utelias, miksi sivustolla tarkoitetaan niin paljon liikennettä. Kun he napsahtavat GA-raporttien URL-osoitetta, se ohjaa viittaajan verkkosivustolle, joka sitten käännetään uudeksi vierailuksi. Roskapostitilanteessa osumia, joita se saa epäilyttävistä omistajista, ovat orgaanisia.

Onneksi verkkosivuilla ei ole todellista uhkaa. Kuten aiemmin mainittiin, se mitätöi kaikki liikenteestä kerätyt tiedot sivustolle, koska se sekaantuu numeroon. Tuloksena on väärä raportti, joka ei maalaa todellista kuvaa siitä, mitä sivustolla tapahtuu. Yleensä poistumisprosentit ovat 100%, kun paikan päällä on nolla.

On välttämätöntä estää web-sivuston ja darodarin painikkeet, jotta saadaan realistisempi kuva sivuston suorituskyvystä. Suurin osa ongelman selvittämiseen liittyvistä artikkeleista kuvaa suhteellisen uuden "Bot-suodatuksen" ominaisuuden käyttöä Google Analyticsissa. Näkymän asetusten alapuolella Google lisäsi yksinkertaisen valintaruudun, jonka käyttäjä voi tarkistaa tai jättää tarkistamatta. Tämän vaihtoehdon kokemuksesta tämän artikkelin johtopäätöksen oletetaan, että bot-suodatusvaihtoehto ei suodata kahta viittaushaittajaa: darodar..com ja buttons-for-website.com.

Parempi tapa estää verkkosivustojen ja darodarien painottaminen roska-liikenteestä on käyttää mukautettua suodatinta. Käytä seuraavaa menettelyä:

1. Avaa Google Analytics ja napsauta Järjestelmänvalvoja-välilehteä.

2. Oikeanpuoleisessa sarakkeessa näkyvän näkymäasetuksen pitäisi sisältää alavalikko, jossa on kehote luoda uusi näkymä. Asiantuntijat neuvovat luomasta mukautettua suodatinta näkymään niin, että prosessin lopussa on yksi suodattamaton näkymä, jolla on kaikki raakatiedot vertailujen tekemiseen.

3. Anna suodattimelle nimi.

4. Valitse Suodattimet-välilehdellä + Uusi suodatin -vaihtoehto.

5. Käytä uuden suodattimen tunnustamaa nimeä.

6. Suodatintyypin on oltava Mukautettu.

7. Käytä Viittaus Suodatin-kenttään kohdassa Poissulkeminen ja kirjoita ensimmäisen viittaajan nimi (painikkeet -sivulle).

8. Tallenna.

9. Toista vaiheesta 5 darodar.com-sivustolle Source .

November 29, 2017