Back to Question Center
0

Semalt - Kuinka päästä eroon Bot-liikenteestä Google Analyticsissa

1 answers:

Ei ole väärin sanoa, että tiedot ovat kaikkien online-liiketoiminta- ja markkinointipäätösten kulmakivi. On tärkeää, että voimme kehittää tietomme tietoja ja varmistaa, että se vastaa nykyisiä markkinointitrendejä. Meidän pitäisi myös arvioida käyttäjien käyttäytymistä verkkosivuillamme ja tietää kaiken alan muutoksista. Tämä on mahdollista vain, kun poistamme bot-liikenteen Google Analyticsista ja keskitymme saamaan halutut tulokset.

Semaltin asiakassuhteiden menestyksestä vastaava Alexander Peresunko paljastaa markkinointitiedot tällä alalla.

Tietojen keräämiseksi tulisi käyttää erilaisia ​​analyyttisiä ja valvontavaihtoehtoja. Google Analytics on kuitenkin aidosti aito ja laajalti käytetty työkalu. Näin voit löytää tietosi legitiimiyden ja näyttää oikeat tulokset. Yli kaksi miljardia verkkosivustoa käyttää Google Analyticsia arvioimaan ja analysoimaan vierailunsa laatua. Bot-liikenne on jotain, joka voi vahingoittaa sivustosi ja voi saada sinut tuntemaan kärsivän internetistä. Se johtaa lopulta väärisiin johtopäätöksiin, arvioihin ja oletuksiin, mikä vaikuttaa sivustosi suorituskykyyn ja uskottavuuteen.

Tietoja Botista

Emme saa unohtaa, että kaikkien ihmisten osumien kohdalla on bot-osumia palvelimelle, joten on turvallista sanoa, että botit ovat olleet välttämättömiä ja niiden on oltava osa verkkosivustoja. tyyppejä botit: hyvät robotteja ja huonoja botteja.

Hyvät robotteja ovat ne, jotka käyttäytyvät hyvin ja ovat suosiollisia verkkosivustollesi. Huonoja robotteja ovat hakkerit ja hyökkääjät, ja he aikovat indeksoida ja indeksoida sivustosi laittomasti. Raportti paljastaa, että yli 20 prosenttia kaikesta liikenteestä lähettää hyviä robotteja ohittaa haitalliset ja vaaralliset robotit. Joten voimme sanoa, että botit eivät voi olla site-friendly mistä tahansa kustannuksesta ja ne pitäisi päästä eroon mahdollisimman varhain.

Kaksi muuta tyyppistä botia ovat aavebotsit ja zombie-botit. Ghost-botit ovat niitä, jotka eivät käy verkkosivustossasi, mutta näyttävät samanlaisia ​​tuloksia, kun taas zombie-botit ovat niitä, jotka tekevät täysin verkkosivustosi. He tuottavat raportteja Google Analyticsissa ja näyttävät olevan aitoja. He lisäävät tietyt koodit analyysitietoihinsa ja yrittävät vahingoittaa sitä tavalla tai toisella.

Bot-liikenteen sulkeminen pois

Google ilmoitti äskettäin, että on olemassa useita ratkaisuja hyvien robottien, huonojen robottien ja viittausriskin suodattamiseen Google Analyticsissa. Tätä varten sinun on määritettävä suodattamattomat näkymät ja tutustuttava liikenteen lähteisiin. Sinun pitäisi tuntea temppuja erottaa hyviä robotteja ja huonoja robotteja. Voit mukauttaa useita markkinointistrategioita maksimoidaksesi mahdollisuutesi saada ainutlaatuisia näkymiä verkkosivustollesi. Se on myös etu, jos teet erilaisia ​​suodattimia sekä sisäisille että ulkoisille liikenteen lähteille. Voit estää useita epäilyttäviä IP-osoitteita, joilla ei ole mitään tekemistä aitouden kanssa. Jos kyseessä on zombie-robotti, sinun tulee suodattaa ne havaitsemalla niiden sijainti ja jalanjäljet. Tällöin sinun on tiedettävä kaikesta lähteestään ja aloitettava jalanjälkien luomisvaihe Source .

November 28, 2017