Back to Question Center
0

Semalt: kuinka estää robotteja lyömästä sivustosi

1 answers:

Botit ovat pohjimmiltaan väärennettyjä ja automatisoituja ohjelmia, jotka surffata verkkosivustosi erilaisten tehtävien suorittamiseen. Se on lyhyt muoto robotteja ja voi vahingoittaa sivustosi suuressa määrin. Jotkut esimerkit robotteista ovat ne, jotka hakukoneet ovat listan mustalla listalla. Jotkut botit käyvät verkkosivustoillasi ja lähettävät sinulle paljon roskapostia, kun taas toiset tutkivat sivustojesi tietoturvahaavoittuvuuksia. Ennen kuin estät robotteja näkemästä sivustosi, on tärkeää, että ylläpität verkkosivustoasi Apache-palvelimella - двойняшки магазин магазин бутово. Lisäksi verkko-isäntänä on tarjottava sinulle mahdollisuus käyttää ".htaccess-ohituksia", ja sinun on annettava se mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Sinun on tarkistettava sivuston raaka-weblogit ja saat sivustosi isännöidyt kaupallinen web-isäntä.

Ross Barber, Semaltin menestyksestä vastaava johtaja käsittelee artikkelia eräistä käytännön vinkkeistä.

Epätoivottujen bottien estäminen

On turvallista sanoa, että ei-toivotun botin estäminen on kuin yrität päästä eroon viruksista tai tuholaisista. Voit estää robotit vain, kun olet täysin tunnistanut ne. Ensin sinun on määritettävä IP-osoite, josta robotit tulevat. Tätä varten voit ladata weblogin web-isännältä, purkaa sen arkistojen avulla ja avata tavallisessa tekstieditorissa. Täällä voit tarkistaa, ovatko oikeat ihmiset tai robotteja vierailevat sivustossasi. Seuraava askel on etsiä merkinnät, jotka kuuluvat botit ja etsiä käyttäjän agentti merkkijonot..

Huomaa, että IP-osoitteet

Useimmiten ihmiset eivät tiedä kuinka tallentaa IP-osoitteet, joita botit käyttävät. Ole varovainen, kun teet tätä asiaa, koska sivustosi voi vahingoittua, jos et estä näitä IP-osoitteita mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Jotkut virukset ja haittaohjelmat saattavat tartuttaa tietokoneita tai mobiililaitteita, kun estät robotteja. Jos näet, että samat botit tulevat samoista tai erilaisista IP-osoitteista, sinun on estettävä ne kaikki muutamassa minuutissa ja päivitä selaimesi.

Lataa .htaccess-tiedosto

Se on toinen tapa päästä eroon botista ja väärästä liikenteestä. Sinun on ladattava .htaccess-tiedostot FTP- tai SFTP-clientillä. Tästä syystä kannattaa käydä sivuston yläosassa, jossa etusivun linkit sijaitsevat. Täältä löydät tämän tiedoston ja lataa sen aikaisintaan. Jos et löydä tiedostoa täältä, voit etsiä sen jossakin muualla riippuen käyttämästäsi FTP-ohjelmasta.

Avaa tai Luo .htaccess-tiedosto

Kun olet löytänyt tiedoston, seuraava askel on avata se ja muuttaa sen asetuksia. Luo tyhjiä asiakirjoja ja liitä tiedot siellä. Jos haluat estää tietyn IP: n eli 127.0.0.1: n, lisää se .htaccess-tiedostoosi ja napsauta Estä painiketta.

Jos haluat estää robotteja käyttäjäagenttien merkkijonojen avulla, etsiä merkkijonoja robottilla ja ne, jotka sisältävät tavallisia aakkosten kirjaimia ilman välilyöntiä, viivoitusta ja välimerkkejä. Kun olet löytänyt sen, voit helposti estää sen laitteen sisällä ja pitää sivustosi turvassa.

November 29, 2017