Back to Question Center
0

Semalt - IPv6-osoitteen poistaminen Google Analyticsin profiilitiedoista

1 answers:

Olemme tietoisia siitä, että Internetissä on miljoonia tai miljardeja verkkosivustoja, ja niiden laskeminen ei ole mikään meistä. Kun tietokone, kannettava tietokone tai mobiililaite liitetään internetiin, laitteellamme näytetään todennäköisesti tietyn IP-osoitteen, jonka osoitamme kirjautumaan tileihin tai surffailla verkkosivuilla.

Maailmassa, jossa elämme, on paljon IP-osoitteita. Tällä hetkellä on trillioita IP-osoitteita, eikä ole mahdollista parantaa ja parantaa niiden laatua. Menetelmä, jota kutsutaan IPv6: ksi, voi mahdollistaa kaikkien miesten, naisten ja lasten pääsyn Internetiin tietyn IP-osoitteen avulla.

Oliver King, Semaltin asiakastyön menestyspäällikkö, kertoo tässä kaiken, mitä sinun tarvitsee edetä tässä onnistuneesti.

Miten tämä prosessi toimii ja sen tausta?

Oletko koskaan yrittänyt tietää, miten tämä prosessi toimii ja mikä on sen historia? Jos et ole koskaan kuullut mitään Internet Assigned Numbers Authority (IANA) -palvelusta, haluan kertoa teille, että se on erityinen osoite tai tilaa kaikille kannettaville tietokoneille, tablet-laitteille ja mobiililaitteille maailmassa. Tämä järjestelmä toimii erilaisten alueellisten internet-rekisterien kanssa, jotka on nimetty RIR: ksi. Se jakaa erityisiä koodeja eri IP-osoitteisiin ja tunnistaa nämä koodit myöhemmin. Internet-palveluntarjoajat tai yritys, jonka maksat internetpalkkion, voi antaa sinulle erityisiä koodeja Internetin välityksellä WiFi: n tai muun vastaavan järjestelmän kautta. Internet-osoitetuista numeroviranomaisista on helppo käyttää ja käyttää nimeä, numeroita ja merkkejä..Kaikki nämä merkit tunnetaan nimellä ICANN ja ne voidaan erottaa toisistaan.

IPv4- tai IPv6-osoitteen poistaminen Google Analytics -profiilitiedoista

Haluatko sulkea pois IPv6-osoitteet Google Analytics -tiedoista? Täällä voimme auttaa sinua tekemään tehtävän paremmin. On mahdollista, että sinulle on annettu erityinen koodi tai numero. Voit käyttää tätä koodia tai numeroa päästäksesi perinteisiin IPv4-osoitteisiin. Tätä varten sinun on kirjauduttava Google Analytics -tiliisi ja saat käyttöoikeudet hallintaosioon, jotta voit säätää asetuksia. Haluat saada halutut tulokset käyttämällä uusinta Google Analytics -versiota. Tässä jaksossa sinun on valittava myös web-omaisuus tai profiili, johon haluat suodattimia käyttää. Kun ne on valittu, seuraava vaihe on klikata valmiiksi määritettyä suodatinvaihtoehtoa ja muuttaa pudotusvalikoita saadaksesi viimeisimmät tiedot ja päivitykset koko prosessista. Suodattimet Google Analytics -tilissäsi voivat kestää kahden tai kolmen päivän ajan, jotta saat täyden aktivoitumisen, joten sinun pitäisi olla valmis antamaan heille paljon aikaa ennen kuin käytät niitä kokonaisuudessaan.

Perinteinen IP-osoite vs. IPv6-osoite

Perinteinen IP-osoite näyttää 192.368.255.255, ja se on osoitettu kaikille tietokone- tai kannettaviin laitteisiin sekä matkapuhelimiin. Sillä on lukuja yhdestä 255: een, ja se on määritetty rajoittamattomaksi. IPv6-IP näyttää jotain 4 294 367 296 tai kuten 2001: d18: 0: 1234: 0: 567: 8: 1. Molemmilla on omat ominaisuutensa, vaihtoehdot, edut ja haitat Source .

November 28, 2017