Back to Question Center
0

Semalt: helppoja tapoja poistaa liikenne Google Analyticsista

1 answers:

Tässä artikkelissa Semaltin johtava asiantuntija Ivan Konovalov opettaa sinulle, miten voit poistaa näkymät Google Analyticsista saadaksesi laadukkaita tuloksia.

Muistan vielä ajan, jolloin aloitin blogin muutaman kuukauden kuluttua. Käytin keräämään yli 1500 näkymää päivässä Google Analytics -tilissäni, mutta se muuttui enemmän, kun muokkasin sivuja ja muutin joitain asetuksia. Olen muokannut joitain sivuja satoja tuhansia kertoja halutun tuloksen saamiseksi - centralina termocamino ad. Useat bloggaajat julkaisevat sivunäkymän raportteja tai jakavat sosiaalisen median liikennetilastoja avoimesti ja eivät tiedä, että tämä voi vahingoittaa heidän blogiaan tai oman maineensa internetissä. Tämä johtuu siitä, että monet roskapostittajat yrittävät pienentää verkkosivustojensa näkymien lukumäärää, mikä vaikuttaa niiden Google Analytics -raportteihin. Kun jaat verkkosivustosi sosiaalisen median linkit, varmista, että olet sulkenut pois sisäiset liikennetiedot siitä. Se ei ole vaihtoehto, tai se on oletusarvo. Sen sijaan sinun pitäisi asettaa se manuaalisesti tai asentaa plugin saadaksesi halutut tulokset.

Poista IP-osoite Google Analyticsissa

Ensimmäinen ja tärkein asia, jonka sinun tarvitsee tehdä, on, että suljet pois IP-osoitteen Google Analyticsissa. On tärkeää estää näkymäsi laskematta..Tällöin sinun pitäisi keskittyä ulkoisten asiakkaiden käyttäytymiseen ja siihen, miten he ovat vuorovaikutuksessa verkkosivujen kanssa. Tämä voi vaikuttaa merkittävästi verkkosivustoosi ja sen yleiseen suorituskykyyn. Tätä varten sinun on ensin tunnistettava oma IP-osoite. Google on tehnyt sen helposti ja yksinkertaisesti sen käyttäjille. Kirjoita vain mikä on minun IP-haku Google-haussa, ja näet, mikä on julkisen IP-osoitteenne. On erittäin helppoa jättää yksi IP-osoite Google Analyticsista. Jos haluat kuitenkin sulkea useita IP-osoitteita, sinun on tehtävä asianmukaiset muutokset. Tätä varten sinun on ensin luotava suodattimia eri IP-osoitteille ja suljettava ne yksitellen.

Sulje Google Analyticsin WordPress-laajennusten asetukset

Se on toinen tärkeä menetelmä. Sinun tulisi sulkea pois tai muuttaa asetuksia Google Analyticsin WordPress-laajennuksilla. Tätä varten sinun on mentävä Google Analytics -tilisi suodattimiin ja valitsemalla mukautettu suodatinvaihtoehto. Seuraavaksi kannattaa sulkea pois kaikki ei-aito tai laiton liikenne sekä niiden lähteet ja klikkaa suodattimen kuvio-painiketta. Tässä sinun pitäisi käyttää mukautettua muuttujan koodia, joka saattaa olla HTML-koodisi kehon tunnisteessa. Se on helppokäyttöinen vaihtoehto, joka estää tietosi käyttämästä laittomasti ja Google Analytics ei luo väärennettyjä raportteja. Se tarkoittaa sitä, että kun joku vierailee verkkosivustollasi, heidän laskelmiaan ei lasketa, jos heidän evästeitä ei ole tunnistettu. Se on fantastinen ja yksi parhaista vaihtoehdoista, joten sinun kannattaa käyttää tätä menetelmää kaikilla verkkosivustoillasi. Bloggaajille on tärkeää ylläpitää yleisöään ja niiden verkkosivustojen uskottavuutta. Joten tämä menetelmä on suuri apu.

November 28, 2017