Back to Question Center
0

Semalt: Google Analytics -suodattimet, jotka parantavat sivustosi suorituskykyä

1 answers:

Sivustosi suorituskykyä Google Analyticsissa on paljon, ja se on osa digitaalista markkinointia . Kun on kyse näkyvien edistysraporttien näyttämisestä tai liikennehäviöiden havaitsemisesta, meidän on kiinnitettävä huomiota siihen, kuinka monta laadukasta näkemää verkkosivustollamme on. Google Analyticsin tietojen on oltava tarkkoja ja päivitettävä. Onneksi Google Analytics on helpottanut verkkosivustollamme tärkeiden suodattimien hallintaa.

Ennen kuin puhutaan näistä suodattimista, Oliver King Semalt -asiakas menestyksestä vastaava johtaja ehdottaa, että ylläpidät yhden, suodattamattoman raportin tai näkymän jokaiselle verkkotunnukselle Google Analyticsissa.

Suljetaan sisäinen liikenne

Sitä ei sovelleta kaikentyyppisiin verkkosivustoihin, vain suuryritykset saavat siitä hyötyä. Pienyrityksille on tärkeää sulkea pois sisäinen liikenne, jotta varmistetaan verkkoliikenteen laatu. Heidän olisi varmistettava, että heidän sivustonsa saavat laadukkaita osumia ja todellisia ihmisiä on vuorovaikutuksessa heidän verkkosivuillaan. Tätä varten sinun on luotava uusia raportointinäkymiä Google Analytics -tilillesi, joka voisi sulkea sisäisen liikenteen suurelta osin. Sinun tulisi myös sulkea pois oma IP-osoite, jotta näkymät ja tämä ei lasketa verkkosivustoosi. Jos haluat jättää suuren määrän IP-osoitteita, sinun on käytettävä mukautettuja suodattimia, jotka ovat helppoja luoda ja joilla on paljon ominaisuuksia.

Poista viittaus roskapostista

Ei ole väärin sanoa, että roskaposti on vahingoittanut suuria määriä verkkosivustoja viime kuukausina. Siksi sinun on kiinnitettävä huomiota viittausriskin poistamiseen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Sinun tulisi poistaa kaikki verkkosivustot tai viittaajat, jotka alkavat Darodarilla, verkkosivustojen painikkeet ja parhaat SEO-tarjoukset. Täällä ei ole varaa tehdä mitään virheitä; sinun on tunnistettava syylliset ja poista viittaus roskapostista ja kirjoita sitten verkkotunnuksesi eri aloihin.

Näytä isäntänimi ja täydellinen URL

Google Analytics ei oletusarvoisesti näytä sivujensa kaikkia URL-osoitteita raportissaan. Joten, jos sivustosi on www.abc.com, sinun on löydettävä Google Analyticsin asiaankuuluvat sivut ja tämä voidaan tehdä näyttämällä isännän nimet tai täydelliset URL-osoitteet. Vaihtoehtoisesti voit luoda elävää sisältöä ja luoda erilaisia ​​suodattimia eri verkkotunnuksille. Tämä ei aiheuta sekaannusta, kun sinulla on paljon sivuja huolehtia. Aliverkkotunnuksen sivulla pitäisi olla virheitä ennen sen käynnistämistä.

eristää liikenteen aliverkkotunnukseen

Aliverkkotunnuksista puhuttaessa sinun pitäisi eristää liikenne Google Analyticsin päätoimialueelta. Varmista, että aliverkkotunnuksesi käyttävät samoja UA-seurantaominaisuuksia tai -koodeja kuin pääsivustosi. Voit suorittaa tämän tehtävän vierailemalla Google Analyticsin erillisessä näkymässä.

Laske kaikki URL-osoitteet

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä haluaisimme puhua URL-osoitteiden alemman kotelon käytöstä. Monille verkkovastaaville on vaikeaa, mutta sillä on paljon etuja. Voit sekoittaa eri URL-osoitteita ja vastaanottaa suuren määrän laadukasta liikennettä AdSense-palvelussa. On tärkeää yhdistää tiedot ja toteuttaa mukautetut suodattimet, jotka voivat pienentää kaikkia URL-osoitteita Source .

November 28, 2017