Back to Question Center
0

Semalt: Farewell, robotteja ja robotit!

1 answers:

Google Analyticsin raportti verkkoliikenteestä on etuna sivuston omistajalle. Kuitenkin se voi joskus olla loputon taistelu hyvän ja pahan välillä. Jotkut ihmiset saattavat olla tietämättömiä siitä, että tietyt Google Analytics -raportin sisältämät liikennedat ovat robotit. Verkossa olevat robotit ja hämähäkit ovat GA: n vääntyneiden tietojen perusteella. Heillä on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten tiedot kuvaavat itseään, mikä voi olla haitallista markkinointikampanjan terveydelle ja myöhemmille päätöksille.

Ross Barber, Semalt Customer Success Manager, ajattelee, että sivuston omistajien ei pidä huolehtia paljon, koska on olemassa keino havaita ja päästä eroon hämähäkkien ja robotien tuottamasta liikenteestä. Tämä tarkoittaa, että Google Analyticsin tarjoamat tiedot ovat paljon luotettavia näiden tehtävien suorittamisen jälkeen.

Ei ole olemassa mitään tiettyä tapaa estää roskapostia pääsemästä verkkosivustoon. Jopa niin on olemassa tapa, jolla käyttäjät voivat sulkea pois roskapostin ja hakupulmin liikenteen raportteista. Suuri osa näistä robotteista on alttiita näille menetelmille. Menestyksellisen toteutuksen jälkeen voidaan lisätä varattujen käyntien lukumäärän arvoa ja luotettavuutta.

Tietojen antaminen bot-ilmaisesta raportista tekee siitä luotettavamman. Lisäksi se mahdollistaa omistajan validoimisen kävijäfoorumeille. Huiput ja kourut tulevat ilmeisiksi ja ovat selkeämpiä luotujen kaavioiden sisällä.

Google Analytics käyttää JavaScriptia. Haun ja roskapostin robottien vaikeus indeksoida JavaScriptia oli vaikeaa. Tekniikan kehittyessä, niin ovat myös bot-kehittäjät. Nyt roskapostit voivat havaita JavaScriptin haavoittuvuudet sekä indeksoida sen tietoja. Google Analyticsissa on useita robotteja, jotka eivät kuulu analysointiin. Kuitenkin on myös hyvä määrä heistä, jotka nauttivat roskapostin verkkosivustoista ja rikkomatta palvelimia, joten ne näkyvät edelleen analyysitiedoissa.

Hakukonebotsit suljetaan pois Google Analyticsista

Nyt on mahdollista suodattaa liikennetietoja verkkosivustoon, nähdä, mikä niistä on peräisin luonnollisesta ihmisen toiminnasta ja siitä, mikä on peräisin roskapostilta ja hakupereiltä. Valta tehdä tämä on tehtävässä, jotta kaikki hittien poistaminen tunnetuista robotit ja hämähäkit ulkopuolelle. Se on valintaruutu GA: n View admin -osiossa

Kaikki tunnetut robotit ja hämähäkkeet

  • Luo testikuvake Google Analytics -ominaisuudella

Sen avulla käyttäjä voi tehdä muutokset, joita hän haluaa säilyttäen alkuperäisen datansa eheyden pääkuvakkeessa. Se toimii myös vertailun lähteenä, jotta omistaja voi tunnistaa muutokset. Hyväksyttäviä tuloksia nyt sulje pois botit päänäkymästä.

  • Poista Botit ja hämähäkit

Siirry Google Analytics -työkalun Järjestelmänvalvoja -osiossa, valitse näkymän asetukset ja tarkista vaihtoehto poistaaksesi kaikki robotit ja hämähäkit. Tämän jälkeen liikenne vapautuu kaikista haku- ja roskapostitulkkeista, mikä helpottaa ja selkeämpää raportoida ihmisen liikenteestä.

  • Luo merkinnät

Luo huomautuksia GA-kaavioista, jotta voitte huomata liikennehäviöt liikennemuotosiirron poissulkemisen jälkeen.

Päätelmä

Voidaan havaita liikennehäviöitä, jotka riippuvat bottien tuottamasta liikenteestä. Testi-näkymä ja pääkatsomus auttavat määrittämään, missä liikenne vähenee raportoinnin luotettavuuden lisäämiseksi Source .

November 28, 2017