Back to Question Center
0

Semalt: Facebook Instant Artikkeli

1 answers:
Semaltin johtajan Michael Miller toteaa, että ei ole väärin sanoa, että artikkelit ovat avoimia kaikille julkaisijoille ja bloggaajille riippumatta siitä, missä he elävät. Facebook pyrkii jatkuvasti etsimään tapoja, joiden avulla verkkovastaavat voivat helposti kirjoittaa ja jakaa artikkeleitaan sosiaalisessa mediassa, joten yhtiö on yhteistyössä WordPressin ja VIP: n emoyhtiö Automatticin kanssa luomassa ilmaisia ​​laajennuksia pikaviesteille. Kaikki nämä laajennukset yksinkertaistavat WordPressin artikkeleiden kirjoittamisen ja julkaisemisen menettelyä. Instant artikkelit voivat auttaa tämän tehtävän suorittamisessa paremmin. Avoimen lähdekoodin WordPress-julkaisutyökalut ovat tehneet yli kaksikymmentä prosenttia sivustoista maailmassa, joten Facebook auttaa mielellään miljardeja kustantajia ympäri maailmaa tuomaan liikennettä sivustoihinsa pikaviestit-työkalun avulla. Yhtiö on työskennellyt sekä pienien että suurten WordPress-julkaisijoiden ryhmien kanssa viime kuukausien aikana, jotta beta-testataan sen pluginsit sosiaalisen median standardeihin - möbelmontage preise. Sen uusimmalla laajennuksella on vuorovaikutteisia vaihtoehtoja ja ominaisuuksia, joista voit valita ja tuottaa tarinoita mobiililaitteille, jotta yhä useammat lukijat saavat houkutusta.

Esimerkiksi tämä plugin tunnistaa ulkomaisten kirjastoartikkeleiden osista sopivimmat kuvat ja määrittää oikeat kuvat artikkelisi otsikon ja sen sisällön mukaisesti..Kuvat ovat oikein toteutettuja artikkeleissa laajentamalla sosiaalisen median näytön, jotta voit houkutella lukemattomia lukijoita.

Pari esimerkkiä riittää osoittamaan, että kolmansien osapuolten videot ja pelaajat, jotka on upotettu pikaviesteihin, voivat luoda erinomaisen käyttökokemuksen ja lisätä verkkosivujen orgaanisten näkymien määrää. Voit aktivoida laajennukset käyttämällä WordPress-malleja. Käyttämällä niitä voit luoda ja julkaista artikkeleita välittömästi ja laajentaa plugin kaikkien elementtien tukemiseen. Kaikki kiinnostuneet ja mahdolliset julkaisijat voivat tarkastella laajennuksen asiakirjoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä sekä WordPressiä.

Plugin on avoin lähdekoodi ja toimittajia ja yhteisön jäseniä kannustetaan osallistumaan kehityshankkeisiin auttaakseen toisiaan hyödyntämään kaikkia sen ominaisuuksia ja ominaisuuksia. Jos sinulla on sekaannuksia tai ehdotuksia, sinua pyydetään lähettämään pyyntösi tai avaamaan lippu virallisella verkkosivustolla. Jos kirjoitat laadukkaita artikkeleita, tämä plugi on hyvä, jotta voit julkaista ne verkossa. Natiivi Facebook-muoto koostuu sisäänrakennetuista puvista, vuorovaikutteisista työkaluista ja muista vaihtoehdoista, jotka auttavat tarinoitasi viruksilta riippumatta siitä, onko käyttäjä lukenut artikkeleita mobiililaitteella tai kannettavalla tietokoneella tai henkilökohtaisella tietokoneella. Sinun on lisättävä joitain asiaankuuluvia videoita ja paljon kuvia, jotta monet ihmiset voivat osallistua.

Sosiaalisen median perimmäinen tavoite on ratkaista ongelmat ja ongelmat suuressa määrin. Pikaviestit ovat kaikkien bloggaajien käytettävissä, ja Facebookin ja Automatticin kumppanuus on askel siihen suuntaan, että on aika muuttaa tapaa, jolla käytämme sosiaalista mediaa. Tulevina viikkoina molemmissa yrityksissä on tarkoitus käynnistää runsaasti uusia laajennuksia, joten sinun tulisi pysytellä viritettynä tietämään lisää niistä.

November 29, 2017