Back to Question Center
0

Semalt Expert - SEO-asiantuntijat, jotka sinun on voitettava kilpailu

1 answers:

Mikä SEO tunnet? Useimmille ihmisille on vain yksi. Mutta varsinaisessa mielessä hakukoneoptimointi voidaan luokitella eri toimialoihin. Itse asiassa näiden alaluokkien välinen ero voi olla pitkä matka auttaa sinua ymmärtämään, mitä sivustosi tarvitsee parempaan sijoittamiseen. Muista, että tarvitset kaikentyyppisiä SEO, koska kukin on tärkeä omalla ainutlaatuisella tavalla - gestion de planning excel.

Frank Abagnale, Semaltin asiakasmenestyspäällikkö, määrittelee SEO asiantuntijat, joita sinun täytyy hieroa olkapäitä.

Sivustoasiantuntija

Tämä on go-to kaveri, kun sinun on löydettävä tasapaino sivun sisällön, sivuston rakenteen ja HTML-sivun välillä. Kun otat tämän henkilön käyttöön, sisältösi on vankka, kattava ja informatiivinen, puhumattakaan ihanteellisesta muotoilusta, joka tulee ilmeiseksi. Tämän lisäksi sivun asiantuntija sisältää äänen URL-rakennetta sekä korkealaatuisia saapuvia ja lähteviä linkkejä. Ilmeisesti kaveri voi helposti arvioida verkkosivustosi heikkouksia ja vahvuuksia yksinkertaisella tarkastuksella.

Ulkopuolinen asiantuntija

Kysy off-sivu SEO asiantuntija laatu linkkejä ja hän kertoo, että nämä ovat muutamia. Tästä huolimatta heidän asiantuntemuksensa ansiosta he saavat edelleen heidät puolestasi. Parasta vielä, he voivat jopa selvittää, mistä kilpailu saa näitä linkkejä..Jos tämä ei olisi tarpeeksi hyvä, sivun ulkopuolinen SEO-asiantuntija hyödyntää sosiaalisen median tilejä tekemään työn puolestasi. Heille, jos sivustosi ei näy, he eivät tee työtä oikein.

Sisältö guru

Soita hänelle sanatyöntekijä tai näppäimistön soturi, jos haluat. Heillä on vain taipumus sanoista puhua. Vaikka voit teknisesti ajatella niitä SEO-asiantuntijoina, koska he ilmeisesti tuovat tuoreita ja informatiivisia sisältöjä, he käyttävät tuntikausia ja tunnistavat ihanteelliset avainsanat, joilla heidän sisältöään perustetaan. Riippumatta siitä, mistä kapeimmasta toiminnasta olet tekemässä, tämä guru toimittaa aina.

Tekninen SEO-asiantuntija

Google ja muut hakukoneet julkaisevat säännöllisesti haun algoritmeja, jotka muuttavat SEO-pelin. Kun tällainen päivitys ilmoitetaan, tarvitset teknisen SEO-asiantuntijan puolellasi. Jos Google-algoritmi vaikuttaa Google-algoritmisi vaikuttavuuteen sivustossasi, se voi heikentyä hakutuloksen ensimmäisellä sivulla, ja se kestää ikärajat takaisin ja palaa ensimmäiselle sivulle. Tässä tekninen SEO-asiantuntija tulee pelastustöihisi. He auttavat sinua sijoittamaan korkealle kilpailukykyisille avainsanoille, mikä lisää tuloksia ja myyntiä. Voit luottaa siihen, että verkkosivustosi on helppokäyttöinen hakukoneiden haittaamasta algoritmeja.

Analyysikaveri

Analyyttinen kaveri on asiantuntija, joka viettää tuntikausia kerätyistä tai kerätyistä tiedoista eri web-valvontatyökaluilla. Kun sivustosi sijoitus tietylle avainsanalle pudotetaan tai kun algoritmia käytetään, analyyttiset asiantuntijat tietävät, mitä tapahtui ja mitä on korjattava.

Kuten olet huomannut SEO on tiimityöskentely. Kun asiantuntijaryhmä kokoaa päät yhteen, ilotulitus on erinomainen. Vahvuudet yhdistetään ja heikkoudet ovat negatiivisia.

November 29, 2017