Back to Question Center
0

Semalt Expert: PayPal-poissulkeminen Google Analytics -viittausraportista

1 answers:

Digitaalisten palveluiden Semalt Customer Success Manager

Ross Barber jakaa kokemuksensa siitä, kuinka seurata todelliset viittaukset Google Analyticsissa.

Muistan vielä ajan, jolloin aloin työskennellä Semaltin asiakkaiden kanssa. Se oli yksi hämmästyttävistä elämäämme kokemuksista. Otin jonkin aikaa arvioida, miten he saavat liikennettä verkkosivustoilleen ja miten he tekevät paljon yrityksensä verkkosivustoista. Minulla on tietoa liikkeeseenlaskijoista, jotka tarjoavat Semaltille paljon asiakkaita. Kun kirjauduin sisään Google Analyticsiin, saavuin tietää, että PayPal näkyy tärkeimpänä viittauslähteenä. Kuinka jättää PayPal pois viittausliikenteen raportoinnista Google Analyticsissa? Jos etsit vastausta, olemme esittäneet sinulle tämän hienon artikkelin.

Mitä se tarkoittaa?

Kun PayPal ilmestyy viitteenä olevan liikenteen lähteeksi, se tarkoittaa, että joku jättää sinut Semaltille. Voit syöttää sivustosi, kun he ovat siirtäneet rahansa ja ostaneet jonkin palveluistamme. Tämä vaihe on tärkeä, koska Google seuraa jatkuvasti verkkosivustosi viimeisimpiä käyttäjiä, ennen kuin ne ovat lähettäneet viittauslähteen tapahtumat. Google arvostaa, että PayPalin myynti on peräisin alkuperäisestä liikenteestä, eikä mikään ole petkuttanut millään tavalla. Voi olla hämmentävää, että tiedät, että monet ihmiset työskentelevät palkkion perusteella..On todennäköistä, että he tuottavat väärennettyjä viestejä verkkosivustollesi, näyttämällä olevan alkuperäisiä. PayPalin puolella ne siirtävät sinulle rahaa ja saavat palkkionsa. Tarkoituksena on sanoa, että on tärkeää selvittää liikenteen alkuperäiset lähteet sekä kävijöiden IP-osoitteet.

Miten voit tietää, onko tämä tapahtumassa sivustollesi?

Jos et ole muuttanut Google Analyticsin asetuksia ja kokoonpanoja, käytä PayPalia ongelmitta. Voit käyttää sitä päivittäin maksujen käsittelyyn. Jos haluat tarkistaa sen tilan, sinun on siirryttävä Google Analyticsin kaikkiin liikenneopasteisiin. Täältä kannattaa etsiä PayPal-vaihtoehto ja napsauttaa yleiskatsausvaihtoehtoa saadaksesi lisätietoja siitä.

Jos tiedät alkuperäisistä lähteistä

On erittäin tärkeää tietää kaikki viittausohjelmien alkuperäisistä lähteistä. Sinulla on oltava käsitys siitä, mikä on sivustosi todistusvoimainen ja arvokas liikenne ja mikä on kävijöiden lähde. Tämä estää Google Analyticsin valmistelemasta väärennettyjä raportteja sinulle, ja saat rahat jokaiselle ostokselle heti PayPalin kautta. Monet ihmiset kiinnittävät huomiota siihen, että luodaan johtoja ja hankitaan lisää asiakkaita niin, että heidän tuotteitaan tai palveluitaan myydään runsaasti.

Miten ratkaista tämä ongelma?

Voit korjata ongelman lisäämällä PayPalin viittauksen poissulkemiseksi Google Analyticsissa. Se on yksi helpoimmista ja kätevimmistä tavoista lopettaa väärä liikenne Semalt-tilillesi. Sinun tulisi tuntea liikenteen lähde ja ryhtyä toimenpiteisiin yhä useamman johtajan luomiseksi. Tätä varten sinun on siirryttävä Google Analyticsin admin-ruutuun ja klikkaa seuranta-informaatiota. Sitten sinun on valittava viittauksen poissulkemisvaihtoehto, jotta pääset alkuun Source .

November 28, 2017