Back to Question Center
0

Semalt Expert paljastaa Facebook- ja Twitter-vihjeet SMO & SMM: lle

1 answers:

Onko sinulla käsitys siitä, kuinka saada paljon näkemyksiä sekä Twitteristä että Facebookista? Ei ole väärin sanoa, että Facebook ja Twitter ovat kaksi edistyksellisintä sosiaalisen median verkkoja, jotka takaavat erinomaiset sitoutumismahdollisuudet, jos käytät niitä viisaasti ja optimoidaan niiden ydinominaisuuksia. Sosiaalisen median markkinoijille tämä ei ole kova työ, mutta uusille tulokkaille ei ehkä ole mahdollista saada haluttuja tuloksia, koska he eivät tiedä kehittyneistä menetelmistä. Sinun on palattava FaceBookin ja Twitterin sääntöihin ja sääntöihin ja analysoitava, miten voit luoda kiehtovaa sisältöä päivittäin.

Frank Abagnale, joka on yksi johtavista Semalt Digital Services -asiantuntijoista, on jakanut artikkelissa joitakin vinkkejä, jotta voit saada riittävästi kokemusta - pc expert support.

Aiheen aiheeseen liittyvät videot

Ensimmäinen asia, joka sinun kannattaa muistaa, on, että lähetät aiheeseen liittyvää sisältöä ja videoita sekä Facebookissa että Twitterissä. On tärkeää tarkkailla, mitä seuraajasi rakastavat lukemaan, katsomaan ja hallinnoimaan sosiaalisen median sivustoja sen mukaisesti. Suurin osa ihmisistä ei tiedä, että orgaanisen liikenteen tuottaminen Twitteristä ja Facebookista on erittäin helppoa. Sinun ei tarvitse lähettää satoja tuhansia asioita päivittäin. Vain yksi asia tunnissa, jossa tarttuvat videot ja lyhyet leikkeet tekevät työtä sinulle..

Jaa Lainauskuvat

Jos et löytänyt sopivia videoita, voit jakaa lainauksia ja valokuvia sosiaalisen median sivustoilla. Ihmiset rakastavat inspiraatiota lainauksia, jotka pitävät henkistä tasoa vakaina ja luovat positiivisuutta persoonallisuutensa puolesta. Voit auttaa heitä eroon kaikista ongelmista ja tunteista jakamalla lainausvalokuvia puolessa tunnissa. Tämä saa sinut laadukkaisiin tuloksiin ja voi lisätä viestisi vuorovaikutusta sekä sivustosi näkemysten määrää suuressa määrin.

Kohdista orgaaniset viestisi

Jos Facebook on rajoittanut viestisi muutamalle henkilölle, paras vaihtoehto on kohdistaa orgaaniset viestisi Facebook-mainoksiin. Näin voit lisätä viestisi ja verkkosivustoasi yhä enemmän näkyvyyttä verkossa ja luoda tietoisuutta muiden brändisi suhteen. Ei vain Facebook, vaan myös Twitter on hyvä tapa lisätä tavoitettamisesi verkossa. Voit käyttää mainoksiasi, jotka eivät maksa paljon, mutta saat hyviä tuloksia.

Hanki Creative kanssa Trending Topics

Koska Facebook ja Twitter ovat lähelle reaaliaikaista suuntauksia ja juoruja, voit luoda luovaa trendejä ja lisätä sosiaalisen median tuulettimiasi. Suosittelemme, että voit jakaa uutisartikkeleita ja trendiviestejä yhä enemmän. Tämä antaisi sivustollesi ja sosiaalisen median profiileille enemmän altistumista kuin muut ja mahdollisuutesi saada paljon faneja kasvaa lopulta.

Luoda ja jaa kurttilistoja

Hyödyllisiä luetteloita on hyvä luoda ja jakaa Twitterissä ja Facebookissa. Nämä sosiaalisen median sivustot suodattavat hakutulokset ja saavat käyttäjilleen kuratiivisen ja informatiivisen sisällön. Jos luot tällaisia ​​viestejä ja sisältöä suuri määrä, saatat saada paljon faneja ja seuraajia muutaman viikon sisällä.

November 29, 2017