Back to Question Center
0

Semalt Expert -osuudet Piilotetut Facebook- ja Twitter-vihjeet Jokainen SEO-mestari pitäisi oppia

1 answers:

Sosiaalisen median markkinoijalla on paljon haasteita päivittäin. Monimutkaisempi on se, miten hän seuraa trenditekijöitä ja toteuttaa parhaita strategioita, joilla näkymien, osakkeiden, tykkääjien ja kommenttien määrää lisätään verkkosivuilla.

Vaikka sosiaalisen median markkinoijat tietävät kaikenlaisia ​​temppuja ja vinkkejä, jotka liittyvät Facebookiin ja Twitteriin, mutta seuraavat Oliver Kingin Semaltin Menestystason Manager ei ole koskaan paljastettu verkossa. 8)

Facebook: Tallenna linkki

Tiedätkö, että Facebookissa on tallennuslinkki, joka pysyy piilossa koko ajan? Jos haluat lisätä sisältösi laatua ja ottaa yhä useammat kävijät tähän sosiaaliseen verkostoon, sinun on saatava kyseinen asetus käyttöön. Se auttaa sinua optimoimaan sivuston ja jää haudattu valikkoosiin - ïƒîºî±ïƒî¼îµî½î± ï‡îµî¹î»î· î±î½ï„î¹î¼îµï„ï‰ï€î¹ïƒî·.

Twitter: Tallenna suosikit

Tweettien ylläpitämiseen on paljon tapoja, ja voit tarkistaa sosiaalisen median vinkkejä siitä, että saat lisätietoja siitä. Twitterin avulla voit luoda yleisösi ja saada verkkosivustollasi paljon näkemyksiä. Varmista, että olet valinnut kansikuvan viisaasti, ja se vastaa Twitterin standardeja.

Facebook: Muokkaa kuvia mobiililaitteilla

Se on yksi niistä asioista, joita monet teistä jättävät lähes päivittäin. Facebookissa on useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit muokata valokuvia riippumatta siitä, käytätkö henkilökohtaista tietokonetta vai Mobiililaite, et ehkä ole kuullut tästä vaihtoehdosta.On tietenkin se on piilotettu Valikko-osiossa, ja useimmat meistä eivät tiedä, miten aktivoida ja käyttää tätä vaihtoehtoa.Kun kuitenkin täysin aktivoidaan, voit muokata useita kuvia, jakaa ne sosiaalisessa mediassa ja tallentaa mobiililaitteen kansioon muutamassa sekunnissa.

Twitter: Selvitä, kuka sinä et noudattanut

Jos tweeting noin yrityksesi, on tärkeää tietää, kuka seuraa sinua Twitterissä ja miksi. Tosiasia on, että useimmat ihmiset eivät tiedä, miten se on mahdollista, mutta voit siirtyä Twitter Analyticsiin tietääksesi kaiken sen. Selvittämällä, kuka on päättänyt kuulla sinusta enää, voit saada käsityksen siitä, millaisia ​​ihmisiä ei pidä sinua ja miksi. Kaikki tämä lopulta auttaa sinua arvioimaan ja parantamaan nykyisiä strategioita. Voit sitten kohdistaa nämä strategiat noudattamalla seuraajiesi vaatimuksia ja muokata Twitter-asetuksiasi vastaavasti.

Facebook: Seuraa ilman ystävää

Tiedätkö, kuka seuraa sinua Facebookissa? Rehellisesti sanoen monet meistä eivät edes tiedä kuka heidän seuraajansa ovat. Tällä ominaisuudella, joka on edelleen piilotettu Facebookissa, voit tarkastella henkilöiden profiileja, jotka ovat seuranneet viestiäsi joka päivä. Se antaa sinulle käsityksen siitä, kuka on täällä parannukselle ja joka voi aiheuttaa sinulle ongelmia.

Twitter: Mykistysominaisuus

Twitterin mykistysominaisuus on se, mitä sinun on kiinnitettävä huomiota. Siellä voit löytää, millaisia ​​ominaisuuksia ja vaihtoehtoja voi olla mykistetty ja mitä on poistettava käytöstä. Kaikki tämä voi lisätä sivustosi uskottavuutta verkossa, ja seuraajasi jatkavat viikkoja viikkoina.

November 29, 2017