Back to Question Center
0

Semalt Expert osaa rakentaa tuotemerkkiäsi paikallisen mainonnan avulla

1 answers:

Jos olet samanlainen kuin useimmat yrittäjät, mahdollisuus vähentää aikaa mainontaa, varsinkin kun sinulla ei ole varsin vähän taloudellista suunnitelmaa työskennellä, voi olla ylivoimainen. Voi olla, että siinä voi olla kohottavia uutisia. Paikallinen mainonta on itsenäisten yritysten mainostamista, joka voi toimia hyvin ilman merkittäviä investointeja.

Semalt Digitaalipalveluiden johtava asiantuntija Igor Gamanenko jakaa 5 tärkeintä lähestymistapaa, joissa on otettava huomioon seuraavat seikat:

1. Face verkossa verkottumista pelot

Kun olet valinnut, mistä sinun on investoitava energiaasi (ja oletettavasti hieman edistämiskäsiäsi), voit robotisoida suuren määrän online verkostoitumistasi Cradle-laitteilla. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei pidä lopettaa, mitä teet joka kerta, kun tarvitset jotain verkkopohjaisen verkkoaineiston kautta - tavolo per bambini usato.

2. Tarvitsetko potentiaalisia asiakkaitasi nauttimaan paikallisista? Sinun pitäisi myös.

Osallistuminen ryhmäänne verkossa on uskomaton lähestymistapa viittausten laajentamiseen ja yhteenveto tunnetuksi web-indeksoijille. Se on lisäksi poikkeuksellinen tapa saada viesti yrityksellesi kaikissa oikeissa kohdissa. 8)

3. Online / edistynyt paikallishallinto

Jotta voimakas online-läsnäolo, joka houkuttelee SEO-hakukoneet ja mahdolliset asiakkaat, jotka käyttävät niitä, sinun on kehitettävä sama määrä myönteisiä (ja tarkkoja!) Viitteitä. Viitteet ovat tällä tavoin uskomaton tapa osoittaa, että yrityksesi on osa paikallisyhteisöä. Viitteet tekevät liiketoimintaasi näkyvämmäksi ja luotettavammiksi hakukoneille .

4. Kohdata paremmin

Jos tunnet omasi, sinun kohdistettua markkinointiasi on tehokkaampaa kuin yrität mennä kalliiden avainsanojen jälkeen tai kattaa vähintään yhden kanavan, jossa sisältö on tiivistetty. Mitä paremmin tiedät asiakkaillesi, sitä enemmän voit keskittyä maksulliseen mainontaan, mitä kutsutaan "pitkiksi haaroiksi".

5. Hallitse brändisi verkossa

Aloita Google My Business -palvelun avulla ja varmista, että kaikki perustavanlaatuiset tiedot-yrityksen nimi, osoite ja puhelinnumero ovat oikeat. Tämä on perustana paikallisen haun rankingille. Luotettavat viitteet luo luottamuksen hakukoneisiin. Jos sinulla on ristiriitaisia ​​nimiä, paikkoja tai puhelinnumeroita eri paikoissa verkossa, verkkohaun työkalut voivat edes ajatella näitä tuloksia eri organisaatioille.

November 29, 2017