Back to Question Center
0

Semalt Expert ohjaa mitä tehdä, kun sivuston liikenne osuu pohjaan

1 answers:

Se on kuin painajainen, kun näet, että Googlen tai muiden hakukoneiden mustat listat ovat olleet mustalla listalla, eikä ole mahdollista päästä eroon tästä ongelmasta. Jotta voit saada sivustosi orgaanisen liikenteen, sinun pitäisi pelata avainsanoilla, julkaista laadukkaita artikkeleita ja määrittää, minkä tyyppisiä hakukoneoptimointistrategioita tarvitaan verkkosivustollesi.

Muistatte seuraavia asioita, jotka Jason Adler Semaltin johtava asiantuntija on määritellyt ratkaisemaan monia SEO-aiheisiinsa liittyviä kysymyksiä.

Viranomainen: Tarkista Verkkovastaavan työkalut

Ensimmäinen ja tärkein asia on tarkistaa webmaster-työkalut ja löytää tekniset vinkit. Pysy ajan tasalla uusimmilla työkaluilla ja ota itsellesi muutamia, jotta voit sulkea pois sellaiset ongelmat, jotka saattavat aiheuttaa sivustosi tehokkuuden välittömästi.

Bing ja Google tarjoavat käyttäjilleen runsaasti työkaluja. Voit pitää itsesi ajan tasalla heidän kanssaan ja välttää rangaistuksia verkkosivuilla. Jos sinulla on kaikki tarvittavat webmaster-työkalut, on mahdollista, että sivustosi saisi hyvän sijoituksen hakukoneiden tuloksiin. Jos et ole rekisteröitynyt ja tarkistanut verkkosivustoasi näiden työkalujen avulla, olet todennäköisesti tyytyväinen ongelmaan tulevina päivinä.

Relevanssi: Tarkista analyysi

Jos kaikki webmaster-työkalusi näyttävät hyvältä, sinun on mentävä Googlen hakukyselyihin varmistaaksesi Googlen raportit orgaanisesta hakuliikenteestäsi. Varmista, että se vastaa hakukoneen standardeja. Muuten sivustosi todennäköisesti vaikuttaa. Jos raportit ovat erilaiset, ongelma on ratkaistava mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Sinun tulisi aina kiinnittää huomiota sivustosi suorituskykyyn ja älä anna sen pienentää maksua. Kun olet ratkaissut kaikki tekniset ongelmat, seuraava vaihe on analysoida sivustosi muutoksia ja tallentaa ne. Artikkeleiden muutokset tulisi vaikuttaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Lataa päivittäin raportteja Google Analyticsista ja verrata niitä toisiinsa tarkkailemaan, millaisia ​​muutoksia tarvitset puolestasi.

Algoritmiset ongelmat

Algoritmisten ongelmien ratkaisemiseksi kannattaa tarkistaa avainsanat ja lauseet. Sinun tulisi tarkkailla, jos saavat sivustosi laatua liikennettä tai ei, ja kaikki tämä voidaan tarkistaa Google Analyticsissa helposti.

Seuraava askel on tarkistaa Penguin Tool ja kirjautua tänne. Luo Google-tili ja liitä analyysisi Googlein tärkeimpien algoritmipäivitysten säännölliseen käyttöön. Tämä työkalu kertoo, onko sivustosi tehokkuus vähentynyt ja mikä voisi olla sen syy. Jos sivustossasi ja sen algoritmissa on ongelma, Penguin Tool pitää sinut ajan tasalla. Google saattaa havaita sivustosi, jos se ei ratkaise ongelmaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Sinun tulisi aina tutkia SEO-käytäntöjäsi ja valita ne, jotka saattavat osoittautua hyviksi verkkosivustollesi. Korjaa heikkolaatuisia artikkeleita ja lisää heihin liittyvien avainsanojen parempia hakukoneiden sijoituksia Source .

November 29, 2017