Back to Question Center
0

Semalt Expert: Miten poistaa Darodar Google Analyticsista

1 answers:

Google Analytics raportoi, että monet sivustot eivät ole aitoja ja epäluotettavia. Yksi niistä on Darodar.com; Viimeisimmät raportit osoittavat, että se ei ole lähettänyt todellisia kävijöitä asiakkaidensa verkkosivustoille. Se tarkoittaa, että avainsanan tutkimusohjelmalla ei ole mitään tekemistä aitouden kanssa, koska se on robotti, joka laskee tilastosi väärin.

Jos tarkistat Google Analyticsin asetukset kaikkiin viittausosiin, huomaat, että Darodar.com-viittaus on olemassa sivustosi ja Analyticsin raportin vahingoittamisessa. Kaikissa raporteissa Darodar näyttää uudesta IP-osoitteesta tulevan uuden kävijän ja poistumisprosentti on sata prosenttia, mikä on tärkeä huolenaihe ylläpitäjille. Huomaat myös, että Googlella on mustalla listalla Darodar ja kaikki siihen liittyvät palvelut. Joten lopputulos on, että tällaisia ​​palveluja ei pitäisi koskaan käyttää sivustosi toteutuksen aikana.

Max Bell, Semalt Customer Success Manager toteaa, että on totta, että Darodar lähettää asiakkailleen vain muutaman kävijän kuukaudessa ja kaikki heistä viitataan..Useimmat kävijät ovat väärennettyjä; Voit kuitenkin laskea yksilöllisten näkymien kokonaismäärän puolestasi, eikä se saisi riippua Darodarin raportista. On myös tärkeää, ettemme luota vierailuihin, koska ne ovat kaikki epärealistisia. Jos olet käyttänyt isännöityjä blogipalveluja, kuten Blogger ja WordPress, niin on helppo estää Darodar. Tämän vuoksi sinun pitäisi lopettaa palvelimesi vastaanottamasta liikennettä siitä ja muista vastaavista verkkosivustoista.

Darodarin poistaminen ei voisi olla yksinkertaista

On totta, että Darodarin poistaminen ei ole niin helppoa. Sinun on huolehdittava monista asioista. Ensimmäinen vaihe on kirjautua Google Analytics -tiliisi ja tarkistaa järjestelmänvalvojaikkuna oikeassa yläkulmassa. Seuraava vaihe on luoda suodattimia tai etsiä suodattimia, jotka ovat jo läsnä oikeassa sivukulmassa. Jos et ole luonut suodattimia, sinun on luotava ne ja saat täydet käyttöoikeudet hallintaosioon. Kolmas vaihe on klikata uutta suodatusvaihtoehtoa ja anna itsesi luoda mukautettuja suodattimia Google Analytics -tietoihin. Alussa kaikki tämä kestää jonkin aikaa, mutta kun olet luonut itsesi ja luonut useita suodattimia, sinun on helppo saada ainutkertaisia ​​käyntejä verkkosivustollasi. Voit muuttaa mitä tahansa kenttää sen perusteella, mitä olet jo tehnyt. Ainoa tarkoitus on poistaa Darodar ja sen näkemykset, jotka ovat saattaneet tunkeutua suodatuskuvioon. Tällöin sinun pitää estää se ja tallentaa kaikki asetukset tallennuksen jälkeen. Suodattimesi kestää jonkin aikaa elää. Et saa unohtaa, että kaikki nämä vaiheet ovat tärkeitä. Jos olet saanut väärää liikennettä ja et tiennyt mitään tilastoistasi, sinun pitäisi estää oma IP-osoite, kun olet luonut joitain suodattimia. Kaikki tämä varmistaa, että sivustosi saa todellista ja todellista ihmisten käyntiä, vaikka ne ovat vain muutamia numeroita. Jos tarvitset lisää päivityksiä, sinun on jatkossakin tarkistettava verkkosivustoamme ja lue uusimmat artikkelit Source .

November 28, 2017