Back to Question Center
0

Semalt Expert: Miten luodaan Shareworthy Twitter -kuvia?

1 answers:

Onko tweet-kuvista tosiasiassa apua saada lisää seuraajia? Onko totta, että ne myös rullataan enemmän tykkää, retweets ja mainitsee? Tietenkin he tekevät. On numeroita, jotka vakuuttavat tämän niin, tweet -kuvat toimivat. Siellä on kuitenkin kiinni: kuvojen on oltava kohtuuhintaisia.

Frank Abagnale Semaltin asiakastyön menestyspäällikkö kertoo täältä vinkkejä osakesidonnaisten kuvien luomisesta Twitterissä - understanding virtualization solutions.

Tässä on neljä tapausta, joissa näkyy tweet -kuvien vaikutus.

Ensimmäinen tapaus:

BufferApp huomasi Twitter-tilinsä jonkin aikaa marraskuussa 2013. Ne, mitä he paljastivat, paljastivat tutun mallin. Tweetit, joilla on kuvia, saivat 18% enemmän napsautuksia ja 150% enemmän retweetejä kuin ilman kuvia.

Toinen asia:

Twitter paljasti tekijöitä, jotka auttoivat lisäämään retweetejä ja arvaamaan, mikä tekijä oli listan kärjessä? Tietenkin, kuten odotit, se oli valokuvia. Valokuvien tweeteilla oli 35%: n lisäys, videoita (28%), lainauksia (19%), numeroita (17%) ja hashtagien kanssa 16%: n lisäys. Huomaa, että voit piirtää valokuvia ja lainauksia lisäämällä retweetejä.

Kolmas tapaus:

Sotrender-blogi analysoi 500 eniten seurattua tuotemerkkiä Twitterissä. Heidän painopiste oli määritellä, miten pic.twitter.com, viiniköynnökset, Instagram, Facebook ja twitpic.com linkit vaikuttivat. Vines ja twitpic.com -linkit olivat vähäisiä, kun taas näillä kuvilla ja pic.twitter.comilla oli 141% enemmän retweetejä. Niillä, joilla on Facebook / Instagram-linkit, toisaalta saivat 122% ja 89% enemmän retweetejä..

Neljä tapausta:

Kun Dan Zarella otti aikaa analysoida 400k tweets (satunnaisesti poimittu) arvioida vaikutuksen viserrys visuaalisia retweets. Hänen päätelmänsä analyysin jälkeen? Tweeteillä, joilla oli kuvia, oli 95% mahdollisuus lähettää uudelleen.

koko? Mitkä koko

Asiantuntijoiden mukaan on tarpeen tietää tweetkuvien ihanteellinen koko. Työpöydän näytössä kaikki aikajanalla olevat kuvat ovat 506 ja 253 pxs (pikseliä). Sen kuvasuhde on 2: 1. Jos kuva ei kuulu alueeseen (sanoo sen ylittävän tämän), se rajautuu oletusarvoisesti. Kuitenkin, kun joku napsauttaa kuvaa, hän katsoo koko asian.

Osakuvia arvokkaita tweetkuvia

1. Vesileima heille - käytä tätä varten Pablo (ilmainen työkalu). Aloita luomalla kaunis kuva lainauksesta, kysymyksestä tai yksinkertaisesti otsikosta. Lopeta jumalan taustakuvasta.

2. Jaa Instagram- ja Facebook-valokuvasi. Jos seuraajasi näillä alustoilla rakastivat heitä, niin myös tweeps rakastaa heitä.

3. Luo kollaasi kuvista. Voit käyttää kolmea tai neljää kuvaa kertomaan tarina jonkinlaisesta. Se toimii aina ihmeinä.

4. Tag. Tag. Tag. Kuten kaikkien sosiaalisten mediaverkkojen yhteydessä, Twitter tunnistaa myös muita käyttäjiä hyödyntämään tätä.

5. Kokeile animoituja GIF-tiedostoja. GIF-kuvat voivat olla tyylikkäin tapa lisätä ainutlaatuinen sisältö aikatauluun. Huomaa, että Twitterissä olevat GIF-tiedostot eivät toimi automaattisesti. Käyttäjän on ensin klikattava toistopainiketta.

November 29, 2017