Back to Question Center
0

Semalt Expert määrittää 6 elintärkeää tyyppiä SEO Tools 2017

1 answers:

Voit käyttää eri työkaluja tehostamaan digitaalisen markkinoinnin strategiaa. Näiden työkalujen avulla voit tarkastella sisällön laatua, laatia markkinointisuunnitelma ja hallinnoida linkkejä muun muassa.

Semaltin asiakaspalvelun menestystekijä Frank Abagnale etsii täältä, millaisia ​​SEO-työkaluja tarvitset onnistuneisiin markkinointikampanjoihin vuonna 2017 - oculos de sol ray ban masculino preo.

Tyypit SEO-työkaluja

Käytettävissäsi on kuusi tärkeintä SEO-työkalua, monet suorittavat useita tehtäviä. Jotkut ovat ilmaisia. Sinun täytyy maksaa muille, ja muut voidaan luokitella freemium-SEO-työkaluiksi. Heillä kaikilla on rooli markkinoinnin parantamisessa, he ovat:

1. Tekniset SEO-työkalut

Nämä auttavat sinua tutustumaan sivustosi takapäähän, selvittämään, miten se toimii ja selvittää ongelmat, joita sinun on korjattava. Tekniset työkalut ovat laaja valikoima, eikä yhdenkään pyöreän teknisen työkalun ansiosta sivustosi lisää SEO-ystävällistä.

Tekniset SEO-työkalut voivat suorittaa teknisiä SEO-tarkastuksia, teknisen linkin analyysiä, verkkosivujen testejä, otsakkeen vastauskoodeja ja XML-sivustokartan tarkistuksia.

2. Sijoitustyökalut

Kun suunnittelet markkinointistrategiaasi, sinun on tiedettävä, mihin luokitellaan tietyissä mittareissa. Tällöin sijoitustyökalut tulevat sisään. Ne osoittavat, missä sivustosi tällä hetkellä on useita mittareita, kuten avainsanoja ja linkkejä..

Näiden tietojen avulla voit strategisoida ja hillitä aina, kun havaitset markkinointiyritysten menestystä tai epäonnistumista.

3. Avainsana-analyysityökalut

Jos voit sijoittaa hyvin avainsanoja, se tarkoittaa, että asiakkaat, jotka kirjoittavat yritykseesi liittyvät kyselyt, suuntautuvat todennäköisemmin verkkosivuihisi.

Avainsanatyökalujen avulla saat tietoa siitä, kuinka usein hakua haetaan eri hakukoneissa. Voit tulkita tietoja ja päättää, mitkä avainsanat auttavat yritystäsi toimimaan paremmin orgaanisissa hakutuloksissa.

4. Sisällön vaikuttavuustyökalut

Sisältö on tärkeää SEO-suorituskyvyssäsi. Sisällön tehokkuuden työkalut arvioivat sisällön laatua perustuen esimerkiksi hakukoneiden relevanssin, luettavuuden ja optimoinnin tekijöihin.

Nämä työkalut auttavat myös löytämään sisältöideoita ja luomaan sisältöstrategian, joka parantaa sivustosi mainetta näkymien keskuudessa ja parantaa paremmin SEO-suorituskykyä ympäri vuorokauden.

5. Linkin poistotyökalut

Vaikka et voi koskaan jättää linkkejä pois, jos Googlen Penguin-algoritmi rangaistaan, sinun on poistettava joitain linkkejä. Tämä voi viedä paljon aikaa.

Voit myös poistaa linkkejä, jos negatiivinen SEO-hyökkäys vaikuttaa niihin tai sisältösi on linkitetty joihinkin sivustoihin, jotka voivat vaikuttaa kielteisesti sijoitukseen. Saatat nauttia siitä, että jää Googlen hyville kirjoille.

6. Linkki Rakennustyökalut

Vaikka Google on vastoin linkin rakentamista, se voi auttaa sijoitusta. Tämä johtuu siitä, että linkit ovat tärkeimpiä vaikuttajia, joiden avulla Google voi päättää, onko sivusto luotettava vai tiettyjen avainsanojen tai aiheiden viranomainen.

Jos teet sen oikein, yhteysrakentamisen olisi oltava kummallekin osapuolelle arvokasta arvoa. Yksi saa hyvän sisällön palkkiota, kun taas toinen lisää tietoisuutta sivustostaan ​​tietyn alan viranomaisena.

November 29, 2017