Back to Question Center
0

Semalt Expert kertoo, miten suljetaan sisäinen liikenne Google Analyticsista

1 answers:

Ihmiset haluavat käyttää Google Analyticsia, joka on vapaa verkosta. Google tarjoaa palvelun, jonka avulla sivuston omistajat voivat seurata ja seurata kaikkia liikennettä, joka vierailee sivustoissaan estääkseen omistajat viittausriskistä ja muista roskapostityypeistä. On välttämätöntä, että ihmiset tunnustavat, että heidän sivuston toiminta voi myös tuottaa liikennettä, jonka Google Analytics voi poimia ja sisällyttää sen raportteihin. Jos et ole estänyt tätä sisäistä liikennettä, ei ole mitään keinoa varmistaa, että saadut tulokset ovat tarkkoja. Sisäisen liikenteen estäminen tarkoittaa sitä, että jätetään ulkopuolelle vierailu sivustoon sekä työntekijöitä ja muita henkilöitä, joilla on pääsy organisaatioon.

Ainoa tapa, jolla näin saadaan tarkkoja liikennetuloksia ilman kaltevuutta, on sulkemalla sisäinen liikenne analytiikan indeksoinnista. Tärkeää on, että sisäinen liikenne ei ainoastaan ​​riitä haasteisiin liikenneraporteista vaan myös muuntokursseista. Tämän ongelman korjaaminen on yksinkertaista, ja käyttäjät voivat valita kahdesta vaihtoehdosta.

Semaltin johtava myyntipäällikkö Ryan Johnson tarkastelee kunkin ehdotetun menetelmän ohjeita.

Sisäisen liikenteen sulkemismenetelmät

# 1 Ei Google Analytics -selaimen lisäosaa

Menetelmä on yksi helpoimmista menetelmistä, joilla estetään organisaation sisäinen liikenne. Google Analytics -laajennuksen avulla työkalu ei voi seurata sisäisiä toimintoja. Se toimii hyvin Firefox-selaimella. Jos joku ei pysty käyttämään laajennusta, on olemassa vaihtoehto. Käyttäjät voivat myös käyttää Google Analyticsin opt-out-lisäosaa. Se toimii samalla tavoin kuin Google Analytics, koska se estää kaiken saapuvan liikenteen sisäisestä liikenteestä. Viimeksi mainittuun verrattuna se toimii useilla selaimilla. Nämä selaimet ovat esimerkiksi IE, Safari, Google Chrome, Firefox ja Opera..Kun käytät näitä laajennuksia, muista aina seuraavat kohdat:

 • Laajennus toimii vain selaimella, jonka käyttäjä asentaa. Ihmisten ei pitäisi olettaa, että se toimii kaikissa selaimissa vain siksi, että se on yhdessä. Jos käytät useita selaimia, varmista, että asennat lisäosan jokaiseen näihin selaimiin.
 • Laajennuksen muoto ei myöskään estä muiden verkkosivustojen näkymistä liikennetiedoissa. He vain rajoittavat Google Analyticsin pääsyä kaikille sisäisille sivustoille.
 • Jos joku haluaa, että Google Analytics käyttää tietoja, poista vain lisäosa käytöstä.

# 2 Google Analytics IP -suodattimen määrittäminen

Sisäisen liikenteen estämismenetelmä on melko yleinen, kun ihmiset tallentavat liikennetietojensa eheyden. Siksi Google tukee IPv4- ja ipv6-suodattimia. Lukitsemalla staattinen IP-osoite, on mahdollista estää kaikki tietyltä IP-osoitteelta tulevat liikenteet. Tässä on ohjeita:

 • Jos halutaan selvittää IP-osoitteensa, heidän tulisi käydä CmyIP: n verkkosivuilla. Kopioi tai merkitse IP-osoite.
 • Avaa Google Analytics ja siirry Hallinta-asetukseen.
 • Valitse sitten Valitse-suodattimet Tili-osion alta.
 • Valitse lisäsuodatin ja anna uusi mukautetun suodattimen nimi.
 • Suodatintyypin on oltava ennalta määritelty.
 • Valitse sulkeminen näkyvältä valikosta ja lisää IP-osoite, josta et halua liikennetiedostoja.

Nämä jättävät liikenteen tietyltä IP-osoitteelta. Jos aiot jättää useita IP-osoitteita, noudata samaa yllä olevaa menettelytapaa. Kuitenkin:

 • Valitse mukautettu suodattimen tyyppi.
 • On täytettävä suodatuskenttä Exclude-vaihtoehdon alla ja valitse IP-osoite.
 • Suodatuskuvion tulisi sisältää ilmaus, joka vastaa kaikkia IP-osoitteita, jotka haluat jättää pois.
 • Save Source .
November 28, 2017