Back to Question Center
0

Semalt Expert: IP-osoitteiden poissulkeminen Google Analyticsista

1 answers:

Tämän SEO-aikakauden verkkosivuston ylläpitäjät arvostavat, että Google Analytics on analysoimassa verkkosivustojen liikennettä . Se tarjoaa yrityksille tärkeitä tietoja, jotka koskevat heidän online-asiakkaiden vuorovaikutusta. Muuten, tämä ei voi takaa tämän arvokkaiden tietojen oikeellisuutta, koska jotkut käyttäjät käyvät vain verkkosivuilla tietyn tiedon hankkimiseen ostamatta mitään - ???? ray ban ??????? ??????.

Asiakkaan menestyspäällikkö Igal Gamanenko sanoo, että jos haluat taata raporttien tarkkuuden, sinun on käytettävä kaikkia tietolähteitä niin, että tuotetut raportit heijastavat vain todellista verkkosivustoa vierailijoille. Ironista kyllä, Google Analytics rekisteröi myös kirjautuneena järjestelmänvalvojan yrityksiin, vaikka ne eivät koskaan todella ryhtyisi muuhun toimintaan kuin ylläpitoon. Siksi ylläpitäjän on suljettava pois Google Analyticsista rajoittamalla verkkotunnuksen IP-osoite Google Analytics -raporteista. Ennen kuin näemme, miten voimme tehdä tämän, meidän on ymmärrettävä, miten Internet-protokollan (IP) osoitteet toimivat. Jokaisella Internetin käyttämiseen käytetyllä elektronisella laitteella on oma yksilöllinen IP-osoite. Sinun on hankittava IP-osoitteet kaikille laitteille, joilla kirjaudutaan verkkosivustolle ja Google Analyticsille.

Helpoin ja tavallisin tapa saada IP-osoite on etsiä "mitä minun IP-osoitteeni" hakukoneissa, kuten Google. IP-osoitteen numerot tulevat seuraavassa hakutulossivulta, jotka sijaitsevat verkkosivun yläosassa. Näiden IP-osoitteiden numerot on kopioitava myöhempää käyttöä varten. Siirry Google Analytics -tiliisi napsauttamalla sivun ylimmässä osassa olevaa hallinta -välilehteä. Verkkosivun oikealla puolella olevassa kolmannessa sarakkeessa on Suodattimet-osa. Valitse "Suodata" ja täytä viimeinen vaihe suodattimen luomisesta käyttämällä '+ Uusi suodatin' -vaihtoehtoa. Sinun on nimettävä uusi suodatin.

Tässä vaiheessa sinun on määritettävä suodatin. On olemassa 2 suodatintyyppisiä asetuksia; 'Ennalta määritetty' ja 'mukautettu'. Valitse seuraavaksi vaihtoehto "Exclude" ja "Sisällytä" IP-osoite. Meidän tapauksessamme sinun on määritettävä liikenteen lähde tai määränpää pois sulkemista tai sisällyttämistä varten. ja seuraava pudotusvalikko napsauta "jotka ovat yhtä suuria". Tuloksena oleva valikko pyytää sinua ilmoittamaan aiemmin haetulle laitteelle IP-osoite. Lopeta prosessi napsauttamalla Tallenna-vaihtoehtoa, jotta kokoonpano voi olla voimassa

Jos käytät useita laitteita ja näin ollen on useita IP-osoitteita, jotka eivät ole käytettävissä, sinun on toistettava kaikki edellä kuvatut vaiheet samassa järjestyksessä.

Kun IP-osoitteet jätetään pois Google Analyticsista, voit vapaasti selata verkkosivustoasi huolimatta raporteista, jotka heijastavat raportteja. Sillä säilytetyt tiedot ovat nyt tarkkoja ja edustavat asiakkaiden toimintaa.

November 29, 2017