Back to Question Center
0

Semalt Expert: HubSpot-sähköpostit

1 answers:

Maxart, Semalt -asiakas menestyksestä vastaava johtaja kertoo, että kaikki linkit, jotka sähköpostilla lähetetään HubSpotilta, sisältävät henkilöllisyyden seurantaparametreja. Nämä henkilöllisyyden seurantaparametrit auttavat meitä saamaan käsityksen siitä, kuka napsauttaa ja lukee artikkeleitamme. Kaikki nämä parametrit ovat ainutlaatuisia ja tulevat muodossa hsenc ja hsmi. HubSpot käyttää niitä mukautumaan Google Analyticsisi. Kaikki tämä voi saada sinulle hyviä ja luotettavia analyysiraportteja, ja voit olla selvillä, onko sinulla ainutlaatuisia näkemyksiä omia viestejäsi vai ei.

Suodatetaan liikennettä Google Analyticsissa

Useimmiten ihmiset eivät tiedä miten suodattaa liikennettä Google Analyticsissa. Haluan kertoa teille, että Google Analytics käyttää erityisiä seurantakoodeja tietääksesi kaiken sisäisistä ja ulkoisista yhteyksistä. Näiden linkkien kautta voit saada käsityksen siitä, kuka on käynyt verkkosivustollasi ja miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa verkkosivujemme kanssa. Koska sisäiset liikennemallit eroavat ulkoisista liikennemalleista, sinun on tarkistettava päivitetty Analytics-raportti aina, kun kirjaudut Google Analytics -tileihisi. Esimerkiksi jos sinulla on viihde tai sähköinen kaupankäynti-sivusto, sisäinen liikenne saattaa sisältää stressitestien linkkejä, jotka lähetetään sinulle tarkistaaksesi sivustosi uskottavuuden. Sinun on varmistettava, että verkkosivustosi osumien määrä on jatkuvasti koko ajan..Jos huomaat, että sivustosi on saanut huomattavan määrän näkemyksiä tänään ja niiden lähteet ovat tuntemattomia, sinun on ryhdyttävä vakaviin toimenpiteisiin ja varmistettava, että osumat tulevat todellisista paikoista, kuten hakukoneista tai sosiaalisesta mediasta.

IP-suodattimien luominen

Useimmat ihmiset eivät tiedä, että henkisen omaisuuden suodattimen luominen on erittäin tärkeää. Jotta vältät merkityksetöntä liikennettä, sinun on aina luotava sisäiset liikennesuodattimet ja poistettava tai estettävä IP-osoitteet, joita et tunne. Tätä varten sinun pitäisi tarkistaa epäilyttävien IP-osoitteiden luettelo Googlessa ja estää ne verkonvalvojalta.

Varmista, että suodatin toimii

Kun olet noudattanut edellä mainittuja vaiheita, seuraava vaihe on varmistaa, että suodattimet toimivat oikein. Tätä varten sinun on tarkistettava eri suodattimien tyypit ja uskottavuus ja tallennettava ne, joista pidät eniten. Voit myös käyttää Google-tagin apuvaihtoehtoa tai asiaankuuluvaa selainlaajennusta selvittääksesi kuinka paljon liikennettä saapuu verkkosivustoosi. Kaikki tämä on mahdollista vain, kun suodattimet toimivat oikein ja niiden aitous on varmistettu. Tunnisteen avustajien tallennusvaihtoehdon avulla voit analysoida Google Analytics -tietojasi. jos osumia tulee tuntemattomista IP-osoitteista, se voi estää ne välittömästi varmistaen, että sivustosi saa laadukkaita näkymiä ja ainutkertaisia ​​osumia.

Suodattimien rajoitukset

Suodattimet voivat olla tuhoisia, jos et ole luonut niitä oikein tai niiden muutokset eivät ole Googlen käytäntöjen mukaisia. Suodattimet vaativat päivämäärän tai kaksi, jotta ne saataisiin täysin aktivoitua. Joten tämän ajanjakson aikana sinun ei pitäisi tehdä mitään hakukoneoptimointia eikä hänen pitäisi muokata sivuja. Kun suodattimet on aktivoitu, näet URL-osoitteet Google Analyticsissa ja he saavat todennäköisesti aitoja näkymiä Source .

November 28, 2017