Back to Question Center
0

Semalt esittää helppoja tapoja houkutella miljonä Twitter-seuraajia

1 answers:

Jos olet vakavissasi saada paljon seuraajia Twitterissä, olet saavuttanut oikean paikan. Täällä, Artem Abgarian, Senior Customer Success Manager Semalt , tulee kertoa upeita tapoja saada enemmän ja enemmän kimittää seuraajia.

Käsitellä vakuuttava biografia

Useimmiten ihmiset tunnistavat sinun elämäkertaasi ja profiilikuvaasi - oehrle laufenn. Siksi sinun on suunniteltava houkutteleva ja vakuuttava bio, joka houkuttelee yhä useampia ihmisiä Twitter-profiiliisi. Elämäkertapakettisi pitäisi kertoa maailmalle kaikki perusasioita persoonallisuudesta, perheestä ja työelämästäsi. Tässä sinun pitäisi kirjoittaa 160 merkkiä ja kuvata itseäsi. Käytä paljon tilaa ja kattakaa kaikki elämänne perusteet rohkaisemaan ihmisiä seuraamaan sinua.

Lataa todellinen kuva itsestäsi

Ei ole väärin sanoa, että uusia tilejä ei ole mahdollista ladata todellisia kuvia. Mutta jos tili on vanhempi kuin kuusi kuukautta, sinun täytyy ladata kuvan ja anna maailma tietää persoonallisuutta ja ulkonäköä. Ihmiset Twitterissä saavat vetää kohti profiileja, joissa on mukaansatempaavan kuvia, joten sinun ei pitäisi koskaan lataa pariton vai tylsä ​​omakuvia koska se voi pilata kaiken maineen.

Vastaa twiittejä henkilölle

Sinun ei pitäisi olla ujo keskustelemaan tärkeistä asioista julkisesti. Itse asiassa olisi hienoa, jos vastaat tweeteihin avoimesti ja tunnistat joitain ystäviä saadaksesi heidät mukaan keskusteluihin. t vastaus tweets julkisesti, et voi saada paljon seuraajia ja ei voi lisätä sivustosi online uskottavuutta.On tärkeää muuttaa asetuksia Twitter-tililläsi ja pitää keskustelut julkisesti. Samaan aikaan sinun ei pitäisi käyttää halpoja tai tyhmät sanat keskustellessasi jotain tärkeää seuraajiesi kanssa, anna maailma nähdä, mitä ajattelet tai sanokaat säännöllisinä tweeteina.

Seuraa asiantuntijoita ja kuuluisia sivuja

Seuraavien asiantuntijoiden kannattaa harkita Twitterissä ja suosittujen sivujen tavoin. Merkitse muitakin julkkiksia viestisi mukaan, jotta voit lisätä seuraajiesi lukumäärää. Seuraamalla oikeita ihmisiä voit olla varma siitä, että he ovat huomanneet verkossa ja että he voivat aloittaa keskustelun lisätäkseen seuraajiesi määrää Twitterissä.

Ei ole mitään syytä huoleen, jos jotkut poistuvat sinulta, mutta saat runsaasti seuraajia jakamalla sisältöä ja keskustelemalla hyvistä asioista Twitterissä.

Auttaa ihmisiä verkossa

Sinun pitäisi auttaa Twitterissä olevia ihmisiä lisäämään seuraajiesi määrää. Keskustele muiden kanssa ja yritä parhaiten ratkaisemaan ongelmansa. pitää kaiken keskusteluissa ja tehdä rahaa sosiaalisessa mediassa sivustosi ja mainosten avulla. Kun työskentelet verkossa, jos näet, että joku tarvitsee apuasi, sinun on oltava valmis auttamaan heitä.

Päätelmä

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, sinun on usein tweetoitava niin, että ihmiset saavat houkuttelevan Twitter-tilillesi. Jaa laadukasta sisältöä ja informatiivisia aineistoja lähes päivittäin, koska tämä on ainoa tapa saada runsaasti seuraajia Twitterissä muutaman päivän sisällä. Ei ole tarvetta saada väärennettyjä seuraajia, koska he eivät saisi hyviä johtosarjoja tai liiketoimintaa verkossa.

November 29, 2017