Back to Question Center
0

Semalt: Ei sisällä sisäistä liikennettä Google Analytics -tilistä

1 answers:

Monet monikansalliset yritykset käyttävät Google Analytics -ohjelmistoa sen tehokkuuden ja luotettavuuden vuoksi. Tätä ohjelmistoa käytetään liikenteen seurantaan ja hyödyllisiin tietoihin käyttäjistä, jotka käyttävät verkkosivustoa. Se antaa myös tietoa siitä, mitä vierailijat tekevät, kun he käyvät verkkosivuilla. Parasta Google Analyticsista on se, että sitä voidaan räätälöidä, helppokäyttöinen ja maksuton. Google-analyysi on hyödyllinen, kun ei-toivottuja tietoja poistetaan verkkosivustoilta. Sivustolla on edullista osoittaa, että se saa paljon näkemyksiä - ï€î¹ïƒî¹ï‰ï„î·ïƒ ï†î±ïî¼î±îºîµî¹î¿. Tämä johtuu siitä, että voi olla hyödyllistä varmistaa, että mainoksista saadaan enemmän tuloja, mikä johtaa lopulta myynnin määrän kasvuun. Jos raportointitiedot sisältävät kuitenkin väärennettyjä tietoja, sen uskottavuus olisi harhaanjohtavaa.

Julia Vashneva, Semaltin Senior Customer Success Manager kertoo, että nämä huonot tiedot ovat haitallisia, koska ne vaikuttavat raportointitietoihin. Se vaikuttaa kielteisesti sisäiseen liikenteeseen, ja se on jätettävä tietokoneen ulkopuolelle. Tällaisten ei-toivottujen tietojen lähde voi olla roskapostia. Nämä tiedot voidaan sulkea pois yksinkertaisessa menettelyssä, jos niitä noudatetaan oikein..

Ensimmäinen vaihe on tunnistaa IP-osoite. IP-osoitteen selvittäminen on helppoa vain hakutuloksissa Googlelle "mikä on minun IP-osoite?", IP-osoite näkyy näytön yläosassa olevana numerona, joka pitäisi merkitä tulevaa käyttöä varten. Kun olet tunnistanut IP-osoitteen, sinun on kirjauduttava Google Analytics -tiliisi ja valitse tili, jolle haluat estää ei-toivotut tiedot. Valitse tili-valikosta Admin-painike ja napsauta admin-linkkiä. Kun Järjestelmänvalvoja-linkki on avattu, valitse Suodattimet-osiosta ja valitse Kaikki suodattimet -vaihtoehto. Tätä seuraa uuden suodatusvalinnan valinta, jonka jälkeen lisätään suodattimen valinta. Kun olet valinnut lisää suodatinvaihtoehdon, sinun on luotava suodattimen nimi. Suodattimen nimi voi esimerkiksi olla esimerkiksi nimike Kotimaan liikenne tai Työnvälitys. Suodattimen nimeämisen jälkeen, napsauta Exclude-painiketta.

Poissulkemisvaihtoehdon valitseminen varmistaa, ettet estä hyödyllisiä tietoja, mutta vain väärennettyjä tietoja, joita raportointitiedoissa ei tarvita. Tämän jälkeen pois-vaihtoehtoa valitaan valitsemalla "liikenne IP-osoitteesta". Seuraava askel on valita "jotka ovat yhtä suuret" -vaihtoehdon, jota tulisi seurata näppäilemällä ensimmäisessä vaiheessa luotu IP-osoite. Kun tämä on tehty, sinun on korostettava Kaikki verkkosivusto -vaihtoehto ja napsauta sitten Lisää-painiketta. Viimeinen vaihe on valita tallennuspainike.

Kun yllä olevaa menettelyä on noudatettu, sisäinen liikenne estetään näyttämästäsi Google Analytics -tilillesi. Tämä tarkoittaa sitä, että kun käytät verkkosivustoosi, ei tallenneta omaa sisäistä liikennettä.

November 29, 2017