Back to Question Center
0

Semalt: Deep Hakusanat Tutkimusprosessi, joka houkuttelee lisää asiakkaita

1 answers:

Nykypäivät ovat todellisia asiakkaita, jotka etsivät suoraviivaisia ​​tarjouksia ja alennettuja tarjouksia ilman kompromisseja laadusta ja luotettavuudesta. Kun aloitat tietojen etsimisen verkossa, asiat ratkaistaan ​​automaattisesti. On turvallista sanoa, että perusteellinen avainsanahaku voi houkutella yhä useampia asiakkaita. Tämä johtuu siitä, että sen avulla saat käsityksen siitä, mitä asiakkaasi etsivät ja miten heidän odotuksiaan odotetaan. Vaikka maksullisen haun kampanjat ovat välttämättömiä, syvällinen avainsanatutkimus voi hyödyttää sinua monella tavalla - office network setup services. Se voi muuntaa kävijät asiakkaiksi ja auttaa lisäämään myyntiäsi suuressa määrin.

Jason Adler Semaltin menestyksestä vastaava johtaja kertoo tässä muutamia avainkysymyksiä avainsanan tutkimusprosessissa

Avainsana Evolution

Ensinnäkin sinun on analysoitava ja arvioitava avainsanasi ja tarkistaa, ovatko ne hyviä vai ei. On tärkeää, että me kaikki laatimme luettelon avainsanoistamme, jotka saattavat olla merkityksellisiä teollisuudellemme. hakukoneet pyrkivät parempaan maksaaviin avainsanoihin, joten sinun pitäisi olla tyytyväinen siihen ja tiedä, mitä avainsanoja napsautetaan ja haetaan eniten. , ja mahdollisuutesi saada menestystä ovat korkeat internetissä. Lisäksi sinun pitäisi aina harkita äänihakuasi, jotta voit tietää, miten voit kasvattaa yritystäsi ja saada paljon liikennettä. Keskusteluissa voit houkutella yhä useampia ihmisiä sivustoosi tai sosiaalisiin mediaprofiilit, seurata aiempia tietueitasi ja saada heidät osallistumaan tuotteisiisi ja palveluihisi. Monet meistä jättävät avainsanan arvioinnin tekemättä näitä asioita, mutta sinun ei pidä sivuuttaa sitä, jos olet vakavissasi yrityksesi toiminnasta ja kasvusta internetissä.)

Tutustu ihmisiin, joihin kohdistat

Onko sinulla käsitys kohdeyleisöstänne? Tunne haluamasi henkilöt ja heidän paikkansa. Esimerkiksi jos olet bloggaaja, kirjoitat artikkeleita aasialaisille, on selvää, että kohdeyleisösi asuu Intiassa, Pakistanissa, Kiinassa, Thaimaassa ja muissa vastaavissa maissa. SEO on erinomainen tapa tietää, kenelle aiot kohdistaa ja miten käyttää oikeita avainsanoja ja lauseita tässä suhteessa. Hyödynnä asiantuntijoiden ehdotuksia ja palautetta ja opi, miten asiakkaasi reagoi erilaisiin tuotteisiisi ja palveluihisi.

Go Beyond perinteiset avainsanatyökalut

Sinun on ylitettävä perinteiset avainsanatyökalut, jotta työsi toimisi oikein. On pakollista, että rakastat avainsanan tutkimustyökaluja ja käytät runsaasti ohjelmia etsimään avainsanoja. Ei vain avainsanoja vaan myös lauseita ja asiaankuuluvia sanoja on käytettävä, jotta työsi saadaan tehtyä. Et saa koskaan unohtaa ei-niin-ilmeisiä työkaluja, jotka auttavat sinua saavuttamaan halutut tulokset muutamassa viikossa. Esimerkiksi Demographics Pro on suunniteltu antamaan käyttäjille tunnetta siitä, kuka etsii tuotteitaan ja miten löytää oikeat asiakkaat internetissä. On paljon sellaisia ​​työkaluja, joita voidaan käyttää suuren joukon ihmisiin. Nämä työkalut asettavat sinut oikealle tielle, ja voit helposti kohdistaa sanat ja avainsanat, joita asiakkaasi saattavat kiinnostaa.

November 29, 2017