Back to Question Center
0

Semalt asiantuntijan merkitys paikallisten SEO

1 answers:

Jokainen yritys voi käyttää paikallista SEO-järjestelmää sen hyödyksi. Paikallinen SEO on jatkanut kasvuaan siitä lähtien, kun Google julkaisi fanipohjaisen Pigeon-päivityksen vuonna 2014. Tuloksena oli, että yrittäjät alkoivat etsiä paikallista SEO-strategiaa yrityksensä strategiaksi, vaikka hän ei koskaan pitänyt sitä paikallisena tangentina niiden sisääntuleva markkinointikampanja. Ne, jotka olivat käyttäneet strategiaa aikaisemmin, näkivät päivityksen mahdollisuutena lisätä ponnistelujaan edelleen.

Päätös paikallisen SEO: n toteuttamisesta on ymmärrettävää, koska se kasvaa edelleen tärkeänä - fotograficas profesionales.

Se ei kuitenkaan pääty tähän, koska paikallisten SEO-strategioiden tulisi olla entistä vaikuttavampia ja Michael Brown, yksi edelläkävijän Semaltin johtavista asiantuntijoista, selittää tässä miksi:

Google rakastaa paikallisia yrityksiä

Googlen hakukoneiden pienet ja ketterät yritykset suosivat hieman. Yhtiöllä on ollut jo aikaisempi sijoitusriippuvuus, joka johtuu brändin historiasta tai sen auktoriteetista. Google on myös kiinnostunut antamaan ihmisille, mitä he haluavat, minkä vuoksi he esittelevät joitain pienempiä ja suosittuja tuotemerkkejä.

Toinen syy, miksi he tekisivät tämän, on se, että pienyritysten omistajat voivat rajoittaa resursseja ja jakaa enemmän maata. Googlen tarjoamia ilmaisia ​​työkaluja, kuten Webmaster ja Analytics, on tarkoitettu auttamaan heitä lisäämään heidän online-näkyvyyttään.

Yksilölliset tulokset

Google haluaa parantaa asiakkaiden kokemuksiaan mukauttamalla palveluitaan. Ennustavista ja räätälöidyistä hakusuodattimista voi olla olemassa nykyinen rajoitus, mutta sen hakukoneet pystyvät tuottamaan hakutuloksia, jotka ovat ainutlaatuisia kyselyyn kirjoittavalle henkilölle. Hakuhistoria ja maantieteellinen sijainti ovat tärkeässä asemassa palautettaessa Googlen tuloksia. miksi Google aikoo tuottaa enemmän yksilöllisiä tuloksia, mikä osoittaa, että paikallinen SEO jatkaa kasvuaan.

Liikkuvien ja kulutettavien laitteiden

Ihmiset käyttävät mobiililaitteita etsimään internetiä ja matkalla yhä useammin. Lukumäärä kasvaa edelleen vuosittain, ja digitaalisten yritysten kanssa kehitetään enemmän kulutettavia gadgeteja, hakujen määrä kasvaa eksponentiaalisesti. Tuloksena on, että läheisyyteen perustuvat haut vaikuttavat paikallisiin hakuihin, joissa käytetään hyperspesifisiä sijainteja. Nämä kulutettavat laitteet palauttavat käyttäjän sijainnin tarkemmat tulokset.

Kilpailun lisääntyminen

Vuosittain on luotu miljoonia uusia sivustoja. Sen vaikutus nykyisiin yrityksiin on se, että se lisää kilpailua. Siksi osa hakutuloksissa korkeista hakutuloksista kärsivistä verkkosivustoista saattaa merkittävästi laskea. Yritykset, jotka haluavat pelastaa toimintansa, voivat haluta kohdentaa pienempiä markkinarakoja haluamaansa tarvittavaa näkyvyyttä. Paikallinen SEO-markkinointi on tie, kun kilpailu alkaa vaikeuttaa yrityksen toimintaa

Aloittaminen paikallisella SEO-kampanjalla

  • Paikallinen viittauskorjaus. Varmista, että se sisältää kaikki olennaiset tiedot estääkseen konfliktin kahdesta lähteestä.
  • Paikallinen sisältö ja suhteiden rakentaminen. Optimoi kaikki kohderyhmään kohdistuvat linkit ja julkaista sisältöä.
  • Paikalliset tarkastelut ja hallinnointi. Vakuuta asiakkaita positiivisten arvostelujen lähettämiseen sivustolle.

Kun tämä on päättynyt, on järjestettävä yhtenäinen ja jatkuva strategia sekä seurantajärjestelmä, jotta voidaan selvittää, onko ponnistelut maksettu.

November 29, 2017