Back to Question Center
0

Semalt-asiantuntija Venäjän viittaavan roskapostin estämisestä Google Analyticsista

1 answers:

Roskapostittajat kehittävät jatkuvasti uusia tyyppejä, jotka hyökkäävät Google Analyticsia vastaan. Tällä hetkellä Venäjällä on ollut roskasäiliöalus, jossa roskapostittajat ovat ryhtyneet kehittämään roskapostia, jotka keräävät liikennettä. On olemassa neljä pääasiallista roskapostityyppiä: Analytic, Crawler, Legit botit ja Search spam.

Jatka alas Semalt , Alexander Peresunko, johtavan asiantuntijan pakottavista kysymyksistä ja pysy turvassa viittaus roskapostilta.

Analyyttinen roskaposti

Niitä kutsutaan myös haamukuvioksi. Vaikka he eivät käy sivustossa, he näkevät analyysissä samalla, kun he lähettivät Google Analytics-tunnukset. Roskapostin lähettäminen tapahtuu satunnaisesti, ja se on tarkoitettu tempaamaan tietokoneen käyttäjä avaamaan viitekohdat. Ne ovat enimmäkseen Venäjän alkuperää.

Indeksointirobotit

Nämä ovat roskapostityyppejä, joille on ominaista niiden indeksointi luonteeltaan Internetissä kerättäessä tietoja. On suositeltavaa välttää niiden vierailu niiden virushyökkäyksen takia, joten ne olisi estettävä. Esimerkki robotin roskapostista on nappeja verkkosivustolle.

Legit Bots

Vaikka legitiimiä ei yleensä näy analyysissä, ne satunnaisesti hämmästelevät sisältöä tarjouksessa, joka näyttää hakukoneille.

Etsi roskapostia

Nämä roskapostit eivät todellakaan käy verkkosivuilla vaan ping analytics -tilin yrittäessään roskata heidän tavoitteitaan. Roskaposti-suodatus voidaan suodattaa estäen niiden näkymisen Analytics-tilissä.

Roskapostin torjuntatoimenpiteet

Vaikka roskapostit näyttävät linkittävän verkkosivustoihin, venäläiset roskapostit eivät todellakaan osallistu verkkosivustoihin, joissa ne näkyvät. Seuraavassa on luettelo yleisimmistä roskaposteista, jotka ovat:

 • hulfingtonpost.com
 • 7makemoneyonline.com
 • cenoval.ru
 • pricereg.com
 • darodar.com
 • economy.co
 • blackhatworth..KOM
 • bestwebsiteawards.com
 • buttons-for-website.com
 • ilovevitality.com

Suurin osa näistä linkkeistä ei mene käyttäjien verkkosivustoon, vaan vierailevat Google Analytics-käyttäjien käyttäjätunnuksilla. Niiden linkit näkyvät analyyttisissä tuloksissa, jotka houkuttelevat Googlen käyttäjiä käymään verkkosivustoillaan. Esimerkkejä tällaisista roskista on darodar ja ilovevitality.com. Vaikka roskapostit eivät käy käyttäjän sivustossa, on tärkeää, että ne eivät näy Google Analytics -tuloksissa. Hälytyksen estämisen syyt ovat:

 • i. On erittäin tärkeää saada tarkat tiedot siitä, kuinka monta ihmistä vierailevat sivustolla, jotta tehokas analyysi voidaan suorittaa. Nämä tiedot ovat tärkeitä, kun määritetään poistumisprosentti ja roskapostin läsnäolo tekee analyysia varten kerätyistä tiedoista virheettömän.
 • ii. Hämähäkin läsnäolo vaikuttaa negatiivisesti hakukoneiden sijoituksiin. Roskapostiyritysten olemassaolo, jotka kehittävät jatkuvasti uusia tyyppisiä roskia, edellyttävät Misfitin kaltaisten yritysten olemassaoloa pörssien torjumiseksi ja pienyritysten sujuvuuden parantamiseksi.

Viittausroiskeja voidaan torjua käyttämällä TL-tarkistuslistaa:

1. Bot-suodatustyökalua voidaan käyttää estämään robotit näkymästä Google Analytics -tilille klikkaamalla "Näytä asetukset" ja valitsemalla "bot-suodatus" -vaihtoehdon.

2. Kaikki Venäjän roskapostin URL-osoitteet on suodatettava lisäämällä ne viittauksen poissulkemisluetteloon, mukaan lukien näkymäsuodattimet.

a) Jos kyseessä on roskapostin estäminen, käy Google Analytics -tilissä ja valitse "Suodata" -työkalu.

b) Valitse "Uusi suodatin" -vaihtoehto ja syötä verkkotunnus.

c) Valitse suodattimen tyypistä räätälöity vaihtoehto ja valitse viittausvaihtoehto.

d) Kirjoita täsmällinen URL-osoite, jonka haluat estää "Suodatuskuvassa".

e) Edellä oleva menettely olisi suoritettava samalle verkkotunnukselle, mutta "Suodatin kenttä" -vaihtoehdon pitäisi klikata isäntänimeä.

f) Sama prosessi koskee ainoastaan ​​hakusivustolle, että "Suodatin-kenttä" on korvattava "Kampanjan termillä" ja kuvio on luettava sanamuoto sanatarkasti.

3. On kuitenkin suositeltavaa, että Googlelle lähetetään raportti, jos epäillään haitallisia koodeja Source .

November 28, 2017