Back to Question Center
0

Semalt asiantuntija Twitterissä Business Vinkkejä tehostaa markkinointikampanjaa

1 answers:

Ei olisi väärin sanoa, että Twitter on yksi suosituimmista ja hämmästyttävistä työkaluista liikemiehille kasvattamaan online-läsnäoloaan. Se auttaa heitä rakentamaan verkkosivustojaan ja lisäämään käyttäjien sitoutumista suuressa määrin.

Vaikka Twitterissä on useita vinkkejä, seuraavat Semaltin johtava asiantuntija Frank Abagnale liittyvät onnistuneeseen sosiaaliseen markkinointiin ja varmasti tarjoavat sinulle paljon etuja.

Optimoi yrityksesi läsnäolo Twitterissä

Kaikille liikemiehille on tullut välttämättömyys optimoida toimintaansa Twitterissä - generos fotograficos retrato. Sinun täytyy luoda Twitter-mainoksia ja toimia kuten ammattilainen, jos haluat elää elämäsi verkossa. Brändäys tarkoittaa, että sinun on lisättävä omia brändejä Twitter-profiiliisi. Ajan myötä se on tullut tärkeä näkökohta, ja yrityksen selviytyminen riippuu siitä, kuinka hyvin brändisi on esitetty internetissä. Koko prosessi alkaa oikealla biolla. Kyllä, sinun pitäisi kirjoittaa hyvää bioa 160 merkkiä Twitter-profiilissasi, jos olet vakavasti tekemässä ja yrityksesi internetissä.

Rakenna oma sisältöstrategia

Sen on pakko ottaa aikaa ja luoda Twitter-sisällissuunnitelmia. Voit perustaa yrityksesi, jos huolehdit sosiaalisen median ohjeista ja sallit sisällön luovaa ja harjoittavampaa..Kaikki tämä olisi mahdollista vain, kun olet rakentanut sisältöstrategian. Sinun pitäisi luoda käyttäjäystävällinen sisältö ja se, joka puhuu yrityksellesi paremmin. Valitse trendikkäitä aiheita ja toimialakohtaisia ​​avainsanoja houkuttelemaan suuri joukko ihmisiä. Lisäksi sinun tulisi keskittyä tuomaan arvoasi yleisöön. Se on välttämätöntä kaikille Twitter-käyttäjille ja niille, jotka tekevät jotain liiketoimintaa.

Hashtagien käyttö

Sinun on käytettävä hashtag-merkintöjä laajentaaksesi sisällön laajuutta. Lähes kaikki Twitter-käyttäjät käyttävät hashtagia, jotta ne voivat liittyä asiaan kuuluviin ihmisiin ja olla vuorovaikutuksessa runsaasti ulkopuolisten kanssa. Sinun on valittava hashtagit yleisön ja verkkosivuston luonteen perusteella. Mitä enemmän hashtagit syötät, sitä paremmat tulokset olisi Twitterissä.

Kasvata ja harjoittaa seuraajia

Sosiaalisen median markkinointi pidetään onnistuneena vasta, kun olet kasvanut ja harrastanut seuraajia kuukausien jälkeen. Varmista, että Twitter-fanit eivät kyllästy tai väsyneet, koska ne saattavat purkaa sinut heti. Sinun tulisi kannustaa muita viestiä kanssasi ja ottaa mukaan jokainen keskustelu päivittäin. Tämä viime kädessä lisää Twitter-seuraajiesi määrää ja yrityksesi paljon altistumista.

Mittaa tuloksesi ja tehosta työtäsi

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, sinun on mitattava tuloksia ja parannettava toimia kerran viikossa. Tätä varten voit käyttää Twitter-työkaluja, kuten Trtrlandia, Twitalyzeria ja TweetReachia. Kaikki nämä työkalut helpottavat Twitterin markkinointitoimenpiteiden mittaamista. Tulosten perusteella voit luoda raportteja ja määrittää, mitkä strategiat ovat olleet hyviä yrityksesi altistumiselle. Tee nämä strategiat osa yrityksesi ja päästä eroon niistä, jotka ovat antaneet yrityksellesi mitään etuja.

November 29, 2017