Back to Question Center
0

Semalt antaa syy käyttää Twitterissä luokkahuoneessa

1 answers:

Ei ole väärin sanoa, että Twitter on yksi suosituimmista ja hämmästyttävä sosiaalisen median sivustoista. Se on uskomattoman verkko, jolla on runsaasti työkaluja auttamaan sekä ohjaajia että opiskelijoita yhdistämään.

Toistaiseksi Twitter on tullut tehokkain sosiaalisen median sivusto, kun kyse on liiketoiminnasta, sivuston edistämisestä, voittoa tavoittelemattomista syistä, tapahtumista ja koulutuksesta. Täällä Andrew Dyhan, Semaltin Semaltin asiakassuhdehallinta on puhunut merkittävistä tavoista käyttää Twitterä luokassa paremmin.

Luokkahuoneet Tapahtumat ja ilmoitukset

Yksi parhaista ja hämmästyttävistä eduista Twitterin käyttämisestä luokkahuoneessa on se, että luokkien tapahtumat ja ilmoitukset ovat helpompaa ja nopeampaa. Voit jakaa tietoja tulevista tapahtumista, testeistä, tietokilpailuista ja kaikesta, mitä sinusta tuntuu olevan opiskelijoiden kannalta olennaista. Voit jopa käyttää Twitterä projektien, tehtävien ja tapahtumien lähettämiseen verkossa. Tenttipäivämäärät voidaan myös ilmoittaa tämän sosiaalisen median kautta. Vanhain opiskelijat voivat ottaa yhteyttä uusiin oppilaisiin ja kaikki voivat viestiä toistensa kanssa Twitter-sivujen ja yhteisöjen kautta.

Käynnissä olevien keskustelujen edistäminen

Opettajamme ja opiskelijat voivat edistää jatkuvia keskusteluja Twitterissä, kun istunto on ohi, mikä auttaa uusien tulokkaiden oppimaan paljon uusia asioita. yksityiskohtia ja saada ne ladattavaksi Twitterissä.Erilaiset opiskelijat, jotka ovat halukkaita hakemaan pääsyn kollegallesi, voivat hyötyä näistä videoista ja audiosista, ja opettajat voivat myös tietää kaiken puutteistaan ​​sekä opiskelijoiden ongelmista.

Ura kentällä seuranta

Erilaisia ​​uraa ja kenttiä tutkiva nuori opiskelija voi löytää tietoja ja sisältöä Twitterissä. Opettajille on helppo jakaa hyödyllisiä asioita verkossa niin, että yhä useammat opiskelijat saavat hyötyä. Toisin sanoen voimme sanoa, että Twitter on erinomainen tapa toimia vuorovaikutuksessa opettajien tai oppilaiden kanssa, jotta voit auttaa toisia valitsemaan oikean uran. Twitterin kautta opettajamme voivat opettaa opiskelijoitaan ja jakaa työpaikkailmoituksia kampuksen sisällä ja sen ulkopuolella, jotta he voivat lähettää hakemuksensa vastaavasti.

Luova kirjoittaminen Harjoitukset

Opettajille on helppo luoda ja jakaa kirjoitusharjoituksia verkossa. Sen sijaan, että lähetämme projektit kaikille opiskelijoille käsin, opettajamme voivat lähettää ne Twitterissä niin, että kampuksen ulkopuoliset oppilaat oppivat myös näistä harjoituksista jotain uutta. Kehota oppilaita osallistumaan näihin harjoituksiin luokkahuoneen sisällä ja sen ulkopuolella ja antamaan ne saataville sekä Facebookissa että Twitterissä. Varmista, että olet lisännyt tweetteihin sopivat hashtagit niin, että sisältösi on edelleen saatavilla useille ihmisille.

Blogging ja sosiaalinen media

Opettajamme voivat opettaa oppilaitaan kuinka ansaita rahaa verkossa Twitterissä. Se on erinomainen foorumi jakaa blogikirjoituksesi ja sitouttaa yhä useampia ihmisiä. Twitterissä on tärkeää kirjoittaa tehokkaita tarinoita, jotka kannustavat yhä useampia ihmisiä osallistumaan verkko- ja offline-luokkiinne Source .

November 29, 2017