Back to Question Center
0

Semalt: Aloittelijan ohjeet siitä, miten perustaa Facebook Instant artikkeleita WordPress Plugin

1 answers:

Vuonna 2015 julkaistiin pika-artikkeleita. Joidenkin kuukausien jälkeen ne julkaistiin maailmanlaajuisesti Facebookissa. Hakukoneoptimoinnin asiantuntijoiden mukaan välittömät artikkelit riippuvat täysin WordPress-laajennuksista. Nämä pikaviestit luodaan siten, että kaikki viestit ovat erittäin optimoituina versioina. WordPress-plugin on suunniteltu siten, että pikaviestit latautuvat jopa kymmeneen kertaa nopeammin mobiililaitteisiin.

Tämä opas, jonka on määritellyt Jack Miller Semalt Senior Customer Success Manager , auttaa aloittelijoille ja aloittelijoille innolla aktivoida WordPress-pluginsa - secrets of atlantis slot review.

Pikatuotteilla on nopeus 0-300ms, jota lukija rakastaa. WordPress-laajennuksen avulla pikaviestit lataavat sivustosi leikattua, minimalistista versiota. Tämä on saavuttaa suuri nopeus. Näin ne eivät lataa koko sivustosi. Tästä syystä pikaviestit WordPress-laajennusten avulla eivät välttämättä ole kaikille.

Online-yritykset riippuvat täysin Hakukoneesta Optimointi näkyvyyden parantamiseksi ja käyttäjän sitoutumisen lisäämiseksi. Oletko sivuston omistaja tai markkinointikonsultti, joka pyrkii parantamaan yrityksen näkyvyyttä sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebookissa? Välittömät artikkelit ovat lopullinen kuva. Artikkeleiden suunnittelu voi päätyä ansaitsemaan todellista liikennettä, tehostettua sitoutumista ja käänteisiä linkkejä. Paras tapa käyttää instant artikkeleita Facebookissa on yhteensopivuus. Sen lisäksi, että asiakkaat voivat käyttää mainoksia, Instant-artikkelit ovat yhteensopivia myös Google Analytics -ohjelmien kanssa..

Take of Facebook Instant Articles

Facebook Incorporationin live-julkaisun mukaan Instant-artikkeleita ei suoraan mainosteta Facebook-foorumilla. Artikkeleita kuitenkin edistetään ja syntyy epäsuorasti, koska ne johtavat lisääntyneisiin käänteisiin, osakkeisiin ja tuotettuun liikenteeseen. Verkkoyrittäjänä sinun on ehdottomasti käytettävä WordPressin Facebook Instant -artikkeleita.

Hyödyt ja haitat Facebook Instant Articles for WordPress

Instant artikkeleita WordPress plugging edellyttää paljon etuja kuin haitat. Nämä artikkelit ovat yhteensopivia Google Analyticsin kanssa, mikä on keskeinen syy, jonka avulla sivuston omistajat voivat sulkea väärennetyn liikenteen. Instant artikkelit WordPress plugin kautta on mobiili ystävällinen joten käyttäjät voivat napsauttaa ja jakaa linkit helposti.

Nämä artikkelit eivät kuitenkaan tuota onnistuneita tuloksia mukautetuilla kentillä ja lyhyillä koodeilla. Instant-artikkelit WordPress-laajennusten avulla ovat julkaisijoiden paras laukaus, jonka tarkoituksena on lyödä suuri määrä yleisöjä.

Vinkkejä siitä, miten voit lisätä Facebook Instant -artikkeleita WordPress-sivustoihin

  • Lataa ja asenna Instant artikkelit WordPress-laajennukselle verkkosivustollasi. Jos haluat asentaa WordPress-laajennuksen, tarkista sivustosi hallintapaneeli ja määritä asetukset.
  • Luo ja täytä sovellusnumerosi verkkosivustollasi valitsemalla Lisää uusi sivu -symboli.
  • Täytä suosikki sähköpostiosoitteesi kohdassa Sovellukset sivuille.
  • Anna verkkosivustosi verkkotunnuksen kohdassa "Kerro meille sivustoestasi"
  • .
  • Napsauta 'Seuraava' -painiketta ja ohita loput menettelystä. Valitse oikeassa yläkulmassa ja napauta Ohita pikakäynnistyskuvaketta aloittaaksesi.
  • Avaa WordPress-laajennuksesi ja liitä sivustosi hallintapaneelista kopioidut arvot.
  • Aktivoi WP-laajennus ja suorita prosessi.

Käyttäjien sitouttaminen ja oikeanlaisten tietojen tuottaminen online-liiketoiminnalle on välttämätön edellytys. Facebook on yksi huippuluokan alustoista, joka on parantanut sisällön näkyvyyttä ja lisännyt osakkeita ja linkkejä B2B- ja B2C-yrityksille. Edellä mainitut auttavat aloittelijoita ja aloittelijoita innolla aktivoimaan WordPress-pluginsa.

November 29, 2017