Back to Question Center
0

Semalt: 5 syytä ei saada tarpeeksi osumia sivustolla

1 answers:

Seuraavassa on luettelo viidestä alueesta, jotka kuuluvat säännöllisesti laiminlyöntiin, koska omistaja ei ymmärrä miten he työskentelevät eivätkä käsittele niitä. Huomaa, että muutokset eivät aiheuta myönteisiä tuloksia välittömästi ja vaativat kärsivällisyyttä.

Jason Adler, Semalt Digitaalipalvelujen asiakassuhdehallinta, selittää täällä yleisimmät SEO-virheet - home network setups.

1. Ei tarpeeksi hyvä sisältö

Tällä hetkellä hakukoneet (erityisesti Google) pitävät sisällön laatua erittäin tärkeinä ja asettavat algoritmeja varmistaakseen, että ne vain saavat hyvän sisällön. Heikkolaatuinen sisältö ja yleinen verkkosivusto ovat edeltäjä, jolla on alhainen verkkosivujen osumia ja vähennetty liikennettä. Hakukoneiden lisäksi sosiaalisella medialla on epäsuora vaikutus sijoitukseen ja verkkosivustojen liikenteeseen .

Sisällön, joka varmasti lisää liikennettä, täyttää kaikki Pandan jälkeen toimivat copywriting-vinkit ja Penguin, joka on julkaistu korkealla virallisella sivulla ja jota on tutkittu hyvin ja puolueettomasti.

2. Tavoitteena korkean kilpailun sanat

Se koskee lähinnä hakukoneita. Monet verkkosivustot kilpailevat SERP: n ensimmäisellä sivulla, jolla on vain kymmenen paikkaa. Hakukoneet yrittävät näyttää luotettavia sivustoja näistä kymmenestä parhaasta paikasta. Useimmat näistä sivustoista ovat tietoisia suosituimmista markkinoiden avainsanoista..Tämän kilpailun vuoksi on vaikeaa yrittää sijoittaa samoja suosittuja avainsanoja tulevalle verkkosivustolle.

Koska suosittuja avainsanoja ei ole kysymys, vaihtoehto on käyttää pitkää polkua. Sisällytä pitkän reitin avainsanat, kun käytät Google-avainsanatyökalua, koska niillä on vähemmän kilpailua. Sivustojen liikenne ei välttämättä ole yhtä paljon kuin suosittuja avainsanoja, mutta se on erinomainen tapa parantaa hakukoneiden luottamusta.

3. Hidas sivusto

Google käyttää nopeutta ranking-tekijänä, koska se haluaa maksimoida käyttäjän kokemuksen. Tästä huolimatta asiakkaat odottavat todennäköisemmin verkkosivuja, joilla on nopea lataus. Jos se latautuu hitaasti, käyttäjät poistuvat sivusta. Sivusto tai sivu saattavat vastaanottaa liikennettä muista lähteistä, mutta ei vastaa 4-5 sekunnin vähimmäiskuormanopeutta, mikä johtaa kävijöiden lähtiessä katsomatta mitään. Jos latausaika kasvaa verkkosivustolla, sivuston osumia on varmasti parannettava, mikä myös kasvattaa liikennettä. Se myös maksimoi mahdollisuuden esiintyä kymmenen parhaan paikkaan.

4. Panda tai Penguinin osuma

Hakukoneiden algoritmien muutokset voivat vaikuttaa siihen, miten verkkosivusto on SERP: ssä ja näin ollen vastaanotetun liikenteen määrä. Jos Panda tai Penguins osuu sivustollesi, niin kokeneen liikenteen pudotus jatkuu päivittäin merkittävästi. Vertaa Google Analytics -raporttia, kun liikenne alkoi laskea, kun Google teki päivityksiä algoritmistaan. Jos korrelaatio on korjattu, jatka sitten tekemään joitain muutoksia verkkosivustoliikenteen palauttamiseksi.

Jos se ei ole molempia, niin ehkä se on vielä nuori, sisältö on vähäistä, ei ole näyttöä sosiaalisen median käytöstä, vaihtoehtoisista liikenteen lähteistä tai yhden tai useamman mainituista SEO-virheistä. 8)

5. Vuokrataan Wrong SEO Firm

Verkossa on nykyään paljon itsenäisiä SEO-asiantuntijoita. Väärän SEO-yrityksen valitseminen voisi maksaa sen liikennettä ja muita mahdollisuuksia. Älä usko kaikkiin Internetissä näkyviin. Vahvista ja vahvista jokainen henkilö tai ryhmä, jonka olet ottanut SEO-analyysiin.

November 29, 2017