Back to Question Center
0

Semalt: 13 voittavan tekstisisältötyypit SEO-mestareille

1 answers:

Ei ole väärin sanoa, että käyttäjät pitävät lukemasta yksinkertaista mutta informatiivista sisältöä. Esimerkiksi useimmat ihmiset, jotka käyttävät sana-sisältöä, animaatioita, kuvia ja videoita, saavat suuren määrän kävijöitä sivustoistaan.

Artikkeleitasi on luokiteltu muutamia tapoja, ja Semaltin asiakastyön menestyksestä vastaava Jason Adler on puhunut parhaista hakutermien optimoinnin tekstisisältötyypeistä.

1 - fascinators perth wa. Ultimate oppaat

Monet rakastavat lukemaan oppaita, joten voit kirjoittaa ne säännöllisesti. Useimmiten opas sisältää 2000-3000 sanaa, ja se sisältää kaikki tarvittavat tiedot, joita käyttäjät etsivät. Kun kirjoitat oppaita vierailijoille, saat heidät tuntemaan itsensä tyytyväisiksi ja pitämään heidät huomion heikkona viikkoina muutaman viikon kuluttua. Sen pitkän aikavälin vaikutusten vuoksi opas on helposti jaettu ja vastaanottaa paljon kommentteja.

2. Asiantuntijaryhmät

Useimmat verkkovastaavat rakastavat asiantuntijoiden pyöristysten kirjoittamista, koska ne on helppo optimoida ja niiden ei pitäisi olla yli 1500 sanaa. Varmista, että round-ups kattavat kaikki tarvittavat tiedot ja kymmeniä luonnollisia linkkejä. Ei ole väärin sanoa, että asiantuntijoiden pyöristäminen kestää paljon aikaa saada kirjoitettu, mutta jos se on harjoittava, se voi saada paljon hyötyä AdSensesta ja muista vastaavista verkostoista.

3. Evergreen-sisältö

Evergreen-artikkelit ovat artikkeleita, jotka ovat kuuluisia kuukausia tai vuosia. Periaatteessa on helppo kirjoittaa ikivihreitä aiheita, ja niiden tulisi olla yhteydessä niihin, trendit, muuttuvat aiheet ja uutiset. He pysyvät samana vuosien kuluttua ja eivät tarvitse muutoksia, kun olet tehnyt heidän kanssaan.

4. Listat

On kiehtovaa kirjoittaa luetteloita, ja ne sisältävät runsaasti tietoa käyttäjille. Luettelot voivat olla tosiasioita ja toimivat. Jos luettelosi ovat informatiivisia, lukijat pitäisivät mielellään ja jakavat ne suuressa määrässä. Varmista, että jakat luettelosi lyhyiksi kappaleiksi ja antavat käyttäjille kaikki tarvittavat tiedot.

5. Casual-blogiviestit

Useita bloggaajia kirjoittavat helppokäyttöiset blogikirjoitukset. Tästä lähtien ne ovat hyvä tapa houkutella ihmisiä sivustoosi, mutta sinun on korostettava laatua eikä määrää. Casual-blogiviestit ovat aina trendikkäitä ja kirjoitetaan vain 500 sanaa.

6. Resurssisivu

Resurssisivuilla ei ehkä saada sivustosi hyvää sijoitusta yhtäkkiä, mutta ne ovat ikivihreitä, eivätkä ne saa helposti indeksoituja, ne ovat kuuluisia SEO-markkinoijien joukossa ja ne voidaan kirjoittaa suuri määrä. Ihmiset etsivät aina lisätietoja tietyistä aiheista, jotta he voivat antaa heille tarvittavia.

7. Artikkelisarja

On hyvä kirjoittaa artikkeleita, joita lukijasi rakastavat lukea ja jakaa. On olemassa satoja tuhansia aiheita. Sinun pitäisi valita tarinan aiheet viisaasti ja kiinnittää huomiota kävijöiden vaatimuksiin. Jos sinulla ei ole lukijoita, artikkelisarja voi saada sinut paljon lukijoihin ja auttaa sinua mainostamaan brändisi.

8. Sisältö leviää eri sivuilla

Jos olet avannut URL-osoitteita, jotka haluavat vierailla seuraavilla sivuilla, niin me kutsumme teksti-linkkejä. Se on yksi parhaista tekeistä sitouttaa enemmän ja enemmän ihmisiä ja auttaa heitä pysymään sivustossasi kauan. Sisältöä tulisi levittää useilla eri sivuilla, mutta sisällöstä ei saa olla merkitystä, koska se voi pilata sivuston mainetta.

9. Tietoja sisältävä sisältö

On tärkeää kirjoittaa tietoresurssia. Et voi kiistellä kenenkään kanssa, jolla on hyvä sijoitus hakukoneessa. Hän luultavasti kiinnittää paljon huomiota tällaiseen sisältöön. Tiedot sisältävät artikkelit ovat yksinkertaisia ​​ja kirjoitetaan säännöllisesti.

10. Rich-luokan aloitussivut

Jotkut ihmiset eivät ota huomioon, että kaikki sivustosi sanat ovat hyödyllisiä ja informatiivisia. Sama koskee luokan laskuja. Kun sivustosi vastaanottaa kävijöitä, sinun pitäisi toivottaa heidät tervetulleiksi eri ryhmiin, jotta he voivat selvittää, mitä selata. Luokat-aloitussivut tarjoavat artikkeleille paljon arvokkaita tietoja ja lisäävät sivustosi sitoutumista.

11. Tutkimusviestit

Epäilemättä tutkimusvideot ovat aina kysyttyjä, jotta ne voidaan kirjoittaa irtotavarana. Monet ihmiset, erityisesti opiskelijat ja tutkijat, etsivät tutkimuspapereita ja tällaisia ​​virkoja. On aina jotain parannettavaa, ja voit keksiä paljon ideoita houkutella ihmisiä.

12. E-kirjat

E-kirja on erinomainen tapa houkutella kävijöitä kohti tekstisisältöä. Se on yksi tehokkaimmista tekstisisältötyökaluista tähän mennessä. Voit lähettää PDF- tai Word-tiedostoja sivustoosi ja antaa käyttäjille ladattavissa olevan sisällön.

13. Analysoidaan

Sinun pitäisi tehdä haastatteluja ja lähettää ne Web-sivustossasi tai blogissasi. Haastattelut voivat olla poliitikkoja, julkkiksia, ja niiden tulee olla kirjoitettuja materiaaleja, ääniä ja videoita. Näiden pitäisi olla kaikkien nähtävissä ja heille annettava ihmisille paljon tietoa.

November 29, 2017