Back to Question Center
0

Rakennetaan entistä vahvempaa bränditietoisuutta viiden SEM-strategian avulla

1 answers:

Yrityselämän omistajien tulisi ymmärtää, että SEM- tai SEO-strategiat eivät ole joustavia eivätkä tuota lisää tuotemerkkitietoisuutta. Syynä on se, että hakualgoritmit muuttuvat aina. Koska nämä muutokset tapahtuvat, niin yritysten on käytettävä jokaista tilaisuutta. Se on ainoa tapa, jolla yrityksen sijoitustulos nousee. Seuraavassa on viiden vaiheen prosessi, jonka kuvaavat Igor Gamanenko Semalt Customer Success Manager, jonka avulla voidaan parantaa paikallisia SEO palveluja.

1 - when can you use outsourcing services. 54% amerikkalaisista ostoskeskuksista on siirtynyt käyttämään puhelinluetteloita internetin selaamiseen ja paikallisten tavaroiden tai palvelujen etsimiseen. Siksi se tarkoittaa sitä, että paikalliset asiakkaat muodostavat yrityksen selkärangan ja omistajien olisi pyrittävä täyttämään etunsa, jos he selviävät teollisuudessa. Esimerkki tällaisesta on Utahissa toimivat Parsons Behle ja Latimer-asianajotoimistot, jotka päivittävät asiakkaitaan viimeisimmistä uutisista tai paikallisesta lainsäädännöstä, jotka voivat vaikuttaa heihin verkkosivuillaan. Ne ovat riippuvaisia ​​SEM: stä, joka ohjaa liikennettä sivustoihinsa ja tästä seuraa voittoa sivustoilleen.

2. Paikoitetuista sivustoista tulevat linkit ja viittaukset lisäävät arvokkaita resursseja yrityksen brändinvalistuskampanjoihin. Ne parantavat orgaanista läsnäoloa sekä paikallisen SEO-palvelun viittausliikennettä. On tärkeää huomata, että linkit ja viitteet ovat Googlen hakusalgoritmin huippuviestejä. Viittaukset toimivat luottamustehtävinä, jotka antavat yritykselle vauhtia SEO: stä, joka johtuu sen uskottavuudesta..

3. Pysy PPC: n ponnistelujenne yläpuolella. On melko tavallista löytää yrittäjät, jotka ajattelevat voivansa luottaa luottavaisesti PPC-kampanjaan ja odottaa välittömästi tuloksia. Google AdWords on suurin paikallinen mainosmarkkina-alue, ja yhden nähtäväksi kaikki sijoitetun pääoman tuottoprosentit, niiden on oltava alan asiantuntijoita. Pay-per-click-kampanjan suorittaminen edellyttää kokemusta ja ymmärrystä, jos joku odottaa, että hänen brändinsä näytetään oikein. Itsenäinen markkinointi voi vaikuttaa säästämään rahaa, mutta yrityksen omistajien on palkattava ammattilainen tekemään PPC: lle niille, koska se on paras vaihtoehto pitkällä aikavälillä.

4. Kuvat ovat hyviä, mutta liikkuvat kuvat ovat vieläkin parempia. Tuotemerkin tunnistaminen on helppoa käyttämällä ihmisten kanssa, jotka ovat työskennelleet yrityksen kanssa, tai yrityskuvaa kuvaavien infografioiden avulla. Kuitenkin videot yleensä saavuttavat tämän tehokkaammin. Jopa niin, sinun on muistettava sisällyttää videon otteeseen tällainen resepti, ilmainen talousneuvonta tai ehdotus siitä, miten saat alennuskuponin sivustossa. Muuten video ei tee niin paljon vaikutusta kuin odotettiin. Google on panostanut paljon YouTube-kanavaan, ja se tapahtuu niin, että se on varsin suosittu paikka yrityksille, jotka haluavat tarttua merkittävään osaan paikallisista hakumarkkinoista.

5. Markkinoille vuosituhannelle. Tällä hetkellä arvioidaan olevan 86 miljoonaa Millennials, mikä tarkoittaa, että se on kannattava markkinarako. Jos tuotemerkki ei tavoittaa niitä suosikkien mobiilisovellustensa kautta, on olemassa suuri mahdollisuus, ettei se pääse ryhmään. Vuoteen 2018 mennessä paikallisesti kohdistetut mobiilimainokset käyttävät yli puolta mainosten kokonaismenoista.

Paras strategia on luottaa paikallisiin SEO-palveluihin ja tässä virassa mainitut viisi vaihetta auttavat saavuttamaan tämän ja parantamaan yrityksen sijoitetun pääoman tuottoa.

November 29, 2017